LIMENTE KAJO vit / svart | 9 W, 630 lm

Produktkod KAJO
Supplier reference:
LIMENTE KAJO

157,48 €(127,00 € tax excl)

Ref: Supplier ref: Alternativa produkter Tillgänglighet Lägg till broschyren
65042 4118906 KAJO, valkoinen, 4000K, 240 V: I lager MyLimente

Liten och kompakt taklampa

LIMENTE KAJO är en liten stilig taklampa, vars ljus påminner om vårens klara strålar. Dess diskreta utseende gör den ideal för att framhäva andra element av inredningen, istället för att vara fokuset av rummet. KAJO är en mångsidig taklampa för hemmet och offentliga utrymmen. Led-ljuset lyser tydligt vertikalt neråt och således belyser ytan eller objektet nedanför.


Tack vare dess stiliga och simpla design, passar den utmärkt in i kök, vardagsrum, kaféer eller företagslobbyn både som belysning eller som inredningselement. Dess lilla form och skandinaviska design gör den lätt att placeras i grupp som arbetsbelysning ovanför köksöar, bord eller ovanför andra ytor. Som en enskild taklampa fungerar den fint som belysning för ett litet bord eller nattbord.

LIMENTE KAJO färgalternativ är klassiskt ren vit och harmonisk svart. Den vita belysningens inre och yttersida är båda mattvitfärgade, medan den svarta är helsvart.

Dimning av belysning

LIMENTE KAJO armaturen kan skymmas med hjälp av LIMENTE SMART GREENLINE -serie 240 V SMART 580 dimmer (no. 640580) och kontrolleras med den trådlösa fjärrkontrollen (no. 640546 ja 640547). Dimmern installeras på insidan av installationskoppen mellan nätströmmet och strömkällan, och innehåller snabbkopplingar för anslutning. Således behövs det inte göras några ändringar till takkonstruktionen eller elkablar. Armaturen är enkel och installeras och kan monteras direkt på den gamla armaturens plats.


Förutom SMART 580 dimmer kan armaturen även dimmas med kompatibla TRIAC dimmer.

Montering

Armaturen är lätt och snabb att installeras.


Produkten består av en armatur och en installationskopp, samt en strömkälla som är integrerad med koppen. Elkabeln mellan installationskoppen och armaturen kan förkortas vid behov. Installationskoppens fäste skruvas fast i taket, strömmen installeras i strömkällan och tillslut fäster man installation koppen fast i dess fäste.

Package contents

Du kan välja produkt i rullgardinsmenyn ovan och se dess innehåll här.

Teknisk information

Ljuskälla
LED
Installation
Häng / tak installation
Ljusflöde
630 lm
Verkningsgrad
70 lm/W
Färgtemperatur
4000 K
Ineffekt
9 W
Livstid
40.000 h (L80B10)
Livstid
60.000h (L80B10)
Kapslingklass
IP20
Spänning
240 V
Garanti månader
24
Max ström
-

Relaterade artiklar

Inga relaterade artiklar