Tasopistorasiat

Tyylikkään huomaamattomat tasopistorasiat useissa trendiväreissä

Tasoon sijoitettavat huomaamattoman tyylikkäät pistorasiat ovat kompakteja ja matalarakenteisia pistorasioita, joiden elegantti ja huomaamaton design sulautuu saumattomasti erilaisiin pintoihin. Nämä innovaatiot edustavat tämän päivän suosittuja pistorasiauutuuksia, joissa on integroitu USB A+C-liittimet tai langaton laturi ja Bluetooth-kaiutin puhelinten lataamista varten. Perinteisten värien, kuten valkoinen, mattamusta tai harjattu teräs, lisäksi tasopistorasioita on saatavilla houkuttelevissa uusissa väreissä, kuten kulta, pronssi, tina ja shamppanjan sävy.

Keittiössä käytettävien pienkoneiden, kuten leivänpaahtimen tai kahvinkeittimen, lisäksi tarvitaan usein pistorasioita muiden laitteiden, kuten iPadin tai älypuhelinten, lataamiseen. Näiden laitteiden käyttöön on hyvä olla USB-liittimiä, jotka tekevät lataamisesta vaivatonta. Tasopistorasiamallistosta löytyy vaihtoehtoja sekä perinteisellä shuko-pistokkeella että USB A- ja C-liittimillä varustettuina malleina.

Kaikki tasopistorasiamallit ovat matalarakenteisia, minkä ansiosta ne on helppo asentaa erilaisille pinnoille. Tasoon asennettavissa malleissa, kuten Desk-, Mono- ja Turn-malleissa, pistokepaikat saadaan kätevästi piiloon liukuvan kannen alle silloin, kun niitä ei tarvita. Markkinoiden pienimmät mallit, kuten Pick-1, Pick-2, Pick-3 ja Pick-4, sekä Dot-mallit, sulautuvat erittäin tyylikkäästi erilaisiin pintoihin. Yhtenäisen ilmeensä ansiosta Pick- tai Dot-malleja voidaan asentaa vierekkäin säilyttäen tyylikkään yhtenäinen ilme.

Tasopistorasiat sopivat siistin ja huomaamattoman ilmeensä ansiosta paitsi keittiön työtasojen, myös makuuhuoneen, olohuoneen ja toimistokalusteiden pintoihin. Myös erilaisissa projektikohteissa tasopistorasiat ovat tyylikäs, siisti sekä helppo tapa lisätä pistokkeita. Niiden helppo asennus tekee niistä nopeita asentaa ilman sähköasentajan apua.

Tasopistorasiat 18 tuotetta

Näytetään 1 - 18 / 18 tuotteesta
Näytetään 1 - 18 / 18 tuotteesta