LIMENTE RUSKA vit / svart | 9 W, 600 lm

Produktkod RUSKA
Supplier reference:
LIMENTE RUSKA

110,36 €(89,00 € tax excl)

Ref: Supplier ref: Alternativa produkter Tillgänglighet Lägg till broschyren
65032 4118904 RUSKA, valkoinen, 4000K, 240 V: I lager MyLimente

Fackel formad takarmatur

LIMENTE RUSKA är som en liten fackla som påminner om en lugn höststämning. Kvällarna blir allt längre och mörkare, och ljusbehovet under dygnet ökar. Ruska är en mångsidig taklampa för både hem och offentliga utrymmen.

Tack vare dess stiliga och klara design, passar den utmärkt i köket, vardagsrummet, kaféer eller till företagslobbyn både som belysning eller som inredningselement. Dess lilla form och skandinaviska design gör den lätt att placeras i grupp som arbetsbelysning ovanför köksöar, bord eller ovanför andra ytor. Som en enskild taklampa fungerar den fint som belysning för ett litet bord eller nattbord.
Tillgängliga färger är klassiskt ren vit och harmonisk svart. Taklampan har en metalram. Den vita lampan är helvit och skapar en lugn och avslappnad stämning. Den svarta lampan har en tilltalande svart/guld färg och är ideal för att skapa stämning. Observera att den svarta RUSKAs inre guld färgade yta kommer att reflektera ljuset med en varmare ton jämfört med den vita RUSKA vars inre yta är vit.

Dimning av belysning

LIMENTE RUSKA armaturen kan dimmas med hjälp av LIMENTE SMART 500-serie 24 V dimmare SMART 580 (nr 640580) och kontrolleras med den trådlösa fjärrkontrollen (nr 640546 ja 640547). Dimmern installeras på insidan av installationskoppen mellan nätströmmet och strömkällan, och innehåller snabbkopplingar för anslutning. Således behövs det inte göras några ändringar till takkonstruktionen eller elkablar. Armaturen är enkel och installeras och kan monteras direkt på den gamla armaturens plats.

Förutom SMART 580 dimmer kan armaturen även dimmas med kompatibla TRIAC dimmer.

Montering

Armaturen är lätt och snabb att installeras.

Produkten består av en armatur och en installationskopp, samt en strömkälla som är integrerad med koppen. Elkabeln mellan installationskoppen och armaturen kan förkortas vid behov. Installationskoppens fäste skruvas fast i taket, strömmen installeras i strömkällan och tillslut fäster man installation koppen fast i dess fäste.

Package contents

Du kan välja produkt i rullgardinsmenyn ovan och se dess innehåll här.

Teknisk information

Ljuskälla
LED
Installation
Häng / tak installation
Ljusflöde
600 lm
Verkningsgrad
67 lm/W
Färgtemperatur
4000 K
Ineffekt
9 W
Livstid
35.000h (L80B10)
Kapslingklass
IP20
Spänning
240 V
Garanti månader
24
Max ström
-

Relaterade artiklar

Inga relaterade artiklar