Valmiit setit

Helpot ja monipuoliset LED-nauhat valmiina paketteina

LED-nauhat ovat yksi monipuolisimmista ja monikäyttöisimmistä valaisintuotteista. Ne soveltuvat niin työskentelyvaloksi esimerkiksi keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen kuin tunnelmavalaistukseksi epäsuorana valona vaikkapa kaapin päälle tai sokkeliin.

Tehdäksemme oikeanlaisen LED-nauhan valinnan yksinkertaisemmaksi, olemme koostaneet valikoimastamme valmiita settejä, joiden yhteensopivuus on taattu. Setissä on aina mukana LED-nauha, nauhaan sopiva virtalähde sekä muut tarvikkeet paketista riippuen. Nyt sinun ei tarvitse enää miettiä virtalähteen kokoa tai himmentimen yhteensopivuutta vaan saat kaiken tarvitsemasi valmiissa valaisinpaketissa.

Kaikki LED-nauhamme ovat leikattavissa haluttuun mittaan saksien kuvalla merkityistä kohdista ja jokaisesta nauhasta saat aina kaksi tarvittavan mittaista palaa, sillä nauhan molemmista päistä löytyy kolme metriä pitkä johto. Asennuksen voit tehdä itse etkä tarvitse valaisinten asennukseen sähköasentajaa, sillä johdot kiinnitetään toisiinsa kätevien pikakiinnikkeiden avulla. Alumiiniprofiilit, joiden sisään LED-nauhat suositellaan asennettavan, on helppo asentaa mukana tulevien kiinnikkeiden ja ruuvien avulla.

Valmiit valaisinsetit sopivat melkeinpä mihin tahansa kodin tilaan keittiöstä kylpyhuoneeseen ja portaikkoon sekä kalusteisiin. Vinkkejä LED-nauhavalaisinten käyttöön voit lukea blogistamme tai nettisivujemme Valaistusvinkkejä-osiosta. Näin helppoa sopivien LED-valaisinten valinta ei ole koskaan aiemmin ollut!

Valmiit setit 26 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • Välitila setit

  Helpot setit välitilan valaistukseen

  Keittiössä ja kodinhoitohuoneessa suurin valontarve on työtasolla, minkä takia sen yläpuolelle tuleviin valaisimiin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Keittiössä toimiminen, ruoanlaitto ja siivoaminen on huomattavasti mukavampaa ja turvallisempaa, kun tason päällä oleva valaisin tarjoaa tasaisen, pisteettömän ja tehokkaan valon. Laadukas ja hyvin suunniteltu valaistus välitilassa luo myös elegantin loppusilauksen keittiön visuaaliselle ilmeelle.

  Olemme koostaneet valikoimastamme valmiita settejä, joiden yhteensopivuus on taattu. Setti sisältää aina niissä ilmoitetun valaisinten määrän tai settiin kuuluvan valaisimen pituuden sekä niihin sopivan muuntajan. Tämän lisäksi sinun tarvitsee vain päättää, kuinka haluat ohjata valaisimia. Valonohjauksen voit toteuttaa esimerkiksi LIMENTEn langattomalla valonohjaussetillä, pistorasian kyljessä olevalla kytkimellä tai jollakin liiketunnistimistamme.

 • Led-nauha setit

  Valmiit LED-nauhasetit

  Valmiiden settien avulla rakennat helposti niin keittiön välitilan valaistuksen kuin epäsuoran valaistuksen tai valaiset vaikka sokkelin. Valitse lisäksi vain tarpeisiisi, sisustukseesi ja makuusi sopiva valaisinprofiili!

  LED-nauhat ovat yksi monipuolisimmista ja monikäyttöisimmistä valaisintuotteista. Ne soveltuvat niin työskentelyvaloksi esimerkiksi keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen kuin tunnelmavalaistukseksi epäsuorana valona vaikkapa kaapin päälle tai sokkeliin. LED-nauhojen avulla voit luoda tarvittavaa työskentelyvaloa keittiön tasojen päälle, kodinhoitohuoneeseen tai muuhun tilaan, jossa tarvitaan tehokasta valoa. Niillä voi kuitenkin myös sisustaa ja luoda tyylikkäitä, tunnelmallisia valoyksityiskohtia kotiin. Tällainen epäsuora valaistus on suosittua esimerkiksi kaappien päällä, kehystämässä peilejä tai rajaamassa kalusteita.

  Valmiit settimme sisältävät mittaan lyhennettävän LED-nauhan sekä sille sopivan muuntajan. Kauniin ja tyylikkään kokonaisuuden viimeistelet haluamallasi valaisinprofiililla, jonka sisään asennat LED-nauhan, sekä valonohjauksella, joka soveltuu juuri sinun tarpeisiisi parhaiten.

 • Aamiaiskaappi setit

  Miellyttävä valo aamiaiskaappiin - helposti valmiilla seteillä

  Aamiaiskaapit ovat erittäin suosittuja ja ne alkavat olla jo monen keittiön vakiovaruste. Aamiaiskaappiin saa ovien taa piiloon niin keittiön pienkoneet kuin muro- ja puuropaketit, mutta samaan aikaan kaapin halutaan olevan kaunis osa keittiötä myös ovien ollessa auki. Aamiaiskaapin sisustus mietitään osaksi keittiön muuta ilmettä, valaistusta myöten. Huolellisesti suunniteltu valaistus tekee arjen pyörittämisestä helpompaa ja turvallisempaa.

  Hyvä yleisvalo keittiössä on tärkeää, mutta se ei yksin riitä. Yleisvalo ei yllä valaisemaan aamiaiskaapin sisustaa varsinkaan silloin, kun kaapin äärellä touhutaan arjen askareita. Siksi onkin tärkeää valaista kaappi sisältä, jolloin sinne saadaan miellyttävä ja riittävän tehokas valo leipien voitelua, kahvinkeittoa ja muuta toimintaa varten. Lisäksi huolella suunniteltu kaappivalaistus toimii myös viehättävänä osana sisustusta ovien ollessa auki.

  Hyvin suunniteltu, käyttäjän tarpeisiin sopiva ja riittävän tehokas valo kaapin sisällä lisää kaapin käyttömukavuutta ja arkiaskareiden turvallisuutta. Valaistus voi myös olla osa paitsi kaapin myös koko keittiön sisustusta ja korostaa hyllyjen linjoja sekä kaappiin valittuja materiaaleja ja siellä säilytettäviä astioita tyylikkäästi.

  Aamiaiskaapin valaistuksen suunnittelua helpottamaan olemme koostaneet valikoimastamme valmiita settejä, joilla saat kaiken tarvittavan aamiaiskaapin valaistukseen. Setit sisältävät aina kaikki valaistukseen tarvittavat osat valaisimista valonohjaukseen samassa paketissa!

  Viimeistele kokonaisuus haluamallasi pistorasialla.

/sivu
Näytetään 1 - 24 / 26 tuotteesta
Näytetään 1 - 24 / 26 tuotteesta