Kylpyhuonevalaisimet

Miellyttävää valoa kylpyhuoneeseen

Kylpyhuone on paikka, jossa suurin osa aloittaa päivän toimet. Miellyttävässä valossa on mukava suorittaa aamuaskareet: käydä suihkussa, ajaa parta, kammata hiukset tai ehostaa kasvoja. LIMENTE-kylpyhuonevalaisinten tehokas mutta pehmeä valo tulee miellyttävästi mattapintaisen lasin läpi valaisten tasaisesti kaikkiin suuntiin.

LIMENTE-mallistossa on valaisinvaihtoehdot kylpyhuoneen yleisvalolle ja peilin ympärille. Peilivalaisimet sopivat tyylikkäästi esimerkiksi peilin molemmin puolin tai sen päälle asennettaviksi. Erilliset valot voidaan suuremmassa tilassa asentaa myös keskelle seinää yleisvaloiksi. Valot luovat tilaan oikean kylpylän tunnelmaa.

Kylpyhuoneen valaisinten värilämpötila 4000K antaa luonnonvaloa mukailevan raikkaan valon. Erityisesti kasvoja ehostaessa on tärkeää, että valo laskeutuu tasaisesti kasvoille ja antaa mahdollisimman luonnollisen ja tehokkaan valon.

LIMENTE LED-DR ja LIMENTE LED-DS -valaisimet ovat saatavilla pinta-asenteisina tai upotettavina. Niiden valoteho sopii hyvin niin kylpyhuoneisiin kuin muihinkin yleisiin tiloihin. Valaisimet vaativat hyvin matalan asennustilan, sulautuvat huomaamattomasti kattoon ja antavat kauniin tasaisen valon tilaan.

Kylpyhuonetilan ilmeikkyyttä ja pehmeyttä voidaan lisätä epäsuorilla valoilla. Erityisen helppo keino on lisätä led-valonauha peilin taakse. Toinen näyttävä keino on asentaa valoraita yhdelle tai useammalle seinälle. LED-UP-profiilivalaisimella on helppo toteuttaa epäsuora valoraita katonrajaan.

Kylpyhuonevalaisimet 2 tuotetta

Näytetään 1 - 2 / 2 tuotteesta
Näytetään 1 - 2 / 2 tuotteesta