LIMENTE 0-100 W DALI virtalähde valkoinen, 24 V |

Tuotekoodi: DRIVERDALI
Sähkönumero:
LIMENTE DALI 24 V virtalähde

204,60 €(165,00 € alv 0%)

Koodi Sähkönro Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
LEDDALI100 4009752 Virtalähde 100 W: Varastossa MyLimente

24 V Dali-virtalähde LED-valaisimille

LIMENTE 24V DALI-virtalähteet ovat suunniteltuja toimimaan yhdessä 24V LIMENTE-valaisimien kanssa. Rakenteeltaan DALI-virtalähteet ovat mahdollisimman pienikokoisia, jolloin ne ovat helppo piilottaa esimerkiksi kalusteisiin. Virtalähteissä on ensiöpuolella kiinteät ruuviliittimet verkkovirtaan kytkemistä ja DALI-signaalia varten. Toisiopuolella on johdon päässä oleva jakotukki kuutta valaisinta varten. Lisäksi virtalähteessä on monipuoliset suojaukset erilaisia vikatilanteiden varalta.

Limenten 24V-valaisimet, jotka tunnistat mustista liittimistä, ovat suoraan kytkettävissä 24V DALI-virtalähteeseen pikaliitännällä.

Himmennys ja valaistuksen ohjaus

Säätämällä valaisimia voit aina muokata valaistusta ja luoda kotiisi tilanteeseen sopivan valaistuksen. Himmentämällä LIMENTE-valaisimia muutat kodin valaistusta tehokkaasta ja kirkkaasta hämärään ja kodikkaaseen. Valaisimet säätyvät tasaisen miellyttävästi ja yhtäaikaisesti muuttaen kerralla koko tilan tunnelmaa.

Muista LIMENTE-virtalähteistä poiketen, DALI-virtalähteet ovat suoraan himmennettävissä ensiöpuolelta (1-100%). Tämä on toteutettavissa joko DALI 2.0-yhteensopivan ohjauksen/säätimen avulla tai perinteisellä 240V painonapilla, hyödyntäen PUSH-himmennystoimintoa “Touch-Dim”. Painonapin lyhyt painallus sytyttää/sammuttaa kytketyt valot ja pitkä painallus himmentää, vuoron perään 100-1% ja 1-100%.
LIMENTE DALI virtalähteen avulla, LIMENTE 24V-valaisimet voidaan tuoda osaksi olemassa olevaa 240V valaistuskokonaisuutta. Virtalähteeseen voidaan liittää yhteensä 6 kpl LIMENTE-valaisimia, kunhan huomioidaan, ettei virtalähteen maksimikuorma (W) ylity.

Suojaukset

DALI-virtalähteet ovat suojattu erilaisten vikatilanteiden varalta. Suojaus pidentää samalla tuotteen elinikää. Käytettyjä suojauksia ovat:

- ylikuormitussuoja, virtalähde palautuu automaattisesti takaisin toimintaan virhetilanteen poistuttua
- oikosulkusuoja, virtalähde palautuu automaattisesti takaisin toimintaan virhetilanteen poistuttua
- ylijännitesuoja, virtalähde palautuu automaattisesti takaisin toimintaan virhetilanteen poistuttua
- ylikuumenemissuoja, virtalähde palautuu automaattisesti takaisin toimintaan virhetilanteen poistuttua

Toimitussisältö

- 100W DALI-2.0 DT6 virtalähde
- kiinteän 176mm johdon (2 x 0,75mm2) päässä oleva kuuden L806-naarasliittimen jakotukki valoille
- Plastic Free-pakkaus

Tekniset tiedot

Asennustapa
Pinta-asennus
Toisioliitin
6 x Top, musta
Kytkentäteho
100 W
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
24 V DC
Takuu kk
24