Katto- ja seinävalaisimet

Yleisvaloa jokaiseen tilaan

Kattovalaisimet ovat katosta riippuvia valaisimia (riippuvalaisimet) tai kattoon asennettavia paneelivalaisimia (alasvalot). Kattovalaisimet toimivat huoneen yleisvalon lähteinä, mutta ne voivat toimia myös kauniina sisustuselementteinä ja viimeistellä koko sisustuksen ilmeen.

Riippuvat valaisimet valaisimet sopivat yhtä lailla yläkaapittoman keittiön työpöytävalaistukseen kuin ruokapöydän päälle tai huoneen yleisvaloksi. Lisäksi olohuoneessa tai makuuhuoneessa riippuvalaisimet lisäävät ilmettä, kun ne asennetaan esimerkiksi erillisen sivutason tai lipaston päälle. Riippuvilla valoilla lisätään tilan yleisvaloa ja luodaan kaunista tunnelmavaloa. Valikoimamme riippuvalaisimet ovat muotoilultaan linjakkaita ja minimalistisia, jotka sopivat moneen tilaan tyyliltään ja selkeältä muotoilultaan. Tyylikäs riippuvalaisin voi toimia tilan katseenvangitsijana tai hillittynä sisustuselementtinä.

Kattoon asennettavat alasvalot ovat LED-valoja eli ne ovat ekologisia sekä pitkäikäisiä. Alasvalot sopivat jokaiseen tilaan ja kaikille kattopinnoille. Kattoon upotettavia valaisimia on saatavilla kolmessa eri tehossa, joista sopiva valitaan huonekorkeuden ja sen mukaan, kuinka lähelle toisiaan valaisimet halutaan sijoittaa. Mikäli tarvitset useampia valaisimia, tarkista tuotteen suositeltu asennusetäisyys, jotta varmistat sopivan valaistusvoimakkuuden. Kattoon asennettavalla valaisimella korvaat helposti esimerkiksi perinteisen katosta riippuvan valaisimen.

Katto- ja seinävalaisimet 21 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • Alasvalot

  Yleisvaloa kaikkiin kodin tiloihin

  Paneelivalot ovat tyylikkään huomaamaton mutta tehokas tapa luoda yleisvaloa. Matalat valaisimet joko upotetaan katon sisään tai asennetaan katon pintaan.

  Valaisimia on kolmea eri kokoa, joista kaksi pienempää sopivat hyvin normaalikorkuisiin kodin huonetiloihin ja kolmas malli on tarkoitettu joko julkisiin tiloihin tai ylipäätään tiloihin, joissa huonekorkeus on tavallista suurempi.

  Valaisimia on saatavissa himmennettävinä ja himmentämättöminä.

 • Riippuvalaisimet

  Skandinaavisia riippuvalaisimia

  Valikoimastamme löydät linjakkaita ja minimalistisia riippuvalaisimia, jotka taipuva moneen tilaan tyylikkäällä ja selkeällä muotoilullaan. Riippuvalaisin voi valaista koko huoneen tai tuoda tunnelmavalaistusta johonkin tiettyyn kohtaan huoneessa.

  Tyylikäs riippuvalaisin voi siis olla katseenvangitsija tai hillitty sisustuselementti. Yhdistä siro KAJO keittiötason valaistukseksi tai kokeile KUURA -valaisinta keittiöpöydän yleisvalaisimeksi ja kun haluat luoda siron yksityiskohdan tilaan, on RUSKA -valaisin silloin oiva valinta.

  LIMENTE valaisimiin on mahdollista liittää himmennin. Himmennin lisää yksittäisen valon käyttömahdollisuuksia ja tekee valaistuskokonaisuudesta täydellisesti toimivan. Valonmäärä voidaan aina säätää halutusti kirkkaasta täysin himmeään.

 • Alasvalot - DALI

  Yleisvaloa kaikkiin kodin tiloihin

  Paneelivalot ovat tyylikkään huomaamaton mutta tehokas tapa luoda yleisvaloa. Matalat valaisimet upotetaan katon sisään.

  Valaisimia on kolmea eri kokoa, joista kaksi pienempää sopivat hyvin normaalikorkuisiin kodin huonetiloihin ja kolmas malli on tarkoitettu joko julkisiin tiloihin tai ylipäätään tiloihin, joissa huonekorkeus on tavallista suurempi. Valojen ohjaus tapahtuu DALIn kautta.

Näytetään 1 - 21 / 21 tuotteesta
Näytetään 1 - 21 / 21 tuotteesta