Valmiit setit

Viimeistelty kokonaisuus valmiilla seteillä

Limente valaisinseteillä on helppo luoda valaistus esimerkiksi välitilaan tai aamiaiskaappiin. Setteihin on valmiiksi koottu paketti, jolla valaistus on vaivatonta toteuttaa. Valmiiden pakettien on tarkoitus helpottaa suunnittelua ja tarjota helppo, valmiiksi suunniteltu ja viimeistelty kokonaisuus.

Valaisinpaketteja on erilaisia eri kohteisiin. Aamiaiskaappiin tarkoitetut valaistuspaketit sisältävät myös automaattisen ovikytkimen, jolla valot syttyvät automaattisesti, kun ovet avataan ja sammuvat kun ovet suljetaan. Profiilivalaisimet voidaan asentaa aamiaiskaapin kattoon tai hyllyjen alapintaan tai pystyyn kaapin sivuihin. Molemmilla tavoilla valoa saadaan kaikkialla kaappiin tasaisesti ja riittävästi. Aamiaiskaappisettejä on mahdollisuus käyttää myös välitilassa.

Valmiit setit 6 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • Välitila setit
 • Led-nauha setit

  Valmiit led-Nauha-setit

  Näiden avulla rakennat helposti niin keittiön välitilan valaistuksen, epäsuoran valaistuksen tai vaikka sokkelivalon! Valitse lisäksi vain sopiva valaisinprofiili!

  Led-nauhat ovat yksi monipuolisimmista valaisimista toteuttaa valaistus kodin eri osiin. Niillä voit luoda tarvittavaa työskentelyvaloa keittiön tasojen päälle, kodinhoitohuoneeseen tai muuhun tilaan, jossa tarvitaan tehokasta valoa. Niillä voi kuitenkin myös sisustaa ja luoda kauniita, tunnelmallisia valoyksityiskohtia kotiin. Tällainen epäsuora valaistus on suosittua esimerkiksi kaappien päällä, kehystämässä peilejä tai rajaamassa kalusteita.

  Näissä helpoissa seteissä on valmiina sopivaan mittaan katkaistava led-nauha sekä sille sopiva muuntaja. Lisäksi voit valita haluamasi alumiiniprofiilin, jonka sisään asennat led-nauhan sekä haluamasi valonohjauksen.

 • Aamiaiskaappi setit

  Miellyttävä valo aamiaiskaappiin  - helposti valmiilla seteillä

  Tällä hetkellä kovassa suosiossa olevat aamiaiskaapit suunnitellaan niin, että ovia voidaan yhtälailla pitää niin auki kuin kiinnikin ja kaapin sisustus on mietitty osaksi keittiön muuta ilmettä. Kaapin ovien ollessa kiinni, keittiöön saa helposti siistin, jopa minimalistisen ilmeen, mutta kaikki tarvittava löytyy kaapista valmiina, kun on aika alkaa tehdä keittiöaskareita.

  Vaikka keittiössä olisikin hyvä yleisvalo, se ei kuitenkaan riitä Yleisvalo ei yllä valaisemaan kaapin sisustaa varsinkaan, kun sen edessä hääräillään ja samalla peitetään loputkin tulevasta valosta. Siksi olisikin tärkeää valaista kaappi sisältä, jolloin sinne saadaan miellyttävä, tarpeeksi tehokas valo leipien voitelua, kahvin keittelyä ja muuta toimintaa varten. Lisäksi hyvin mietitty kaappivalaistus toimii myös kauniina osana sisustusta ovien ollessa auki.

  Tehokas ja riittävä valo kaapin sisällä lisää toimivuutta ja arkiaskareiden turvallisuutta. Valaistus voi myös olla osana sisustusta ja korostaa kaappiin valittuja materiaaleja ja siellä säilytettäviä astioita.

  Kaappivalaistuksen suunnittelua ja valintaa helpottamaan olemme koonneet muutamia erilaisia settejä, joilla voit helposti toteuttaa valaistuksen ja valonohjauksen aamiaiskaappiisi yhdellä setillä. Setit sisältävät aina kaikki valaistukseen tarvittavat osat!

  Viimeistele kokonaisuus haluamallasi pistorasialla.

Näytetään 1 - 6 / 6 tuotteesta
Näytetään 1 - 6 / 6 tuotteesta