Valonohjaus setit

Valmiita settejä valonohjaukseen

Valolla voit sisustaa kauniisti kotia. Valolähteitä säätämällä tunnelman voi säätää täydelliseksi tarpeen mukaan. Himmennettävillä LED-valaisimilla luot sisustukseen erilaisia tunnelmia helposti ja vaivattomasti. Himmennettävät valaisimet tekevät kodistasi valoisan ja viihtyisän.

Valokytkin on kiinteä osa valaistusta. Huoneeseen tultaessa on tärkeää, että valokatkaisija on sijoitettu juuri sinne, missä sitä ensimmäisenä tarvitaan. Pimeässä huoneessa valokytkimen hapuilu on turhauttavaa ja kytkimien onkin oltava siellä, missä niitä tarvitaan. Valojen asentamisen jälkeen mieti ja testaa, missä olettaisit valokytkimen sijaitsevan. Päätä asennuspaikka vasta sitten, kun olet varma kytkimien halutuista paikoista. Mieti samalla, mitä valoja haluat kytkimellä ohjattavan, ja parita kytkin niihin valaisimiin, joita haluat ohjata.

Kytkin toimii myös himmentimenä, jolloin valaistus saa aivan toisenlaisen ulottuvuuden. Valon himmentäminen saa aikaan tunnelman muuttumisen, jolloin himmennyksellä voidaan säätää led-valot juuri oikeaan kirkkauteen, esimerkiksi kirkasta valoa päiväsaikaan ja himmeämpää iltatunnelmiin. Himmentimen avulla voit itse päättää valon määrän.

Mikä onkaan helpompaa kuin langaton valokytkin, jonka asentaminen voidaan päättää ja tehdä jälkikäteen? Langattomien LIMENTE SMART -järjestelmien avulla rakennat yksinkertaisesti toimivan valaistuksen ohjauksen yhden valaisimen himmentämisestä aina koko asunnon valaistuksen ohjaukseen asti. Järjestelmät koostuvat led-himmenninosasta ja seinäkytkimestä, jolla valaistusta säädetään. Lähes kaikki LIMENTE-valaisimet ovat himmennettävissä.

LIMENTE SMART 350 ja LIMENTE SMART 400 -sarjojen säädin ja led-himmennin ovat yksinkertaisia ja nopeita asentaa eivätkä ne vaadi erillisiä sähköasennuksia. Kaikki liitännät tehdään pikaliittimillä. Järjestelmillä voi ohjata kaikkia 24 V LIMENTE-valaisimia. SMART 400 on SMART 350 -järjestelmää laajempi ja siihen voit liittää myös 240 V LIMENTE-kattovalaisimet sekä CCT-valaisimet.

Valonohjaus setit 10 tuotetta

Näytetään 1 - 10 / 10 tuotteesta
Näytetään 1 - 10 / 10 tuotteesta