Pistorasia valikoima

Oikeanlainen pistorasia asennuspaikan mukaan

Keittiön suunnitteluvaiheessa on tärkeää miettiä tarvittavien pistorasioiden määrä ja sijainti huolellisesti. Pistokepaikkoja on oltava riittävästi keittiön pienkoneille. Lisäksi on järkevää varata muutama pistorasia keittiön välitilaan laitteille, joita arjessa jatkuvasti käytetään, kuten tehosekoitin tai käsivatkain, puhelimen tai kannettavan tietokoneen lataamispistoketta unohtamatta. Lukumäärän lisäksi on hyvä miettiä, minne keittiöpistorasiat on järkevä sijoittaa. Näin varmistetaan, että laitteet saadaan sijoitettua haluttuun paikkaan ja niiden johdot vietyä siististi ja turvallisesti pistorasialle.

LIMENTEn pistorasiavalikoima sisältää monipuolisen kattauksen erilaisia pistorasioita niin tasoon upotettavina kuin kaapiston alle asennettavina. Pöytätasoon asennettavat pistorasiat ovat toimiva ratkaisu saarekkeellisissa tai yläkaapittomissa keittiökokonaisuuksissa. Kaapiston alle asennettavia pistorasioita voidaan käyttää keittiössä tai kodinhoitohuoneessa.

Erittäin matalat, pistotulppaliitännäiset pistorasiauutuudet asennetaan tasoon. Niiden erityisen matala rakenne mahdollistaa pistorasian asentamisen pöytätason tai hyllylevyjen lisäksi myös irtonaisissa kalusteissa, kuten esimerkiksi pöydissä, sohvissa tai kirjahyllyissä. Taso näyttää siistiltä ja yhtenäiseltä, sillä pistorasia ei kohoa tasosta huomattavasti.

Pistorasioita on saatavissa yksi-, kaksi- ja kolmeosaisina. Mallistosta löydät perinteisten pistorasioiden lisäksi pistorasioita valonohjauskytkimellä, sisäänrakennetulla virtalähteellä tai USB-liittimellä. Värivaihtoehtoja löytyy useassa tyylikkäässä värissä (valkoinen, harjattu rst ja mattamusta sekä pienikokoisten uutuuksien kulta, pronssi ja shamppanja).

LIMENTEn valikoimasta löydät kattavan valikoiman pistorasioita joka tarpeeseen, minkä lisäksi pistorasiat sulautuvat kauniisti osaksi muuta sisustusta.

Pistorasia valikoima 66 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • Pistorasiat

  Pistorasia sulautuu kauniisti erilaisiin tiloihin

  Pistorasia on merkittävä osa kotia ja erityisesti keittiötä. LIMENTEn laajasta valikoimasta löydät juuri sinun tarpeisiisi ja tyyliisi sopivat pistorasiavaihtoehdot. Tarjonnastamme löytyy monipuolisesti erilaisia pistorasioita, olivat ne sitten tasoon upotettavia tasopistorasioita tai keittiön välitilaan kaapiston alle asennettavia kulmapistorasioita. Valikoimasta löydät myös pistorasiat varustettuina kytkimellä, virtalähteellä, USB-liitännällä tai jopa tornipistorasioina.

  Pöytätasoon upotettavat pistorasiat soveltuvat erinomaisesti saarekkeellisiin tai yläkaapittomiin keittiöihin. Kaapiston alle asennettavat kulmapistorasiat ovat monipuolisia ja soveltuvat hyvin keittiön välitilaan tai kodinhoitohuoneeseen. Malliston tuoreimmat tulokkaat ovat erittäin matalarakenteisia pistorasioita, jotka asennetaan suoraan tasoon. Niiden matala profiili ja pistotulppaliitäntä mahdollistavat asennuksen pöytätasoon tai hyllylevyihin, mutta ne sopivat myös irtokalusteisiin, kuten pöytiin, sohviin tai kirjahyllyihin. Pistorasia integroituu tyylikkäästi tasoon, jolloin sen erottuminen tasosta on minimaalista.

  Kotitalouden sähkölaitteiden määrä kasvaa jatkuvasti, mikä korostaa pistorasioiden entistäkin suurempaa merkitystä toimivassa kodissa. Pistorasioiden määrä ja sijoittelu on suunniteltava huolellisesti. Pohdi, mitä laitteita käytät ja missä niitä käytetään. Pistokepaikkoja on oltava riittävästi säännöllisesti käytetyille sähkölaitteille, erityisesti niiden käyttöpaikan läheisyydessä. Lisäksi on järkevää varata muutama pistorasia esimerkiksi keittiön välitilaan laitteille, joita käytät satunnaisesti, kuten tehosekoittimelle tai käsivatkaimelle, samoin puhelimen tai kannettavan tietokoneen lataukseen. Tärkeää on harkita myös, minne pistorasia on parasta sijoittaa, jotta laitteet voidaan sijoittaa haluttuun paikkaan ja johdot voidaan viedä siististi ja turvallisesti pistorasialle.

  LIMENTEn pistorasioita on saatavilla yksi-, kaksi- ja kolmeosaisina, jotta voit luoda tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Valikoimasta löytyy perinteisten pistorasioiden lisäksi malleja, joissa on valonohjauskytkin, sisäänrakennettu virtalähde tai USB-liittimet. Värivaihtoehtoja on tarjolla useissa tyylikkäissä sävyissä, kuten valkoinen, harjattu rst ja mattamusta, sekä pienempien uutuusmallien kulta, pronssi, tina ja shamppanja.

  LIMENTEn monipuolisesta valikoimasta löydät täydellisen valikoiman pistorasioita vastaamaan kaikkiin tarpeisiin. Pistorasiat sulautuvat kauniisti osaksi sisustusta, on kodin sisustustyyli sitten moderni tai enemmän perinteinen.

 • Lisäominaisuudet

  Lisää toimintoja pistorasiassa

  Oleellinen osa keittiötä ovat pistorasiat. Pistorasioihin on mahdollista liittää toimintoja, kuten valaisimen kytkimen ja virtalähteen. Limenten LUXA ja LUNA tuotteilla tuot lisää toimintoja keittiöösi.

  LIMENTE LUXA-31 on välitilan pistorasia sisältäen led-valojen virtalähteen ja kytkimen, jolla voidaan ohjata välitilavalaistusta. Limente LUXAlla voit siis samanaikaisesti ohjata sekä 24 V välitilavalaistusta että 240 V sähkölaitteitaLUXA on nopea ja yksinkertainen asentaa ja sitä voidaan käyttää kaikenlaisten LIMENTE led-valaisimien kanssa. Viiston muotoilun ansiosta pistorasiat ovat aina helposti käytettävissä ja näet selkeästi, missä suunnassa pistotulppa asetetaan pistorasiaan.

  LIMENTE LUNA -pistorasialla muutat valaistuksen moderniksi led-valoksi. LUNA-pistorasiat ovat aina kaksiosaisia ja niissä on on/off-kytkin erilliselle johdon päässä olevalle euro-pistorasialle. Kytkimen avulla voit ohjata esimerkiksi välitilavaloja. Yhdistämällä LIMENTE LUNA:n LIMENTE-profiilivalaisimiin, luot tyylikkään kokonaisuuden keittiön välitilaan. 

  Katso tarkemmat tiedot ja selventävät kuvat tuotteen kohdalta.

/sivu
Näytetään 1 - 24 / 66 tuotteesta
Näytetään 1 - 24 / 66 tuotteesta