Pistorasia valikoima

Oikeanlainen pistorasia asennuspaikan mukaan

Keittiötä suunniteltaessa on tärkeää ottaa huomioon pistorasiat ja niiden sijainnit. Näiden suunnittelussa on syytä huomioida, että pistorasia paikkoja on riittävästi keittiön pienlaitteille, kuten vatkaimelle, leivänpaahtimelle tai kahvinkeittimelle. Ennakoi siis jo keittiön suunnitteluvaiheessa, jotta tarvittava määrä pistokepaikkoja on saatavilla, siellä missä keittiössä työskennellään. Pistorasiapaikkoja voi tuskin olla liikaa keittiössä ja onneksi LIMENTE:n valikoimasta löydät eri sisustukseen sulautuvia malleja.

LIMENTE-pistorasia valikoimasta löydät monipuolisen valikoima erityyppisiä pistorasioita niin tasoon upotettavina kuin kaapiston alle asennettavina. Pöytätasoon asennettavat pistorasiat ovat toimiva ratkaisu saarekkeellisissa tai yläkaapittomissa keittiökokonaisuuksissa. Kaapiston alle asennettavia pistorasioita voidaan käyttää keittiössä tai kodinhoitohuoneessa. DESK, TOWER ja INSET upotetaan esimerkiksi työpöytätasoon. Vastaavasti MINI-, LUNA- ja MIRO-pistorasiat asennetaan yläkaapiston pohjaan, jossa ne ovat käytettävissä koko ajan.

Pistorasioita on saatavissa yksi-, kaksi- ja kolmeosaisina. Värivaihtoehtoja löytyy kolmessa tyylikkäässä värissä (valkoinen, harjattu rst ja mattamusta).

Pistorasia valikoima 11 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • Pistorasiat

  Pistorasia voi sulautua moneen erilaiseen tilaan

  LIMENTE-pistorasioista löytyy monipuolinen valikoima erilaisia ja erityyppisiä pistorasioita niin tasoon upotettavina kuin kaapiston alle asennettavina. Pöytätasoon asennettavat pistorasiat toimivat hyvin saarekkeellisissa tai yläkaapittomissa keittiökokonaisuuksissa. Kaapiston alle asennettavia pistorasioita voidaan käyttää keittiössä tai kodinhoitohuoneessa

 • Pistorasioiden tarvikkeet
 • Erikoismallit

  Lisää toimintoja pistorasiassa

  Oleellinen osa keittiötä ovat pistorasiat. Pistorasioihin on mahdollista liittää toimintoja, kuten valaisimen kytkimen ja virtalähteen. Limenten LUXA ja LUNA tuotteilla tuot lisää toimintoja keittiöösi.

  LIMENTE LUXA-31 on välitilan pistorasia sisältäen led-valojen virtalähteen ja kytkimen, jolla voidaan ohjata välitilavalaistusta. Limente LUXAlla voit siis samanaikaisesti ohjata sekä 24 V välitilavalaistusta että 240 V sähkölaitteitaLUXA on nopea ja yksinkertainen asentaa ja sitä voidaan käyttää kaikenlaisten LIMENTE led-valaisimien kanssa. Viiston muotoilun ansiosta pistorasiat ovat aina helposti käytettävissä ja näet selkeästi, missä suunnassa pistotulppa asetetaan pistorasiaan.

  LIMENTE LUNA -pistorasialla muutat valaistuksen moderniksi led-valoksi. LUNA-pistorasiat ovat aina kaksiosaisia ja niissä on on/off-kytkin erilliselle johdon päässä olevalle euro-pistorasialle. Kytkimen avulla voit ohjata esimerkiksi välitilavaloja. Yhdistämällä LIMENTE LUNA:n LIMENTE-profiilivalaisimiin, luot tyylikkään kokonaisuuden keittiön välitilaan. 

  Katso tarkemmat tiedot ja selventävät kuvat tuotteen kohdalta.

Näytetään 1 - 11 / 11 tuotteesta
Näytetään 1 - 11 / 11 tuotteesta