LIMENTE KUURA vit | 12 W, 900 lm

Produktkod KUURA
Supplier reference:
LIMENTE KUURA

192,20 €(155,00 € tax excl)

Ref: Supplier ref: Alternativa produkter Tillgänglighet Lägg till broschyren
65022 4118902 KUURA, 4000K, 240 V: I lager MyLimente

Elegant takarmatur

LIMENTE KUURA är en elegant taklampa, vars led-ljus reflekteras genom ett vitt mattglas som dimfrostig på en kall vinterkväll. Dess symmetriska design gör den enkel och paras ihop med andra element av inredningen.


Den tunna ljus randen i lampans ram reflekterar vackert omgivningsljuset och ger den en personligt och elegant utseende.

KUURA är ett utmärkt alternativ som belysning för köksbord eller som allmänbelysning. Den stiliga mattvita metallytan och lampans dimfrostiga glas passar utmärkt i alla hem tack vare dess tidlöshet utseende. LIMENTE KUURAs vackra utseende och fräscha ljus passar även bra för olika offentliga utrymmen som t.ex. kaféer och lobbyn.

Dimning av belysning

LIMENTE KUURA armaturen kan skymmas med hjälp av LIMENTE SMART 500-serie 24 V dimmer SMART 580 (nr 640580) och kontrolleras med den trådlösa fjärrkontrollen (nr 640546 och 640547). Dimmern installeras på insidan av installationskoppen mellan nätströmmet och strömkällan, och innehåller snabbkopplingar för anslutning. Således behövs det inte göras några ändringar till takkonstruktionen eller elkablar. Armaturen är enkel och installeras och kan monteras direkt på den gamla armaturens plats.


Förutom SMART 580 dimmer kan armaturen även dimmas med kompatibla TRIAC dimmer.

Montering

Armaturen är lätt och snabb att installeras.


Produkten består av en armatur och en installationskopp, samt en strömkälla som är integrerad med koppen. Elkabeln mellan installationskoppen och armaturen kan förkortas vid behov. Installationskoppens fäste skruvas fast i taket, strömmen installeras i strömkällan och tillslut fäster man installation koppen fast i dess fäste.

Package contents

Du kan välja produkt i rullgardinsmenyn ovan och se dess innehåll här.

Teknisk information

Armaturens färg
Vit
Ljuskälla
LED
Installation
Häng / tak installation
Ljusflöde
900 lm
Verkningsgrad
75 lm/W
Färgtemperatur
4000 K
Ineffekt
12 W
Livstid
35.000h (L80B10)
Kapslingklass
IP20
Spänning
240 V
Garanti månader
24
Max ström
-