Kulmapistorasiat

Kulmaan asennettavat pistorasiat ovat tyylikkään huomaamattomia

Kaikki kulmapistorasiamme on huolellisesti suunniteltu olemaan mahdollisimman matalia ja hillityn tyylikkäitä, sulautuen kauniisti kaappien alle. Kulmapistorasiamallistosta löydät vaihtoehtoja, jotka sopivat saumattomasti erilaisiin keittiötyyleihin, olipa kyseessä sitten moderni tai perinteisempi ilme.

Mikäli lataat keittiössäsi laitteita, joissa on USB-A- tai USB-C-laturipää, suosittelemme valitsemaan vähintään yhden pistorasian MINI-2C-USB-mallina. Tässä mallissa on kaksi perinteistä pistoketta sekä USB-A- ja USB-C-latausmahdollisuudet. Tällä tavoin voit liittää useamman laitteen yhteen pistorasiaan, säästäen tilaa ja ylläpitäen siisteyttä.

Pistorasiavalikoimastamme löytyy kolme erilaista pistorasiaa, joissa on sisäänrakennettu valonohjaus. Esimerkiksi kaksiosaisessa LUNA-2-pistorasiassa on huomaamaton ja helppokäyttöinen päälle/pois-kytkin valaisimille, pistorasian oikealla sivulla. LUNA-2-pistorasian lisäksi tarvitset haluamasi välitilan valot ja niille sopivan muuntajan.

LUXA-31 ja LUXA -32-pistorasiat ovat vielä askeleen edellä. Näissä malleissa on valonohjauksen lisäksi integroitu 30 watin muuntaja valaisimille. Tarvitset siis vain haluamasi valot, joille 30 watin muuntaja riittää (esimerkiksi maksimissaan 2 metriä LED-LUXOR tai LED-CORNER -profiilivalaisinta) sekä LUXA-pistorasian. LUXA -32-mallin valonohjausnappula on puolestaan jaettu kahteen osaan: toinen ohjaa muuntajaan kiinnitettyjä valoja ja toisella voit ohjata mitä tahansa 240 V laitetta, kuten toista muuntajaa, mikäli haluat liittää siihen toiset valaisimett.

LIMENTE ECON -sarjan pistorasiat on muotoiltu ja suunniteltu Suomessa tarjoamaan monipuolisia välitilan pistorasiavaihtoehtoja. ECON-pistorasiamallisto on suunniteltu käytettäväksi kaappien alla pysty tai vaakasuuntaisesti. Ne on helppo ja nopea asentaa, ja niiden ajattoman selkeä ilme sopii yhteen kaikenlaisten valaisimien kanssa. Pistorasiassa on viisto muotoilu, joka helpottaa sen käyttöä, ja näet selkeästi, mihin suuntaan pistotulppa tulee asettaa. Kulmaan asennettava välitilapistorasia on myös varustettu lapsisuojalla.

Useista pistorasiamalleista löytyy kolme erilaista sävyä: mattamusta, valkoinen ja rst tai alulook. Näistä sävyistä on helppo valita juuri keittiösi värimaailmaan sopivin vaihtoehto.

Kulmapistorasiat 14 tuotetta

Näytetään 1 - 14 / 14 tuotteesta
Näytetään 1 - 14 / 14 tuotteesta