USB

Lataa puhelinta pelkällä USB-piuhalla

Erilaisten ladattavien laitteiden kuten puhelinten, älykellojen tai kuulokkeiden käyttö ja samalla niiden lataaminen on arjessa koko ajan yhä tarpeellisempaa. Vapaiden usb-pistokkeiden määrän tarve kasvaa jatkuvasti ja niiden helppo saatavuus on entistäkin tärkeämpää. Mitä useammassa paikassa pistokkeita on saatavilla sen vaivattomampaa niiden käyttö on keskellä kiireistä arkea.

Nykyisin usb-liittimiä on saatavilla sekä hyvin pieninä erillisinä pistorasioina tai perinteisten shuko pistokkeiden yhteydessä. Keittiön, kodinhoitohuoneen, makuuhuoneen tai työtilan kalusteisiin voidaan asentaa perinteisia pintaan asennettavia pistorasioita, joissa on vierekkäin shuko pistokkeet ja usb-liittimet. Mikäli tavallisille shuko pistokkeille ei ole tarvetta kannattaa tilaan asentaa pienet ja huomaamattomat usb-pistorasiat. Pienen kokonsa ansiosta ne on helppo asentaa pöytä- tai seinäpintoihin pystyyn tai vaakaan.

Yleisimmin käytettyjä ovat USB-A liitin, joka on perinteinen USB-liitin ja löytyy monesta käytössä olevasta tuotteesta. Sen rinnalla ja korvaajana yleistyy kovaa vauhtia USB-C liitin, joka jo nyt löytyy uusimmista puhelimista yms. Molempia liitintyyppejä tulee vielä pitkään olemaan erilaisissa ladattavissa laitteissa. USB- ja USB-C -liittimien avulla on kätevä ladata puhelimet, älykellot, padit ja kuulokkeet.

USB 21 tuotetta

Näytetään 1 - 21 / 21 tuotteesta
Näytetään 1 - 21 / 21 tuotteesta