MyyntiLimente tuotteiden myynti

Limente tuotteet ovat helposti asennettavia kokonaisuuksia, joilla rakennat niin toimivan valaistuksen kuin siihen liittyvät ohjaukset ja tarpeelliset pistorasiat. Tuotteita myydään laajalti keittiökalustemyymälöissä, rautakaupoissa, verkkokaupoissa ja sähköalan ammattiliikkeissä. Voit myös tilata tuotteita tältä sivustolta.

Tuotteiden valintaa ja keräämistä helpottaaksemme olemme luoneet MyLimente -toiminnon. Sen avulla voit Limente sivustolta kerätä sinua kiinnostavat tuotteet ja koota niistä omat suosikit talteen erilliseen esitteeseen. Pääset helposti muokkaamaan omaa esittettäsi jälkikäteen ja voit helposti lisätä tuotteita kaikkialta sivustostamme "Lisää omaan esitteeseen" -painikkeen avulla.

MyLimente toiminnon käyttäminen edellyttää kirjautumista verkkosivuillamme. Kirjautumisen avulla voit koska tahansa palata tekemääsi esitteeseen ja muuttaa/poistaa/lisätä siihen tuotteita. Esitteen voit myös tulostaa tai lähettää vaikka ystävällesi tai Limente-jälleenmyyjälle.

yhteydenotto.jpg

Limente tuo markkinoille uusia ja raikkaita valaisintuotteita sekä helposti toteutettavia kohtuuhintaisia valaistusratkaisuja. Pysyttelemme jatkuvasti ajan hermolla huomioimalla  tuotevalikoimassamme sisustusalan trendit ja ideat kaikkialta maailmasta.

Tuotteissa yhdistyvät tekninen osaaminen ja ammattitaito sekä kaunis skandinaavinen muotoilu. Energiatehokkaat tuotteemme ovat helppokäyttöisiä ja ne kestävät aikaa ja kulutusta. Limente-valaistusratkaisut on tehty mahdollisimman yksinkertaisiksi toteuttaa ja näin valaistusta on helppo laajentaa tyylikkäiksi kokonaisuuksiksi milloin tahansa. Limenten valaisimilla toteutat älykkään, tyylikkään ja nykyaikaisen valaistuksen, joka mukautuu kotisi tarpeisiin. Laajasta valikoimastamme löydät tuotteet ja ratkaisut vaativimpiinkin kohteisiin.

 

Limente Myynti


Tavoitteenamme on suoraviivainen ja luotettava toiminta, jonka lopputuloksena on tyytyväinen asiakas ja turvalliset tuotteet. Vastuullinen yritystoiminta tarkoittaa meille kestävän kehityksen huomioimista kaikissa toiminnoissamme ja niiden johtamisessa. Esimerkiksi merkittävä osa Limente-tuotteista toimitetaan Plastic Free tai Minimal Plastic -merkeillä varustettuina eli suuntamme on kohti täysin muovittomia pakkausratkaisuja.

LIMENTE-tuotteille ja toiminnalle ominaista on:

 • Kattava valikoima tuotteita
 • Valaisimien hyvä värintoisto ja monipuolinen säädettävyys
 • Laadukkaat ja nopeat toimitukset
 • Hyvästä hinta-laatusuhteesta
 • Vastuullisesta toiminnasta
 • Sertifioiduista Ympäristö ISO 14001 - ja laatusertifikaateista ISO 9001

Mallisto:

 • Suunniteltu Suomessa skandinaavisesta lähtökohdasta
 • Sisältää ratkaisut niin valaisin, pistorasia kuin valonohjaustarpeisiin
 • Monipuolinen langaton valaistuksen ohjausjärjestelmä
 • Pistorasioista integroidulla kaiuttimella, USB-liittimillä ja valokytkimillä
 • Erittäin monipuolinen valikoima led-valaisimia keittiöihin ja kylpyhuoneisiin