Suuren suojausluokan taipuisat valaisimet

Taipuisa ja vesitiivis LED-nauhavalaisin on tehokas valonlähde sekä ulos että sisätiloihin. Valaisinta voidaan taivuttaa kohteen vaatimusten mukaisesti tai jopa kiertää rullalle tarvittaessa. Valaisin soveltuu monenlaiseen käyttöön taipuisuutensa vuoksi, minkä lisäksi valaisimen kotelointiluokka IP67 mahdollistaa valaisimen käyttämisen myös ulkona tai märkätiloissa. LED-NEON -valaisimet soveltuvat erinomaisesti käytettäviksi tiloissa, joihin kaivataan pehmeää, tasaista ja tehokasta valaistusta.

LED-NEON-sarjaan lukeutuvat kolme erilaista taipuisaa profiilivalaisinta, jotka valaisevat eri tavoin. NEON-DOME ja NEON-TRIO suuntaavat valon kolmeen eri suuntaan, mikä varmistaa valon jakautumisen tasaisesti valaistavaan kohteeseen. NEON-LITE on puolestaan erinomainen esimerkiksi valoraidan tai epäsuoran valaistuksen luomiseen, sillä se suuntaa valon yhteen suuntaan. LED-nauha on aina hyvä valita kohteen ja tarpeen mukaan, esim. NEON-LITE soveltuu kauniisti tunnelmavaloksi suihkutilojen peilin taakse.

LED-NEON-valaisimilla luot tyylikkäitä valaistuskokonaisuuksia vaativiin tiloihin kuten kylpyhuoneeseen tai terassille. Rajaa esimerkiksi suihkuseinän sivu elegantilla valoyksityiskohdalla tai luo tunnelmallinen valoraita terassin kaiteen alle!

Led-Neon 3 tuotetta

Näytetään 1 - 3 / 3 tuotteesta
Näytetään 1 - 3 / 3 tuotteesta