Katto- ja seinävalaisimet

Yleisvaloa jokaiseen tilaan

Kattovalaisimia voi olla riippuvaa tai upotettavaa mallia. Kattoon upotettavista malleista alasvaloista on saatavilla kolmea eri tehokuutta. Valaisimen tehokkuuden valintaa vaikuttavat huoneen korkeus sekä kuinka lähekkäin valaisimet halutaan sijoittaa. Upotettavilla malleilla voi korvata perinteisemmän katosta roikkuvan valaisimen. Mikäli haluat asentaa useamman valaisimen lähekkäin, tarkista tuotteesta sille suosittelut asennusetäisyydet, näin varmistat sopivan valaistusvoimakuuden tilassa. 

Riippuvat valaisimet sopivat moneen tilaan niin yläkaapittomaan keittiöön työvalaistukseksi kuin ruokapöydän päälle yleisvaloksi. Roikkuvalla valaistuskella on mahdollista tuoda huoneeseen enemmän ilmettä, kun sen laittaa roikkumaan sivutason tai sohvapöydän päälle. Näillä valoilla tuodaan lisää yleisvaloa että luodaan tunnelmaa tilaan. 

Kattoon asennettavat alasvalot ovat LED-valoja, eli ne ovat ekologisia sekä pitkäikäisiä. Alasvalot sopivat jokaiseen tilaan ja kaikille kattopinnoille. 

Katto- ja seinävalaisimet 21 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • Alasvalot

  Yleisvaloa kaikkiin kodin tiloihin

  Paneelivalot ovat tyylikkään huomaamaton mutta tehokas tapa luoda yleisvaloa. Matalat valaisimet joko upotetaan katon sisään tai asennetaan katon pintaan.

  Valaisimia on kolmea eri kokoa, joista kaksi pienempää sopivat hyvin normaalikorkuisiin kodin huonetiloihin ja kolmas malli on tarkoitettu joko julkisiin tiloihin tai ylipäätään tiloihin, joissa huonekorkeus on tavallista suurempi.

  Valaisimia on saatavissa himmennettävinä ja himmentämättöminä.

 • Riippuvalaisimet

  Skandinaavisia riippuvalaisimia

  Valikoimastamme löydät linjakkaita ja minimalistisia riippuvalaisimia, jotka taipuva moneen tilaan tyylikkäällä ja selkeällä muotoilullaan. Riippuvalaisin voi valaista koko huoneen tai tuoda tunnelmavalaistusta johonkin tiettyyn kohtaan huoneessa.

  Tyylikäs riippuvalaisin voi siis olla katseenvangitsija tai hillitty sisustuselementti. Yhdistä siro KAJO keittiötason valaistukseksi tai kokeile KUURA -valaisinta keittiöpöydän yleisvalaisimeksi ja kun haluat luoda siron yksityiskohdan tilaan, on RUSKA -valaisin silloin oiva valinta.

  LIMENTE valaisimiin on mahdollista liittää himmennin. Himmennin lisää yksittäisen valon käyttömahdollisuuksia ja tekee valaistuskokonaisuudesta täydellisesti toimivan. Valonmäärä voidaan aina säätää halutusti kirkkaasta täysin himmeään.

 • Alasvalot - DALI

  Yleisvaloa kaikkiin kodin tiloihin

  Paneelivalot ovat tyylikkään huomaamaton mutta tehokas tapa luoda yleisvaloa. Matalat valaisimet upotetaan katon sisään.

  Valaisimia on kolmea eri kokoa, joista kaksi pienempää sopivat hyvin normaalikorkuisiin kodin huonetiloihin ja kolmas malli on tarkoitettu joko julkisiin tiloihin tai ylipäätään tiloihin, joissa huonekorkeus on tavallista suurempi. Valojen ohjaus tapahtuu DALIn kautta.

Näytetään 1 - 21 / 21 tuotteesta
Näytetään 1 - 21 / 21 tuotteesta