Pintapistorasiat

Pintapistorasiat

Pintaan asennettavat pistorasiat ovat erittäin helppo tapa lisätä pistorasioita jälkikäteen. Pintaan asennettavat VersaQ-pistorasiat asennetaan pöytätasoon joko sen päälle tai alle. Niiden minimalistisen moderni ilme takaa, että lopputulos on aina huolitellun siisti ja tyylikäs. Ajattomat mattapintaiset värit musta ja valkoinen sopivat hyvin erilaisiin ympäristöihin. Malleissa on aina yksi perinteinen shuko pistoke sekä usb A+C-liittimet. Lisäksi VersaQW –mallissa on pistorasian päällä puhelimen langaton laturi. Kyseistä mallia ei voida asentaa pöytäpinnan alle.

VersaQ-pintapistorasioiden mukana tulevan kiinnityslevyn ansiosta pistorasiat on kätevä kiinnittää pöytätason pintaan tai pöytäpinnan alle (ei VersaQW). Asennustapa voidaan päättää asennuspaikalla. Pöytäpinnan alle kiinnitettynä VersaQ-pistorasia sopii erityisen hyvin käytettäväksi työpisteissä niin kotona kuin konttorilla.

Kaikkiin VersaQ- ja VersaQW-pistorasioihin voidaan erikseen tilata aluslevy, jonka avulla pistorasiaa voidaan käyttää irrallisena ja siirrellä aina käyttötarpeen mukaan.

Pintapistorasiat 4 tuotetta

Näytetään 1 - 4 / 4 tuotteesta
Näytetään 1 - 4 / 4 tuotteesta