Valmiit setit

Helpot ja monipuoliset

LED-nauhat valmiina paketteina Led-nauhat ovat yksi monipuolisimmista valaisintuotteista. Niillä luot niin tehokkaan työskentelyvalon vaikkapa keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen kuin tunnelmallisen epäsuoran valaistuksen esimerkiksi kaapin päälle ja sokkeleihin.

Tehdäksemme oikeanlaisen LED-nauhan valinnan helpommaksi, olemme koonneet nauhoista valmiita settejä, joissa mukana on aina nauhaan sopiva virtalähde sekä muut tarvikkeet paketista riippuen. Nyt sinun ei tarvitse enää miettiä virtalähteen kokoa tai himmentimen yhteensopivuutta vaan nyt saat kaiken tarvitsemasi valmiissa valaisinpaketissa.

Kaikki LED-nauhamme ovat leikattavissa haluttuun mittaan helposti saksilla merkityistä kohdista ja jokaisesta nauhasta saat aina kaksi tarvittavan mittaista palaa, sillä nauhan molemmista päistä löytyy kolme metriä pitkä johto. Asennuksen voit tehdä itse, etkä tarvitse valaisinten asennukseen sähköasentajaa, sillä johdot kiinnitetään toisiinsa näppärien pikakiinnikkeiden avulla. Alumiiniprofiilit, joiden sisään led-nauhat suositellaan asennettavan, ovat helppoja asentaa mukana tulevien kiinnikkeiden ja ruuvien avulla.

Valmiit valaisinsetit sopivat lähes minne tahansa kodin tiloista, keittiöön, kylpyhuoneeseen, kalusteisiin tai vaikka portaikkoihin! Vinkkejä LED-nauhavalaisinten käyttöön voit lukea blogistamme tai nettisivujemme valaistusvinkkejä-osiosta. Näin helppoa sopivien LED-valaisinten valinta ei ole koskaan aiemmin ollut!

Valmiit setit 22 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • Välitila setit

  Helpot setit välitilan valaistukseen

  Keittiössä ja kodinhoitohuoneessa suurin valontarve on työtasolla, minkä takia sen päälle tuleviin valaisimiin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Keittiössä toimiminen, kokkailu ja siivoilu on huomattavasti mukavampaa ja turvallisempaa, kun tason päällä oleva valaisin tarjoaa tasaisen, pisteettömän ja tehokkaan valon. Laadukas valaistus myös välitilassa luo tyylikkään loppusilauksen keittiön visuaaliselle ilmeelle.

  Olemme koonneet helppoja valmiita settejä, joista löytyy aina niissä ilmoitettu valaisinten määrä tai pituus sekä niihin sopiva muuntaja. Lisäksi sinun tarvitsee vain päättää, kuinka haluat ohjata valaisimia. Valonohjauksen voit toteuttaa esimerkiksi Limenten langattomalla valonohjaussetillä, pistorasian kyljessä olevalla kytkimellä tai jollakin liiketunnistimistamme.

 • Led-nauha setit

  Valmiit led-Nauha-setit

  Näiden avulla rakennat helposti niin keittiön välitilan valaistuksen, epäsuoran valaistuksen tai vaikka sokkelivalon! Valitse lisäksi vain sopiva valaisinprofiili!

  Led-nauhat ovat yksi monipuolisimmista valaisimista toteuttaa valaistus kodin eri osiin. Niillä voit luoda tarvittavaa työskentelyvaloa keittiön tasojen päälle, kodinhoitohuoneeseen tai muuhun tilaan, jossa tarvitaan tehokasta valoa. Niillä voi kuitenkin myös sisustaa ja luoda kauniita, tunnelmallisia valoyksityiskohtia kotiin. Tällainen epäsuora valaistus on suosittua esimerkiksi kaappien päällä, kehystämässä peilejä tai rajaamassa kalusteita.

  Näissä helpoissa seteissä on valmiina sopivaan mittaan katkaistava led-nauha sekä sille sopiva muuntaja. Lisäksi voit valita haluamasi alumiiniprofiilin, jonka sisään asennat led-nauhan sekä haluamasi valonohjauksen.

 • Aamiaiskaappi setit

  Miellyttävä valo aamiaiskaappiin - helposti valmiilla seteillä

  Tällä hetkellä kovassa suosiossa olevat aamiaiskaapit suunnitellaan niin, että ovia voidaan yhtälailla pitää niin auki kuin kiinnikin ja kaapin sisustus on mietitty osaksi keittiön muuta ilmettä. Kaapin ovien ollessa kiinni, keittiöön saa helposti siistin, jopa minimalistisen ilmeen, mutta kaikki tarvittava löytyy kaapista valmiina, kun on aika alkaa tehdä keittiöaskareita.

  Vaikka keittiössä olisikin hyvä yleisvalo, se ei kuitenkaan riitä Yleisvalo ei yllä valaisemaan kaapin sisustaa varsinkaan, kun sen edessä hääräillään ja samalla peitetään loputkin tulevasta valosta. Siksi olisikin tärkeää valaista kaappi sisältä, jolloin sinne saadaan miellyttävä, tarpeeksi tehokas valo leipien voitelua, kahvin keittelyä ja muuta toimintaa varten. Lisäksi hyvin mietitty kaappivalaistus toimii myös kauniina osana sisustusta ovien ollessa auki.

  Tehokas ja riittävä valo kaapin sisällä lisää toimivuutta ja arkiaskareiden turvallisuutta. Valaistus voi myös olla osana sisustusta ja korostaa kaappiin valittuja materiaaleja ja siellä säilytettäviä astioita.

  Kaappivalaistuksen suunnittelua ja valintaa helpottamaan olemme koonneet muutamia erilaisia settejä, joilla voit helposti toteuttaa valaistuksen ja valonohjauksen aamiaiskaappiisi yhdellä setillä. Setit sisältävät aina kaikki valaistukseen tarvittavat osat!

  Viimeistele kokonaisuus haluamallasi pistorasialla.

Näytetään 1 - 22 / 22 tuotteesta
Näytetään 1 - 22 / 22 tuotteesta