Tasopistorasiat

Tasoon asennettavat huomaamattoman tyylikkäät pistorasiat

Tasopistorasiat ovat pienikokoisia ja matalarakenteisia pistorasioita, joiden tyylikäs ja huomaamaton ulkonäkö sulautuu kauniisti erilaisiin pintoihin. Uutuudet ovat trendikkäitä tämän päivän pistorasiauutuuksia, joissa on integroituna usb A+C-liittimet tai puhelimen langaton laturi ja bluetooth kaiutin. Perinteisempien värien kuten valkoinen, mattamusta tai harjattu teräs värien lisäksi tasopistorasioissa on valittavissa herkullisia uutuusvärejä kulta, tina, pronssi tai shamppanjan sävy.

Keittiössä käytettävien pienkoneiden kuten leivänpaahtimen tai kahvinkeittimen lisäksi tarvitaan usein pistokkeita myös erilaisten laitteiden kuten iPadin tai älypuhelimien lataamiseen. Näitä laitteita varten on hyvä olla saatavilla myös usb-liittimiä, joilla lataaminen on vaivatonta. Tasopistorasia mallistossa on valittavissa sekä perinteisellä shuko-pistokkeella että usb A- ja C-liittimillä varustettuja malleja.

Kaikki tasopistorasiamallit ovat matalarakenteisia ja siksi ihanteellisia asentaa erilaisille pinnoille. Tasoon asennettavista pistorasiamalleista Desk-, Mono- tai Turn-malleissa saadaan pistokepaikat siististi liukuvan kannen alle piiloon silloin, kun niitä ei käytetä. Pick-1, Pick-2, Pick-3 ja Pick-4 sekä Dot-mallit ovat kooltaan markkinoiden pienimpiä ja siksi erittäin tyylikkäästi erilaisiin pintoihin sulautuvia. Yhtenäisen ilmeensä ansiosta Pick- tai Dot-malleja voidaan asentaa useampia vierekkäin säilyttäen ilme tyylikkään yhdenmukaisena.

Siistin ja huomaamattoman ilmeensä ansiosta tasopistorasiat sopivat keittiön työtasojen lisäksi käytettäväksi esimerkiksi makuuhuoneessa, olohuoneessa ja toimistokalusteissa. Siistin ja huomaamattoman ilmeensä ansiosta tasopistorasiat sopivat keittiön työtasojen lisäksi käytettäväksi esimerkiksi makuuhuoneessa, olohuoneessa ja toimistokalusteissa. Helpon asennustapansa ansiosta ne ovat lisäksi nopea asentaa ilman sähköasentajan apua.

Tasopistorasiat 18 tuotetta

Näytetään 1 - 18 / 18 tuotteesta
Näytetään 1 - 18 / 18 tuotteesta