yritys info

Limente

Yli 30-vuoden kokemuksella LIMENTE keskittyy valaistukseen, valaistuksen ohjaukseen ja sähkökalusteisiin. Sekä Limente että Lapetek ovat suomalaisen perheyhtiön Oy Lapetek Group Ab 100 % omistamia tytäryhtiötä.

Tavoitteemme on tuoda markkinoille uusia ja raikkaita valaisintuotteita sekä ennen kaikkea helposti toteutettavia kohtuuhintaisia valaisinratkaisuja. Pysyttelemme jatkuvasti ajan hermolla huomioimalla tuotevalikoimassamme sisustusalan ideat ja trendit kaikkialta maailmasta.

Oy Limente Ab:n tausta on Lapetekin 1980-luvulla aloittamassa valaisinliiketoiminnassa. Vuonna 2015 loimme Limente tuotemerkin ja 2016 valaisin liiketoiminta eriytettiin omaan erilliseen yhtiöön. Kaikki valaistuksen parissa toimineet Lapetekkilaiset siirtyivät Limenten palvelukseen ja samalla myyntiä ja tuotekehitystä vahvistettiin uusilla henkilöillä.

Limente valaisinten avulla luot viihtyisyyttä ja tunnelmia kotiisi.

Konttori

OY LIMENTE AB
Hermannin rantatie 2 B, b 9 (2. kerros)
FI-00580 Helsinki, Finland

HUOM! Konttoritilojen yhteydessä ei ole näyttelyä.

Jälleenmyyjäyhteydenotot:
sales@limente.fi

Kuluttajayhteydentotot:
Ota yhteyttä tällä lomakkeella

Y-tunnus: 2731703-2

 

Logistiikkakeskus

Limente tuotteiden varastoinnista vastaa Lapetek Groupin logistiikkakeskus, joka  sijaitsee Malmin lentokentän läheisyydessä Kehä I ja Kehä III:n välissä. Tarkempi osoite on Kankiraudantie 1, 00700 Helsinki.

HUOM! Logistiikkakeskuksesta voi noutaa vain ennalta tilattuja tuotteita.
Tullessasi noutamaan tavaraa, otathan mukaasi tilausvahvistuksen ja henkilötodistuksen.

 

Etsi reitti logistiikkakeskukseen

Moovit-palvelun avulla voit katsoa parhaan reitin Kankiraudantielle. Etsi reitti täältä