energiatehokas valaistus 

LUX-LISÄTURVA - laatua tuotteissa ja toiminnassa

Kaikki Limente-tuotteet valmistetaan huolella valituista komponenteista ottaen huomioon sekä valon laatuun että tuotteiden elinikään liittyvät tekijät. Jokaisella LIMENTE-tuotteella on kahden vuoden takuu. Lisäksi osalle tuotteista on myönnetty Lux-lisäturva, jolla aika pitenee jopa seitsemään vuoteen. Oma tuotekehityksemme ja tuotehallintamme takaavat tuotteillemme huolettoman ja pitkän elinkaaren.

Vakiotakuun lisäksi LIMENTE-valikoimassa on erityisen pitkäikäisiksi suunniteltuja tuotteita, joiden osalta sekä komponentit että valmistusprosessit on optimoitu tuottamaan korkealaatuista valoa ja pitkää elinikää. Näille tuotteille myönnämme kahden vuoden takuun lisäksi yhden, kolmen tai viiden vuoden LUX-lisäturvan. Lisäturvan ansiosta kahden vuoden takuun jälkeenkin toimitamme veloituksetta uuden tuotteen rikkoontuneen tilalle.

Pidemmän eliniän lisäksi LIMENTE LUX-tuotteisiin kuuluvissa valaisimissa on tavallista parempi hyötysuhde (lm/W) sekä niiden värintoistoindeksi, eli Ra-arvo, on vähintään 85 (osassa jopa Ra>95). Hyötysuhde kertoo kuinka energiatehokkaasta valaisimesta on kyse ja Ra-arvo vastaavasti valaisimen kyvystä toistaa valaistavan kohteen värejä mahdollisimman luonnonmukaisesti. Hyvässä valaisimessa Ra-arvo ei saisi olla alle 80. Lue lisää Ra-arvosta täältä.

Ekologisuus on yksi tärkeimmistä kriteereistämme tuotevalikoiman kehityksessä ja siinä valaisinten pitkä elinikä on yhdessä tärkeässä roolissa. Toinen tärkeä tekijä on modulaariset tuotteet, jolloin laadukkaita komponentteja voidaan hyödyntää mallistossa laajasti. Ammattitaitoinen tiimimme tekee jatkuvasti kehitystyötä, jotta seuraava mallisto olisi entistäkin parempi, tehokkaampi ja ennen kaikkea ekologisempi. Tavoitteemme tuotteissamme, niiden tuotekehityksessä ja elinkaaressa on ekologisten arvojen ja kestävän kehityksen huomioiminen jokaisessa vaiheessa.

Lisäturvan sisältävät tuotteet tunnistat LUX-logosta, joka löytyy tuotteiden kohdalta sekä kotisivuiltamme että Limente kuvastosta. Täydellisen Limente kuvaston löydät täältä.

lux-lisäturva tuotetakuu

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme toiveet ja tarpeet. Asiakaslähtöisyys on toimintamallimme ytimessä ja pyrimme ymmärtämään asiakkaidemme jokapäiväistä liiketoimintaa sekä tukemaan sitä omalla toiminnallamme. Ammattitaitoinen myyntitiimimme pyrkii löytämään asiakkaillemme aina parhaat mahdolliset ratkaisut.

 

Korkealaatuisille Limente LUX-tuotteille on ominaista:

  • Erinomainen värintoisto - CRI (Ra>85-95)
  • Erinomainen energiatehokkuus – (lm/W)
  • Loistava hinta-laatusuhde
  • Laadukkaat komponentit
  • Pitkäikäisyys
  • LUX-logo