Katto- ja seinävalaisimet

Yleisvaloa kaikkiin kodin tiloihin

Kattovalaisimet ovat katosta roikkuvia tai kattoon upotettavia valaisimia. Kattoon upotettavia on saatavissa kolmessa eri tehossa, joista sopiva valitaan huonekorkeuden ja sen mukaan, kuinka lähelle toisiaan valaisimet halutaan sijoittaa. Pintaan asennettavalla valaisimella korvaat helposti esimerkiksi perinteisen katosta roikkuvan valaisimen. Mikäli tarvitset useampia valaisimia, tarkista tuotteen suositeltu asennusetäisyys, jotta varmistat sopivan valaistusvoimakkuuden.

Roikkuvat valaisimet sopivat yhtä lailla yläkaapittoman keittiön työpöytävalaistukseen kuin ruokapöydän päälle tai huoneen yleisvaloksi. Lisäksi olohuoneessa tai makuuhuoneessa riippuvalaisimet lisäävät ilmettä, kun ne asennetaan esimerkiksi erillisen sivutason tai lipaston päälle. Riippuvilla valoilla lisätään yleisvaloa ja luodaan kaunista tunnelmavaloa.

LIMENTE-kattovalaisinten värilämpötila on aina 4000K, joten kattoon upotettavia, pintaan asennettavia sekä riippuvia kattovalaisimia voidaan yhdistellä vapaasti värisävyn pysyessä yhtenäisenä. Yhdisteltäessä kattovalaisimia luodaan kaunis ja tyylikäs kokonaisuus tilaan kuin tilaan. Sekä riippuvalaisimissa että kattopintaan asennettavissa led-valoissa on valittavissa skandinaaviset mattamusta ja valkoinen värivaihtoehto.

Kattoon asennettavat led-valot ovat ajattoman tyylikkäitä ja sopivat jokaiseen tilaan kaikille kattopinnoille.

Katto- ja seinävalaisimet 21 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • Alasvalot

  Yleisvaloa kaikkiin kodin tiloihin

  Paneelivalot ovat tyylikkään huomaamaton mutta tehokas tapa luoda yleisvaloa. Matalat valaisimet joko upotetaan katon sisään tai asennetaan katon pintaan.

  Valaisimia on kolmea eri kokoa, joista kaksi pienempää sopivat hyvin normaalikorkuisiin kodin huonetiloihin ja kolmas malli on tarkoitettu joko julkisiin tiloihin tai ylipäätään tiloihin, joissa huonekorkeus on tavallista suurempi.

  Valaisimia on saatavissa himmennettävinä ja himmentämättöminä.

 • Riippuvalaisimet

  Skandinaavisia riippuvalaisimia

  Riippuvalaisimia on pienestä soihdun näköisestä Ruskasta aina tehokkaaseen IsoPyryyn. Puikkomainen Kajo sopii yhtä lailla saarekkeen kuin vaikka pienemmän apupöydän päälle. Valaisimet ovat pistotulppaliitännäisiä ja ne on helppo ja nopea asentaa.

 • Alasvalot - DALI

  Yleisvaloa kaikkiin kodin tiloihin

  Paneelivalot ovat tyylikkään huomaamaton mutta tehokas tapa luoda yleisvaloa. Matalat valaisimet upotetaan katon sisään.

  Valaisimia on kolmea eri kokoa, joista kaksi pienempää sopivat hyvin normaalikorkuisiin kodin huonetiloihin ja kolmas malli on tarkoitettu joko julkisiin tiloihin tai ylipäätään tiloihin, joissa huonekorkeus on tavallista suurempi. Valojen ohjaus tapahtuu DALIn kautta.

Näytetään 1 - 21 / 21 tuotteesta
Näytetään 1 - 21 / 21 tuotteesta