Pistorasia valikoima

Oikeanlainen pistorasia asennuspaikan mukaan

Keittiön suunnitteluvaiheessa on tärkeää miettiä tarvittavien pistorasioiden määrä ja sijainti huolellisesti. Pistokepaikkoja on oltava riittävästi keittiön pienkoneille. Lisäksi on järkevää varata muutama pistorasia keittiön välitilaan laitteille, joita arjessa jatkuvasti käytetään, kuten tehosekoitin tai käsivatkain, puhelimen tai kannettavan tietokoneen lataamispistoketta unohtamatta. Lukumäärän lisäksi on hyvä miettiä, minne keittiöpistorasiat on järkevä sijoittaa. Näin varmistetaan, että laitteet saadaan sijoitettua haluttuun paikkaan ja niiden johdot vietyä siististi ja turvallisesti pistorasialle.

LIMENTEn pistorasiavalikoima sisältää monipuolisen kattauksen erilaisia pistorasioita niin tasoon upotettavina kuin kaapiston alle asennettavina. Pöytätasoon asennettavat pistorasiat ovat toimiva ratkaisu saarekkeellisissa tai yläkaapittomissa keittiökokonaisuuksissa. Kaapiston alle asennettavia pistorasioita voidaan käyttää keittiössä tai kodinhoitohuoneessa.

Erittäin matalat, pistotulppaliitännäiset pistorasiauutuudet asennetaan tasoon. Niiden erityisen matala rakenne mahdollistaa pistorasian asentamisen pöytätason tai hyllylevyjen lisäksi myös irtonaisissa kalusteissa, kuten esimerkiksi pöydissä, sohvissa tai kirjahyllyissä. Taso näyttää siistiltä ja yhtenäiseltä, sillä pistorasia ei kohoa tasosta huomattavasti.

Pistorasioita on saatavissa yksi-, kaksi- ja kolmeosaisina. Mallistosta löydät perinteisten pistorasioiden lisäksi pistorasioita valonohjauskytkimellä, sisäänrakennetulla virtalähteellä tai USB-liittimellä. Värivaihtoehtoja löytyy useassa tyylikkäässä värissä (valkoinen, harjattu rst ja mattamusta sekä pienikokoisten uutuuksien kulta, pronssi ja shamppanja).

LIMENTEn valikoimasta löydät kattavan valikoiman pistorasioita joka tarpeeseen, minkä lisäksi pistorasiat sulautuvat kauniisti osaksi muuta sisustusta.

Pistorasia valikoima 40 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • Pistorasiat

  Pistorasia voi sulautua moneen erilaiseen tilaan

  Pistorasia on tärkeä osa kotia ja keittiötä. LIMENTEn valikoimasta löydät tarpeisiisi ja tyyliisi sopivat pistorasiat. LIMENTE-pistorasiavalikoima sisältää monipuolisesti erilaisia ja erityyppisiä pistorasioita niin tasoon upotettavina tasopistorasioina kuin kaapiston alle asennettavina kulmapistorasioina. Valikoimasta löydät myös pistorasiat kytkimellä, virtalähteellä tai USB-liitännällä sekä tornipistorasiat.

  Pöytätasoon upotettavat pistorasiat toimivat hyvin saarekkeellisissa tai yläkaapittomissa keittiökokonaisuuksissa. Kaapiston alle asennettavia kulmapistorasioita voidaan käyttää monipuolisesti keittiön välitilassa tai kodinhoitohuoneessa. Malliston uutuudet, erittäin matalat pistorasiat asennetaan tasoon. Niiden erityisen matala rakenne ja pistotulppaliitäntä mahdollistavat pistorasian asentamisen pöytätason tai hyllylevyjen lisäksi myös irtonaisiin kalusteisiin, kuten esimerkiksi pöytiin, sohviin tai kirjahyllyihin. Taso näyttää siistiltä ja yhtenäiseltä, sillä pistorasia ei kohoa tasosta huomattavasti.

  Kodin sähkölaitteiden määrä lisääntyy jatkuvasti, joten myös pistorasiat ovat vielä entistäkin merkityksellisempiä toimivassa kodissa. Pistorasioiden määrä ja sijainti onkin hyvä suunnitella huolellisesti. Mitä laitteita käytät? Missä käytät niitä? Pistokepaikkoja on oltava riittävästi säännöllisesti käytetyille sähkölaitteille aivan laitteen käyttöpaikan läheisyydessä. Lisäksi on järkevää varata muutama pistorasia esimerkiksi keittiön välitilaan laitteille, joita käytät arjessa silloin tällöin, esimerkiksi tehosekoittimelle tai käsivatkaimelle, puhelimen tai kannettavan tietokoneen latauspistoketta unohtamatta. Lukumäärän lisäksi on hyvä miettiä, minne pistorasia on järkevää sijoittaa. Näin varmistetaan, että laitteet saadaan sijoitettua haluttuun paikkaan ja niiden johdot vietyä siististi ja turvallisesti pistorasialle.

  LIMENTE-pistorasioita on saatavissa yksi-, kaksi- ja kolmeosaisina, jotta voit muodostaa juuri tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Mallistosta löydät perinteisten pistorasioiden lisäksi pistorasiat valonohjauskytkimellä, sisäänrakennetulla virtalähteellä tai USB-liittimellä. Värivaihtoehtoja on saatavilla useassa tyylikkäässä värissä (valkoinen, harjattu rst ja mattamusta sekä pienikokoisten uutuuksien kulta, pronssi ja shamppanja).

  LIMENTEn valikoimasta löydät kattavan valikoiman pistorasioita joka tarpeeseen. Lisäksi pistorasiat sulautuvat kauniisti osaksi muuta sisustusta oli tyylisi sitten moderni, perinteinen tai jotain siltä väliltä.

 • Lisäominaisuudet

  Lisää toimintoja pistorasiassa

  Oleellinen osa keittiötä ovat pistorasiat. Pistorasioihin on mahdollista liittää toimintoja, kuten valaisimen kytkimen ja virtalähteen. Limenten LUXA ja LUNA tuotteilla tuot lisää toimintoja keittiöösi.

  LIMENTE LUXA-31 on välitilan pistorasia sisältäen led-valojen virtalähteen ja kytkimen, jolla voidaan ohjata välitilavalaistusta. Limente LUXAlla voit siis samanaikaisesti ohjata sekä 24 V välitilavalaistusta että 240 V sähkölaitteitaLUXA on nopea ja yksinkertainen asentaa ja sitä voidaan käyttää kaikenlaisten LIMENTE led-valaisimien kanssa. Viiston muotoilun ansiosta pistorasiat ovat aina helposti käytettävissä ja näet selkeästi, missä suunnassa pistotulppa asetetaan pistorasiaan.

  LIMENTE LUNA -pistorasialla muutat valaistuksen moderniksi led-valoksi. LUNA-pistorasiat ovat aina kaksiosaisia ja niissä on on/off-kytkin erilliselle johdon päässä olevalle euro-pistorasialle. Kytkimen avulla voit ohjata esimerkiksi välitilavaloja. Yhdistämällä LIMENTE LUNA:n LIMENTE-profiilivalaisimiin, luot tyylikkään kokonaisuuden keittiön välitilaan. 

  Katso tarkemmat tiedot ja selventävät kuvat tuotteen kohdalta.

/sivu
Näytetään 1 - 24 / 40 tuotteesta
Näytetään 1 - 24 / 40 tuotteesta