Kaikki tuotteet

Valaisimet, pistorasiat ja valonohjaus..

Limente valaisinten avulla luot

viihtyisyyttä ja tunnelmia kotiisi

vaivattomasti.

Limente valaisee kodin ja mielen. Oikein valittu valaistus korostaa kotisi sisustusta sekä lisää asumisen mukavuutta. Limente tarjoaa valaisinratkaisut kodin kaikkiin tiloihin. Mallistostamme löytyy keittiövalaisimia, kylpyhuonevalaisimia, kattovalaisimia ja sisustusvalaisimia vaativaankin makuun. Limente-malliston jokainen tuote on huolella mietitty laadukas kokonaisuus tarjoten huolettoman ratkaisun kaikkiin kodin tiloihin.

On tärkeää valita oikeat valaisimet käyttötarkoituksen ja -kohteen mukaan. Oikeilla valinnoilla säästät myös energiakustannuksissa asumisen mukavuudesta ja laadusta tinkimättä. Kaunis skandinaavinen muotoilu, alan viimeisimmät trendit ja ympäristöystävällisyys tekevät Limenten valaisimien valinnasta helppoa.

Valaisimien valinnan ohella on hyvä miettiä miten valoja halutaan ohjattavan. Limente -valonohjauksella hoidat kätevästi kaikkien Limente-valaisimien ohjauksen. Kattava valikoimamme sisältää kolme erilaista sarjaa, joista voit valita itsellesi sopivimman ratkaisun.

Muista valita myös pistorasiat. Limenten kattava pistorasiamallisto tarjoaa vaihtoehtoja niin pinta- ja uppoasennukseen kuin USB-liittimillä tai integroiduilla bluetooth-kaiuttimilla. Värivaihtoehtoina ruostumaton teräs, puhtaan valkoinen ja tyylikäs mattamusta.

Seuraa meitä Facebookissa

  • Voimmeko auttaa tuotevalinnassa tai haluatko antaa palautetta

    Asiakaspalvelumme tavoitat CARE palvelun kautta - autamme sinua mielellämme!

  • Onko sinulla kysyttävää tai reklamoitavaa sinulla olevaan tuotteeseen liittyen

    Tarvitsetko varaosia, teknistä tukea tai muuta apua, miten voimme auttaa?

    Käytä tätä linkkiä yhteydenottoosi.

Ajankohtaista

•  Asiakaspalvelu ja varasto palvelevat asiakkaitamme läpi kesän

•  Valaisinmallisto on julkaistu ja voit ladata kaikki luettelomme täältä.
Kaikki uudet tuotteet ovat näkyvissä näillä sivuilla