Laadukkaat nauhat eri tiloihin

LED-RIBBON on erillinen valonauha, joka voidaan tarrapinnan avulla asentaa niin työskentely- kuin tunnelmavaloksi. Valitessasi led-nauhaa ota huomioon alla olevat seikat:

Mikä on led-nauhan asennuspaikka? Tarvitaanko kostean tilan nauha (IP44) vai riittääkö kuivan tilan nauha (IP20)? Jos et ole varma asiasta, valitse kostean tilan nauha. Se sopii yhtä lailla kuivaan kuin kosteaan tilaan, mutta kuivan tilan nauha ei sovi kosteaan tilaan.

Mikä on haluttu värisävy? Jos nauhan tärkein tehtävä on luoda tunnelmaa, on lämmin valkoinen (3000K) usein sopivin värisävy. Mikäli nauhan tarkoitus on toimia työskentelyvalona, on luonnon valkoinen (4000K) yleensä oikea valinta. Mikäli haluat säätää itse värilämpötilaa, on suositeltavaa valita värilämpötilasäädettävä (2700K–6000K) CCT-nauha. Muista tällöin myös valita Limente Smart CCT-säädin (nro 640430 + 640434).

Nauha on aina asennettava lämpöä johtavalle pinnalle esim. alumiinilistan sisään, jotta se ei kuumene likaa. Alumiiniprofiiileja on saatavilla moneen makuun käyttökohteesta ja haluttavasta valosta riippuen. Voit hankkia joko alumiiniprofiilit ja led-nauhat erikseen tai Profiilivalaisimet-tuoteryhmän valmiita kokonaisuuksia, jotka sisältävät sekä profiilit että nauhat.

Led-nauhat 8 tuotetta

Näytetään 1 - 8 / 8 tuotteesta
Näytetään 1 - 8 / 8 tuotteesta