Kylpyhuonevalaisimet

Kylpyhuonevalaisimet

Kylpyhuone on paikka, jossa suurin osa aloittaa päivän toimet. Päivän toimet on mukava suorittaa miellyttävässä valossa, käydä suihkussa, ajaa parta, kammata hiukset tai ehostaa kasvoja. Limente kylpyhuonevalaisinten tehokas, mutta samalla pehmeä valo tulee miellyttävästi mattapintaisen lasin läpi valaisten tasaisesti kaikkiin suuntiin.

Limente mallistossa on valaisinvaihtoehdot kylpyhuoneen yleisvalolle ja peilin ympärille. Peilivalaisimet sopivat tyylikkäästi esimerkiksi peilin molemmin puolin tai sen päälle asennettaviksi. Erilliset valot voidaan suuremmassa tilassa asentaa myös keskelle seinää yleisvaloiksi. Valot luovat tilaan oikean kylpylän tunnelmaa.

Kylpyhuoneen valaisinten värilämpötila 4000 K antaa luonnonvaloa mukailevan raikkaan valon. Erityisesti kasvoja ehostaessa on tärkeää, että valo laskeutuu tasaisesti kasvoille ja antaa mahdollisimman luonnollisen ja tehokkaan valon.

Limente Led-DR ja -DS led-valot on saatavilla pinta-asenteisina tai upotettavina. Niiden valoteho sopii hyvin kylpyhuoneisiin kuin muihinkin yleisiin tiloihin. Valaisimet vaativat hyvin matalan asennustilan, sulautuvat huomaamattomasti kattoon ja antavat kauniin tasaisen valon tilaan.

Kylpyhuonetilan ilmeikkyyttä ja pehmeyttä voidaan lisätä epäsuorilla valoilla. Erityisen helppo keino on lisätä led-valonauha peilin taakse. Toinen näyttävä keino on asentaa valoraita yhdelle tai useammalle seinälle. Led-Up -profiivalolla on helppo toteuttaa epäsuora valoraita katon rajaan.

Kylpyhuonevalaisimet 7 tuotetta

Näytetään 1 - 7 / 7 tuotteesta
Näytetään 1 - 7 / 7 tuotteesta