LIMENTE KUURA valkoinen | 12 W, 900 lm

Tuotekoodi: KUURA
Sähkönumero:
LIMENTE KUURA

192,20 €(155,00 € alv 0%)

Koodi Sähkönro Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
65022 4118902 KUURA, 4000K, 240 V: Varastossa MyLimente

Ajattoman pelkistetty lierimäinen valaisin

LIMENTE KUURA on kaunis, leveäreunainen riippuvalaisin, jonka led-valo heijastuu laajalle alueelle valkoisen mattalasin läpi. Valaisimen yksinkertainen muotoilu tekee siitä helposti yhteensovitettavan muuhun sisustukseen. Valaisimen rungon ohut valoraita kajastaa kauniisti hajavaloa luoden samalla valaisimelle elegantin ilmeen.


Tyylikäs, mattavalkoinen metallipinta ja valaisimen huurteinen lasi sopivat ajattomuudellaan jokaiseen kotiin. LIMENTE KUURA:n kaunis ulkomuoto ja raikas valo sopivat hyvin myös erilaisiin julkisiin tiloihin, kuten kahviloihin tai auloihin.

LIMENTE KUURA -valaisimen väri on puhtaan valkoinen sekä sisä- että ulkopinnaltaan, joten valo suodattuu kauniisti ympäristöön. KUURA on erinomainen ratkaisu keittiöön ruokapöydän tai minkä tahansa huoneen yleisvalaisimeksi. Katso lisää vinkkejä ja ideoita valaistukseen Valaistusvinkkejä-osiosta!

Himmennys ja valaistuksen ohjaus

Säätämällä valaisimia voit aina muokata valaistusta ja luoda kotiisi tilanteeseen sopivan valaistuksen. Himmentämällä LIMENTE KUURA:a muutat kodin valaistusta tehokkaasta ja kirkkaasta hämärään ja kodikkaaseen. Halutessasi voit samalla kytkimellä säätää kaikkia huoneessa olevia LIMENTE-valaisimia mukaan lukien erilaiset katto-, paneeli- ja välitilavalaisimet. Valaisimet säätyvät tasaisen miellyttävästi ja yhtäaikaisesti muuttaen kerralla koko tilan tunnelmaa.


LIMENTE KUURA valaisimet ovat himmennettävissä LIMENTE SMART GREENLINE -sarjojen 240 V himmentimellä SMART 580 (nro 640580) sekä sitä ohjaavilla langattomilla säätimillä (nro 640546 ja 640547). Portaattomalla himmentimellä on helppo luoda tilaan tunnelmaa ja uutta ilmettä.

Himmennin asennetaan valaisimen asennuskupin sisään verkkovirran ja virtalähteen väliin ja se sisältää valmiit pikaliittimet kytkemistä varten. Asennus on helppoa eikä kattorakenteeseen tai sähköjohtoihin tarvitse tehdä muutoksia. SMART 580 -himmentimen lisäksi valaisimia voidaan himmentää yhteensopivilla TRIAC-himmentimillä.

Helppo asennus

Valaisin on nopea ja yksinkertainen asentaa. Tuote koostuu valaisimesta, valaisinpistotulpasta, kattoasennuskupista sekä kuppiin integroidusta virtalähteestä.


Valaisimen johtoa voidaan tarvittaessa asennuksen yhteydessä lyhentää halutun pituiseksi tai kerätä asennuskupin sisään. Valaisimen ripustusrengas kiinnitetään valaisinkannessa olevaan koukkuun, valaisinpistotulppa liitetään valaisinkannen pistorasiaan ja kattokuppi kiristetään paikalleen.

Toimitussisältö

Valitse ylhäällä olevasta alasvetovalikosta tuote ja näet tässä mitä tuote sisältää.

Tekniset tiedot

Valaisimen väri
Valkoinen
Valolähde
LED
Asennustapa
Riippu- / Kattoasennus
Valovirta
900 lm
Hyötysuhde
75 lm/W
Värilämpötila
4000 K
Ottoteho
12 W
Elinikä
60.000h (L80B10)
Elinikä
40.000 h (L80B10)
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
240 V
Takuu kk
24
Virrankesto
-