LIMENTE DALI driftdon vit, 24 V |

Produktkod DRIVERDALI
Supplier reference:
LIMENTE DALI 24 V driver

204,60 €(165,00 € tax excl)

Ref: Supplier ref: Alternativa produkter Tillgänglighet Lägg till broschyren
LEDDALI100 4009752 Driver 100 W: I lager MyLimente

24 V DALI driver för LED belysning

LIMENTE 24V DALI strömkällor är designade för att fungera med 24V LIMENTE belysningsarmaturer. Strömkällan är så liten som möjligt, för att det ska vara lätt att gömma den i till exempel möbler. DALI-strömkällor har fasta skruvterminaler på primärsidan för anslutning av matning och DALI-signal. På sekundärsidan finns i änden av en sladd en 6-vägsfördelare för LED-belysning. Dessutom har strömkällan mångsidiga skydd för olika felsituationer.

LIMENTE 24V-belysningsarmaturer, som du känner igen på de svarta kontakterna, kan kopplas direkt till 24V DALI-strömkällan med hjälp av snabbkontakter.

Dimning och belysstyrning

Genom att justera belysningen kan du alltid anpassa belysningen och skapa belysning som passar ditt hem i alla situationer. Genom att dimma LIMENTE-armaturer kan du ändra hembelysningen från effektiv och ljus till nedtonad och mysig. Ljuset justeras jämnt och enhetligt och ändrar atmosfären i hela utrymmet på en gång.

Till skillnad från andra LIMENTE-strömkällor kan DALI-strömkällor dimmas direkt från primärsidan (1-100%). Detta kan göras antingen med en DALI 2.0-kompatibel styrenhet/dimmer eller med en traditionell 240V tryckknapp, med hjälp av PUSH-dimningsfunktionen "Touch-Dim". Ett kort tryck på tryckknappen tänder/släcker ljuset och ett långt tryck dimmar ljuset turvis 100-1% och 1-100%.
Med LIMENTE LED-DALI strömkällor kan LIMENTE 24V-belysningsarmaturer kopplas in i en befintlig 240V-belysningshelhet. Totalt kan 6st LIMENTE-armaturer anslutas till strömkällan, så länge man tar hänsyn till att strömförsörjningens maximala belastning (W) inte överskrids.

Skydd

DALI-strömkällor är skyddade mot olika felsituationer. Samtidigt förlänger skyddet produktens livslängd. De skydd som används är:

- överbelastningsskydd, strömkällan återgår automatiskt till drift efter att felet har åtgärdats
- kortslutningsskydd, strömkällan återgår automatiskt till drift efter att felet åtgärdats
- överspänningsskydd, strömkällan återgår automatiskt till drift efter att felet har åtgärdats
- övertemperaturskydd, strömkällan återgår automatiskt till drift efter att felet har åtgärdats

Package contents

- 100W DALI-2.0 DT6 driver

Teknisk information

Installation
Yt installation
Sekundär kontakt
6 x Top, svart
Kytkentäteho
100 W
Kapslingklass
IP20
Spänning
24 V DC
Garanti månader
24