Valmiit LED-nauhasetit

Valmiiden settien avulla rakennat helposti niin keittiön välitilan valaistuksen kuin epäsuoran valaistuksen tai valaiset vaikka sokkelin. Valitse lisäksi vain tarpeisiisi, sisustukseesi ja makuusi sopiva valaisinprofiili!

LED-nauhat ovat yksi monipuolisimmista ja monikäyttöisimmistä valaisintuotteista. Ne soveltuvat niin työskentelyvaloksi esimerkiksi keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen kuin tunnelmavalaistukseksi epäsuorana valona vaikkapa kaapin päälle tai sokkeliin. LED-nauhojen avulla voit luoda tarvittavaa työskentelyvaloa keittiön tasojen päälle, kodinhoitohuoneeseen tai muuhun tilaan, jossa tarvitaan tehokasta valoa. Niillä voi kuitenkin myös sisustaa ja luoda tyylikkäitä, tunnelmallisia valoyksityiskohtia kotiin. Tällainen epäsuora valaistus on suosittua esimerkiksi kaappien päällä, kehystämässä peilejä tai rajaamassa kalusteita.

Valmiit settimme sisältävät mittaan lyhennettävän LED-nauhan sekä sille sopivan muuntajan. Kauniin ja tyylikkään kokonaisuuden viimeistelet haluamallasi valaisinprofiililla, jonka sisään asennat LED-nauhan, sekä valonohjauksella, joka soveltuu juuri sinun tarpeisiisi parhaiten.

Led-nauha setit 2 tuotetta

Näytetään 1 - 2 / 2 tuotteesta
Näytetään 1 - 2 / 2 tuotteesta