LIMENTE SMART 560 himmennin 560 CCT | 24 V, valkoinen

Tuotekoodi: SMART560
Sähkönumero:
LIMENTE SMART himmennin 560, 24 V CCT

84,32 €(68,00 € alv 0%)

Koodi Sähkönro Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
640560 4009749 SMART 560 CCT-himmennin: Varastossa MyLimente

Smart himmentimet

LIMENTE SMART -sarjalla ratkaiset yksinkertaisesti ja tyylikkäästi valaistuksen ohjauksen esimerkiksi keittiössä ja muissa kodin tiloissa. Valaisimia ohjataan seinäkytkimellä (säätimellä), jossa on päälle/pois -toiminto ja himmennysominaisuus. CCT mallissa voit säätää myös valaisimen värilämpötilaa (edellyttää että olet hankkinut CCT valaisimet). LIMENTE SMART 540, 560 ja 580 ovat vastaanottimia, jotka tunnistavat seinäkytkimien lähettämän signaalin ja säätävät sen mukaan valaisimia.


HImmennin sijoitetaan valaisimen ja virtalähteen väliin. Säätimet eivät tarvitse johdotuksia vaan ne toimivat langattomasti, jolloin se voidaan myös sijoittaa vapaasti haluttuun paikkaan huoneessa. Säätimiä voi olla useita kappaleita ohjaamassa samoja valaisimia ja yhdellä säätimellä voit ohjata useita eri valaisimia, minkä ansiosta järjestelmää on helppo laajentaa myös jälkikäteen. Näin ratkaiset valonohjauksen helposti myös esimerkiksi portaikkoon, jossa valot pitää pystyä sammuttamaan ja laittamaan päälle niin ylhäältä kuin alhaaltakin. Valaistuksenohjaus ei edellytä erillisiä sähköasennuksia, vaan riittää kun on olemassa pistorasia. Tämän tuotteen asentamiseen et tarvitse sähköasentajaa vaan voit tehdä asennuksen helposti myös itse.

Lähtökohtaisesti tarvitset aina yhden (SMART 540, 24 V - SMART 560, 24 V, CCT – SMART 580, 240 V) himmenninosan ja yhden säätimen (esim. LIMENTE SMART 541). Säätimiä ja himmenninosia voit myös tilata erikseen tarpeen mukaan. Jokaista valosettiä (virtalähdettä) varten tarvitset yhden himmenninosan. Esimerkiksi jos keittiössä on välitilassa LED-LENOX kolmen valaisimen setti ja yläkaapin päällä erillinen LED-LINEA epäsuorana valona, tarvitset 2 kpl himmenninosia, jotta voit ohjata LED-LENOXia ja LED-LINEAa erikseen. Mikäli haluat ohjata niitä samanaikaisesti riittää yksi himmenninosa, johon kytket kaikki valaisimet. Huomioithan, että CCT valaisimet tarvitsevat oman CCT-säätimensä.

Classic ja Luxus-sarjan kytkimet voidaan liittää Limente ja Schneider Exxact kehyksiin, mutta ei ABB Impressivo kehyksiin.

Valaistuksen säätäminen

Säätämällä valaisimia voit aina muokata valaistusta ja luoda kotiisi tilanteeseen sopivan valaistuksen. Himmentämällä LIMENTE valaisimia muutat kodin valaistusta tehokkaasta ja kirkkaasta hämärään ja kodikkaaseen. Halutessasi voit samalla kytkimellä säätää kaikkia huoneessa olevia LIMENTE valaisimia mukaan lukien erilaiset katto-, paneeli- ja välitilavalaisimet. Valaisimet säätyvät tasaisen miellyttävästi ja yhtäaikaisesti muuttaen kerralla koko tilan tunnelmaa. LIMENTE SMART -himmentimellä voit säätää LIMENTE LED-valaisimien valotehoa portaattomasti välillä 0 - 100 % välillä.LIMENTE SMART 540 on 24 V valaisimille tarkoitettu himmennin. Säätimessä on päälle/pois toiminto ja himmennys.

LIMENTE SMART 560 on 24 V, CCT valaisimille tarkoitettu himmennin. Säätimessä on päälle/pois toiminto ja himmennys sekä portaaton värilämpötilan säätö.

Mikäli haluat säätää useampia LIMENTE valaisimia (ei CCT valaisimet), tilaa yksi LIMENTE SMART 540 himmenninosa jokaista virtalähdettä kohden. LIMENTE CCT-valaisimien kanssa käytettävän himmenninosan tuotekoodi on 640560 ja säätimen koodi on 640561.

Asennus

LIMENTE SMART 540 ja 560 ovat langattomia 24 V himmenninosia, jotka asennetaan virtalähteen ja valaisimien väliin. Himmentimessä on vastaava liitin kuin virtalähteessä ja vastaavat liittimet kuin 24 V valaisimissa. Jakotukkiin voi asentaa maksimissaan 6 kpl valaisimia. Himmenninosia tarvitaan 1 kpl jokaista valoryhmää (virtalähdettä) kohden. LIMENTE SMART 540 himmenninosaa voi käyttää kaikkien 24 V LIMENTE valaisimien kanssa LIMENTE SMART 560 vastaavasti kaikkien 24 V CCT-valaisimien kanssa. LIMENTE SMART 580 on tarkoitettu 240 V valaisimille.


Asennus ja käyttöönotto on yksinkertaista ja nopeaa. Usein pistorasia on esimerkiksi keittiön yläkaapin päällä, jolloin myös himmenninosa sijoitetaan sinne. Himmenninosa asennetaan pikaliittimien avulla virtalähteen ja valaisimien väliin. Tämän jälkeen tyylikäs seinäkytkin (säädin) asennetaan haluttuun kohtaan seinää. Säädin ja himmenninyksikkö tulee parittaa keskenään ja sen jälkeen järjestelmä on valmis käyttöön otettavaksi.

Mikäli tarvitset lisää himmentimiä tai säätimiä, tulee myös ne parittaa keskenään. Parituksen avulla himmennin tunnistaa säätimen lähettämän signaalin, jolloin järjestelmä on valmis käyttöönotettavaksi. Paritus on yksinkertainen ja nopea toimenpide, josta löytyy myös selkeä ohje Youtube -kanavaltamme.

Toimitussisältö

- CCT himmennin pikaliittimin
- jakotukki
- Plastic Free-pakkaus

Tekniset tiedot

Säätimen väri
Valkoinen
Asennustapa
Pinta-asennus
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
24 V DC
Takuu kk
24