Lux-lisäturva

Kaikki Limente-tuotteet valmistetaan huolella valituista komponenteista ottaen huomioon sekä valon laatuun että tuotteiden elinikään liittyvät tekijät. Jokaisella LIMENTE-tuotteella on kahden vuoden takuu. Lisäksi osalle tuotteista on myönnetty Lux-lisäturva, jolla aika pitenee jopa viiteen vuoteen.

Vakiotakuun lisäksi LIMENTE-valikoimassa on erityisen pitkäikäisiksi suunniteltuja tuotteita, joiden osalta sekä komponentit että valmistusprosessit on optimoitu tuottamaan korkealaatuista valoa ja pitkää elinikää. Näille tuotteille myönnämme kahden vuoden takuun lisäksi yhden, kahden tai kolmen vuoden LUX-lisäturvan. Lisäturvan ansiosta kahden vuoden takuun jälkeenkin toimitamme veloituksetta uuden tuotteen rikkoontuneen tilalle.

Pidemmän eliniän lisäksi LIMENTE LUX-tuotteisiin kuuluvissa valaisimissa on tavallista parempi hyötysuhde (lm/W) sekä niiden värintoistoindeksi, eli Ra-arvo, on vähintään 85 (osassa jopa Ra>95). Hyötysuhde kertoo kuinka energiatehokkaasta valaisimesta on kyse ja Ra-arvo vastaavasti valaisimen kyvystä toistaa valaistavan kohteen värejä mahdollisimman luonnonmukaisesti. Hyvässä valaisimessa Ra-arvo ei saisi olla alle 80. Lue lisää Ra-arvosta täältä.

Lisäturvan sisältävät tuotteet tunnistat LUX-logosta, joka löytyy tuotteiden kohdalta sekä kotisivuiltamme että Limente kuvastosta. Täydellisen Limente kuvaston löydät täältä.

takuulogot


Korkealaatuisille Limente LUX-tuotteille on ominaista:

Erinomainen värintoisto - CRI (Ra>85-95)
Erinomainen energiatehokkuus – (lm/W)
Loistava hinta-laatusuhde
Laadukkaat komponentit
Pitkäikäisyys
LUX-logo