Classic-sarja

Klassisen tyylikäs valonohjaus

LIMENTE SMART CLASSIC-sarjalla ratkaiset yksinkertaisesti ja tyylikkäästi valaistuksen ohjauksen esimerkiksi keittiössä ja muissa kodin tiloissa. Valaisimia ohjataan tyylikkäällä seinäkytkimellä (säätimellä), jossa on päälle/pois -toiminto ja himmennysominaisuus. Säädin ei tarvitse johdotuksia vaan se toimii langattomasti, jolloin se voidaan myös sijoittaa vapaasti haluttuun paikkaan huoneessa. Tämän tuotteen asentamiseen et tarvitse sähköasentajaa vaan voit tehdä asennuksen helposti myös itse.

Säätimiä voi olla useita kappaleita ohjaamassa samoja himmentimiä ja yhdellä säätimellä voit ohjata useita eri himmentimiä, minkä ansiosta järjestelmää on helppo laajentaa myös jälkikäteen. Näin ratkaiset valonohjauksen helposti myös esimerkiksi portaikkoon, jossa valot pitää pystyä sammuttamaan ja laittamaan päälle niin ylhäältä kuin alhaaltakin. Valaistuksenohjaus ei edellytä erillisiä sähköasennuksia, vaan riittää kun on olemassa pistorasia. Langaton valonohjaus koostuu aina kahdesta osasta: valaisimen ja virtalähteen väliin tulevasta himmenninosasta sekä haluttuun paikkaan asetettavasta säätimestä. Valot yhdistetään langattomaan kytkimeen himmenninosan avulla, joten himmenninosa tarvitaan aina.

Säädin on tyylikäs pintaan asennettava kytkin. Päälle/pois-toiminto toimii lyhyellä painalluksella ja pitkä painallus himmentää/kirkastaa valoa. Säätimen mataluuden ansiosta se näyttää pinta-asennuksesta huolimatta upotetulta seinäkytkimeltä. Järjestelmää voidaan käyttää kaikkien LIMENTE 24 V led-valaisimien kanssa.

Limente Classic säätimien keskiosa sopii sekä Limente kehykseen että Schneider Exxact kehyksien kanssa käytettäväksi. Mikäli haluat yhdistää Limente Smart tuotteita ABB Impressivo kehyksiin, tulee sinun käyttää GreenLine sarjan kytkimiä.

Valaistuksen säätäminen
Himmentämällä ja kirkastamalla valaisimia voit aina muokata valaistusta ja luoda kotiisi tilanteeseen sopivan valaistuksen. Himmentämällä LIMENTE valaisimia muutat kodin valaistusta tehokkaasta ja kirkkaasta työskentelyvalosta hämärään ja kodikkaaseen tunnelmavalaistukseen. Halutessasi voit samalla kytkimellä säätää kaikkia huoneessa olevia LIMENTE valaisimia mukaan lukien erilaiset spotti- ja välitilavalaisimet. Valaisimet säätyvät tasaisen miellyttävästi ja yhtäaikaisesti muuttaen kerralla koko tilan tunnelmaa. Voit myös luoda erilaisia valaistusryhmiä helposti langattomien säätimien avulla. Näin voit asettaa esimerkiksi keittiötyöskentelyssä tarvittavat valot yhden kytkimen taakse ja epäsuorat tunnelma- ja sisustusvalot toisen kytkimen taakse.

Classic-sarja 2 tuotetta

Näytetään 1 - 2 / 2 tuotteesta
Näytetään 1 - 2 / 2 tuotteesta