Valaisintuotteet

Monipuolisia valaistusratkaisuja

LIMENTE-valaisimilla saat luotua miellyttävän ja tehokkaan valaistuksen, joka mukautuu elämäsi jokaiseen hetkeen. Valitse tyylisi linjakkaan, lineaarisen profiilivalaistuksen ja yksityiskohtia korostavan, sisustuksellisen kohdevalaistuksen väliltä tai yhdistele niitä vapaasti. Modernit LED-profiilivalaisimet ovat lähes huomaamattomia, mutta niiden tuottama valo on pitkältä matkalta yhtenäistä ja tasaista. Spottivalaisimet puolestaan ovat yksittäisiä pienikokoisia erillisvalaisimia, joilla saat aikaan erinomaisen työskentelyvalon mutta voit myös korostaa yksityiskohtia.

Älä unohda pistorasioita! Niitä ei ole koskaan liikaa eikä liian monessa paikassa. LIMENTEn valikoima sisältää suosittuja kaapiston alle asennettavia kulmapistorasioita sekä tasoon upotettavia tai pinta-asennettavia malleja. Tasoon asennettava, huomaamattoman matala ja suojakannella varustettu pistorasia joko USB-liitännällä tai ilman tai pienikokoinen USB-pistorasia on hyödyllinen lisä tilaan kuin tilaan, kun tarvitaan pistokepaikkoja kodinkoneille tai älylaitteille.

Hyvin toimiva valaistus on myös mukava ja yksinkertainen käyttää. LIMENTE-valonohjauksella voit ohjata valoja haluamallasi tavalla, juuri sinun tarpeisiisi sopivasti. LIMENTEn langattomat kytkimet voit asentaa itse haluamaasi paikkaan ilman sähköasennuksia ja tarvittaessa voit lisätä kytkimiä helposti myös jälkikäteen. Valikoimastamme löydät vaihtoehdot myös automaattiseen valaistuksen ohjaukseen.

LIMENTE-valaisinmallistossa on saatavilla puhtaan valkoisten, tyylikkäiden mattamustien ja perinteisten ruostumattoman teräksen tai alumiinin sävyisten valaisinten lisäksi myös messingin sävyisiä valaisimia. Suurin osa valaisimista on saatavilla niin 3000 K kuin 4000 K värilämpötilalla ja osa tuotteista on saatavilla myös värilämpötilasäädettävinä (2700 K – 5500 K). LIMENTEn tuotteilla luot valaistuskokonaisuuden, joka sopii juuri sinun kotiisi ja elämääsi.

Valaisintuotteet 220 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • Valaisimet

  LIMENTE valaisimet

  LIMENTE-valaisimet on jaettu neljään ryhmään: profiilit ja led-nauhat sekä kaluste-, katto- ja kylpyhuonevalaisimet. Suurinta osaa valaisimista voi käyttää vaihtelevasti eri tiloissa. Valaisimilla voi toteuttaa helposti hyvät led valot keittiöön, mutta myös erilaisia epäsuoria valaistusratkaisuja.

  Profiilit ja led-nauhat ovat tuotteita, joissa valo on pitkältä matkalta yhtenäistä. Valaistava pinta saa tasaisen valon ja itse valaisin voidaan sijoittaa huomaamattomasti piiloon. Kirkkaiden ledien edessä on mattapintainen suojalasi, joka estää pisteiden näkymisen ja saa valon näyttämään miellyttävän tasaiselta. Profiilivalaisimet sopivat hyvin myös epäsuoraan valaistukseen. CCT-profiilivalojen ideana on, että voit itse milloin tahansa päättää, minkä väristä valoa haluat. Säätöalue on hyvin laaja ja mahdollistaa värilämpötilan säätämisen lämpimästä kylmään.

  Kalustevalaisimet ovat spottimaisia valaisimia ja ne sijoitetaan usein niin, että myös valaisin näkyy. Kalustevalaisimilla voit korostaa yksittäistä valaistavaa kohdetta tai sijoittaa valaisimet välitilaan suositeltujen etäisyyksien päähän toisistaan. Suositusetäisyyksille sijoitetuilla välitilavaloilla takaat tasaisen ja miellyttävän valon työskentelytasolle.

  Kattovalaisimet ovat katosta roikkuvia tai kattoon upotettavia/pintaan asennettavia valaisimia. Kattoon upotettavia valaisimia voidaan käyttää kaikissa kodin tiloissa mukaan lukien kosteat tilat kuten kylpyhuoneet. Valaisimia voidaan käyttää yleisvalaistukseen tai kohdevalaistukseen valaisimesta ja asennuspaikasta riippuen. Riippuvalaisimia voidaan käyttää keittiön pöydän tai saarekkeen päälle tai olohuoneen tason päälle antamassa sekä yleisvaloa että yksinään erillistä tunnelmavaloa. Keittiön, eteisen tai olohuoneen katossa DRI-valaisimet antavat hyvää yleisvaloa.

  Kylpyhuonevalaisimet ovat nimensä mukaisesti kylpyhuoneeseen suunniteltuja valaisimia, sillä niiden tulee olla kosteusluokitukseltaan IP44. Kylpyhuonevalaisinmallistosta löytyy vaihtoehtoja niin peilin päälle ja sivuille kuin DR-valaisimet kylpyhuonetilan yleisvalaistukseen.

  Kaikkien valaisinten tuotesivulla kohdasta "Asennuskuvat" löydät vinkkejä, miten ja missä valaisimia voidaan käyttää sekä miten johdotukset menevät huomioiden langaton valaistuksen ohjaus. Tuotesivun alareunasta, kohdasta ”Tekniset tiedot”, löytyvät myös led-valoarvot sekä muut tekniset tiedot. Enemmän informaatiota erilaisista valaistukseen liittyvistä arvoista löydät teknisen tiedon edessä olevan ”i” linkin kautta.

 • Tarvikkeet

  Testattu yhteensopivuus

  Virtalähteet on suunniteltu toimimaan optimaalisesti muiden LIMENTE-tuotteiden kanssa. Jokainen LIMENTE-valaisin ja LIMENTE SMART -himmennin on testattu ja niiden yhteensopivuus varmistettu jo tuotteiden suunnitteluvaiheessa. Yhteensopivuuden lisäksi sekä yksittäisen komponentin eliniällä että virtalähteen tuottamalla sähköllä on oleellinen merkitys, kun luodaan pitkäikäinen led-valaistus. Siksi Limente kiinnittää erityistä huomiota virtalähteisiin ja niissä käytettäviin komponentteihin.

  Valaisin tarvitsee virtalähteen, koska se toimii turvallisella matalajännitteellä (12 V tai 24 V). Verkkovirran jännite on 240 V, joka muunnetaan virtalähteen avulla valaisimelle sopivaksi. Osassa valaisimia virtalähde on integroituna valaisimen sisään ja tällöin valaisimen jännitteeksi on merkitty 240 V.

  LIMENTE-virtalähteitä on saatavissa sekä 12 V että 24 V järjestelmiin ja useassa eri koossa riippuen tehon tarpeesta. Jokaisen valaisimen yhteydessä on kerrottu valaisimen jännite ja teho. Valitse oikea jännite (12 V tai 24 V) ja laske valaisinten tehot yhteen. Esim. neljän 6 W valaisimen yhteenlaskettu teho on 4 x 6 = 24 W, jolloin sopiva virtalähde on vähintään 24 W tehoinen. Esimerkkitapauksessa se olisi 30 W virtalähde.

 • Valonohjaus

  Säädä ja muuta kotisi tunnelmaa

  Säädettävä valaistus toimii osana kodin sisustusta. Valaistusta voidaan ohjata erilaisten langattomien kytkimien avulla vaivattomasti. Valaistuksella on suuri merkitys kodin tunnelman luomisessa, missä helppo ja kätevä valonohjaus on isona osana. Langaton kytkin on erityisen helppo asentaa, sillä se ei vaadi erillisiä sähkötöitä. LED-himmennin puolestaan lisää valaistuksen muunneltavuutta ja sen avulla muutat kotisi ilmeen hetkessä kirkkaasta päivänvalosta tunnelmalliseen iltavaloon.

  LIMENTE-valaisinmallisto sisältää laajan valikoiman himmennettäviä valaisimia, joiden avulla teet kodistasi valoisan ja viihtyisän. Langattoman valokytkimen avulla valotehoa on mahdollista ohjata portaattomasti ja himmennettävien valaisimien avulla luot sopivan valaistuksen joka hetkeen.

  LIMENTE SMART -himmentimen avulla voit säätää LIMENTE-valaisimien valotehoa portaattomasti aina 0 % ja 100 % välillä. LIMENTE SMART -himmennin asennetaan virtalähteen ja valaisimien väliin siten, että jokaista virtalähdettä kohden asennetaan yksi himmennin. Päälle-/poiskytkentä ja himmennys tapahtuvat erillisellä langattomalla seinäsäätimellä. Langattomuuden ansiosta SMART-järjestelmä ei vaadi erillisiä johdotuksia tai suurempia sähköasennuksia, jolloin se on helppo asentaa myös jälkikäteen.

  Tyylikkäät SMART-kytkimet voidaan kytkeä kaikkiin LIMENTE-valaisimiin. Valonohjauksen tuotteet on jaettu kolmeen uuteen sarjaan: edullinen Classic, lasinen design-sarja Luxus sekä ekologinen Greenline. Kytkimiä on saatavilla valkoisena, mutta Luxus-sarjasta löydät kytkinvaihtoehdon myös mustana. Lisäksi valikoimasta yhä löytyvään, suosittuun SMART 350 -kytkimeen voidaan asennusvaiheessa päättää kytkimen keskustan väriksi joko valkoinen tai musta.

 • Pistorasia valikoima

  Oikeanlainen pistorasia asennuspaikan mukaan

  Keittiön suunnitteluvaiheessa on tärkeää miettiä tarvittavien pistorasioiden määrä ja sijainti huolellisesti. Pistokepaikkoja on oltava riittävästi keittiön pienkoneille. Lisäksi on järkevää varata muutama pistorasia keittiön välitilaan laitteille, joita arjessa jatkuvasti käytetään, kuten tehosekoitin tai käsivatkain, puhelimen tai kannettavan tietokoneen lataamispistoketta unohtamatta. Lukumäärän lisäksi on hyvä miettiä, minne keittiöpistorasiat on järkevä sijoittaa. Näin varmistetaan, että laitteet saadaan sijoitettua haluttuun paikkaan ja niiden johdot vietyä siististi ja turvallisesti pistorasialle.

  LIMENTEn pistorasiavalikoima sisältää monipuolisen kattauksen erilaisia pistorasioita niin tasoon upotettavina kuin kaapiston alle asennettavina. Pöytätasoon asennettavat pistorasiat ovat toimiva ratkaisu saarekkeellisissa tai yläkaapittomissa keittiökokonaisuuksissa. Kaapiston alle asennettavia pistorasioita voidaan käyttää keittiössä tai kodinhoitohuoneessa.

  Erittäin matalat, pistotulppaliitännäiset pistorasiauutuudet asennetaan tasoon. Niiden erityisen matala rakenne mahdollistaa pistorasian asentamisen pöytätason tai hyllylevyjen lisäksi myös irtonaisissa kalusteissa, kuten esimerkiksi pöydissä, sohvissa tai kirjahyllyissä. Taso näyttää siistiltä ja yhtenäiseltä, sillä pistorasia ei kohoa tasosta huomattavasti.

  Pistorasioita on saatavissa yksi-, kaksi- ja kolmeosaisina. Mallistosta löydät perinteisten pistorasioiden lisäksi pistorasioita valonohjauskytkimellä, sisäänrakennetulla virtalähteellä tai USB-liittimellä. Värivaihtoehtoja löytyy useassa tyylikkäässä värissä (valkoinen, harjattu rst ja mattamusta sekä pienikokoisten uutuuksien kulta, pronssi ja shamppanja).

  LIMENTEn valikoimasta löydät kattavan valikoiman pistorasioita joka tarpeeseen, minkä lisäksi pistorasiat sulautuvat kauniisti osaksi muuta sisustusta.

/sivu
Näytetään 1 - 24 / 220 tuotteesta
Näytetään 1 - 24 / 220 tuotteesta