LIMENTE RUSKA valkoinen | 9 W, 600 lm

Tuotekoodi: RUSKA
Sähkönumero:
LIMENTE RUSKA

110,36 €(89,00 € alv 0%)

Koodi Sähkönro Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
65032 4118904 RUSKA, valkoinen, 4000K, 240 V: Varastossa MyLimente

Pehmeälinjainen riippuvalaisin

HUOM, MUSTA VÄRI ON POISTUNUT VALIKOIMASTA 1/2023.

LIMENTE RUSKA on pieni ja pehmeälinjainen riippuvalaisin, joka huokuu syksyn mukanaan tuomaa rauhallista tunnelmaa. RUSKA on monikäyttöinen riippuvalaisin erilaisiin kodin tai julkisiin tiloihin. Tyylikkään ja selkeän muotoilunsa ansiosta se sopii hyvin keittiöön, olohuoneeseen, kahvilaan tai yrityksen aulaan toimien samalla myös tunnelman luojana.
Pienen kokonsa ja skandinaavisen tyylinsä ansiosta se on helppo sijoittaa ryhmänä työvaloksi saarekkeen, pöydän tai muun yläkaapittoman tason päälle. Yksittäin valaisin toimii hyvin pienen sivupöydän tai yöpöydän valona.
Värivaihtoehdot ovat klassinen puhtaan valkoinen ja harmoninen musta. Valaisin on metallirunkoinen. Valkoinen RUSKA on kokonaan valkoinen luoden rauhallisen ja hillityn vaikutelman. Mustan valaisimen sisäpinta on kullanvärinen, jonka ansiosta se sopii erityisen hyvin tunnelman luojaksi. Eläväpintainen kulta myös heijastaa valon kauniin lämpimässä sävyssä. Katso lisää vinkkejä ja ideoita valaistukseen Valaistusvinkkejä-osiosta!
HUOM! Musta ja valkoinen valaisin ovat sisäosastaan erivärisiä, mikä vaikuttaa valon väriin. Emme suosittele valkoista ja mustaa valaisinta asennettavan vierekkäin.

Himmennys ja valaistuksen ohjaus

Säätämällä valaisimia voit aina muokata valaistusta ja luoda kotiisi tilanteeseen sopivan valaistuksen. Himmentämällä LIMENTE RUSKAA muutat kodin valaistusta tehokkaasta ja kirkkaasta hämärään ja kodikkaaseen. Halutessasi voit samalla kytkimellä säätää kaikkia huoneessa olevia LIMENTE-valaisimia mukaan lukien erilaiset katto-, paneeli- ja välitilavalaisimet. Valaisimet säätyvät tasaisen miellyttävästi ja yhtäaikaisesti muuttaen kerralla koko tilan tunnelmaa.

LIMENTE RUSKA valaisimet ovat himmennettävissä LIMENTE SMART GREENLINE -sarjojen 240 V himmentimellä SMART 580 (nro 640580) sekä sitä ohjaavilla langattomilla säätimillä (nro 640546 ja 640547). Portaattomalla himmentimellä on helppo luoda tilaan tunnelmaa ja uutta ilmettä.
Himmennin asennetaan valaisimen asennuskupin sisään verkkovirran ja virtalähteen väliin ja se sisältää valmiit pikaliittimet kytkemistä varten. Asennus on helppoa eikä kattorakenteeseen tai sähköjohtoihin tarvitse tehdä muutoksia. SMART 580 -himmentimen lisäksi valaisimia voidaan himmentää yhteensopivilla TRIAC-himmentimillä.

Helppo asennus

Valaisin on nopea ja yksinkertainen asentaa. Tuote koostuu valaisimesta, valaisinpistotulpasta, kattoasennuskupista sekä kuppiin integroidusta virtalähteestä.

Valaisimen johtoa voidaan tarvittaessa asennuksen yhteydessä lyhentää halutun pituiseksi tai kerätä asennuskupin sisään. Valaisimen ripustusrengas kiinnitetään valaisinkannessa olevaan koukkuun, valaisinpistotulppa liitetään valaisinkannen pistorasiaan ja kattokuppi kiristetään paikalleen.

Toimitussisältö

Valitse ylhäällä olevasta alasvetovalikosta tuote ja näet tässä mitä tuote sisältää.

Tekniset tiedot

Valolähde
LED
Asennustapa
Riippu- / Kattoasennus
Valovirta
600 lm
Hyötysuhde
67 lm/W
Värilämpötila
4000 K
Ottoteho
9 W
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
240 V
Takuu kk
24
Virrankesto
-

Tuotteeseen liittyvät artikkelit