Kulmapistorasiat

Kulmamalliset pistorasiat ovat tyylikkään huomaamattomat

Kaikki kulmapistorasiamme on hiottu tyylillisesti mahdollisimman mataliksi sekä hillityn tyylikkäiksi, jotta ne piiloutuvat kauniisti kaappien alle. Kulmapistorasia malleista löydät myös saumattomasti useaan eri keittiötyyliin sopivat vaihtoehdot, oli se sitten moderni tai perinteisempi.

Jos sinulla on tapana ladata keittiössä laitteita, joissa on usb-A tai usb-C-laturipää, kannattaa vähintään yksi pistorasia valita Mini-2c-usb-mallina. Siinä kahden tavallisen pistokkeen lisäksi on myös usb-A ja usb-C latauspaikat. Näin saat yhteen pistorasiaan enemmän laitteita kiinni, pienempään tilaan ja siistimmin

Valikoimastamme löydät kolme erilaista pistorasiaa, joissa on mukana valonohjaus. Kaksiosaisen LUNA-2-pistorasian oikeassa sivussa on pieni, huomaamaton, mutta helppokäyttöinen on/of-kytkin valaisimille. LUNA-2-pistorasian lisäksi tarvitset haluamasi välitilan valot ja niille sopivan muuntajan.

Luxa-31 ja Luxa-32-pistorasiat on viety vielä astetta eteenpäin. Molemmissa on valonohjauksen lisäksi sisäänrakennettu 30w-tehoinen muuntaja valaisimia varten. Tarvitset siis vain haluamasi valot, joille 30w-tehoinen muuntaja riittää (esimerkiksi maksimissaan 2 metriä Led-Luxor tai Led-Corner -profiilivalaisinta) sekä Luxa-pistorasian. Luxa-32-mallin valonohjausnappula on puolestaan kaksijakoinen, eli toinen puoli ohjaa muuntajaan kiinnitettyjä valoja ja toisella puolella voit ohjata mitä tahansa 240V-laitetta, esimerkiksi toista muuntajaa, mikäli haluat liittää siihen toiset valaisimet.

LIMENTE ECON –sarjan pistorasiat on Suomessa muotoiltu ja suunniteltu monipuolisiksi välitilan pistorasiavaihtoehdoiksi. Pistorasiat ovat nopeita ja yksinkertaisia asentaa ja muotoilunsa ansiosta ne sopivat hyvin yhteen kaikenlaisten valaisimien kanssa. Viisto muotoilu mahdollistaa pistorasian helpon käytön ja näet selkeästi, missä suunnassa pistotulppa asetetaan pistorasiaan. Kulmaan asennettavan välitila pistorasia on varustettu lapsisuojalla.

Monesta mallista löytyy kolme eri sävyä, mattamusta, valkoinen ja rst, joista on helppo valita keittiösi väreihin sopivin vaihtoehto.

Kulmapistorasiat 14 tuotetta

Näytetään 1 - 14 / 14 tuotteesta
Näytetään 1 - 14 / 14 tuotteesta