LIMENTE SMART 322 langaton valonohjaus | säädin, 12 V

Tuotekoodi: 640322
Sähkönumero: 2600802
SMART 322 säädin

42,16 €19,00 €(15,32 € alv 0%)

Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
LIMENTE SMART 322 Varastossa MyLimente

Langaton valaistuksen ohjaus

LIMENTE SMART 300 sarjalla ratkaiset yksinkertaisesti ja tyylikkäästi valaistuksen ohjauksen esimerkiksi keittiössä. Valaisimia ohjataan ulkonäöllisesti Jussi-sarjaan sopivalla seinäkytkimillä tai irrallisilla kaukosäätimillä. Kaikissa säätimissä on päälle/pois toiminto ja himmennys ja voit käyttää samanaikaisesti useita erilaisia säätimiä ja yhdistellä niitä tarpeesi mukaan.


LIMENTE SMART 300 valonohjaus koostuu erikseen tilattavista kytkimestä (kaukosäädin SMART 321, 322) sekä himmenninosasta (vastaanotin SMART 320).

Tyylikäs seinäkytkimen näköinen LIMENTE SMART 322 "Jussi" säädin asennetaan vakiokokoiseen asennusrasiaan. Kaikki säätimet toimivat langattomasti eivätkä tarvitse mitään johdotuksia.

LIMENTE SMART 320

Langaton himmenninosa, joka asennetaan virtalähteen ja valaisimien väliin. Himmentimessä on vastaavat liittimet ja vastaava jakotukki kuin virtalähteessä. Jakotukkiin voi asentaa maksimissaan 6 kpl valaisimia. Himmenninosia tarvitaan 1 kpl jokaista valoryhmää (virtalähdettä) kohden.

LIMENTE SMART 322

LIMENTE SMART 300 -sarjan langaton säädin, jolla voidaan ohjata SMART 320 himmennintä.


Sopii esimerkiksi "Jussi" -sarjan kanssa tyylillisesti yhteen. Säätimessä on kaksi erillistä toimintoa. ON/OFF, eli valon päälle ja poiskytkentä tapahtuu painamalla pyöreää keskiosaa ja himmennys pyörittämällä kytkimen sitä. Myötäpäivään valo kirjastuu ja vastaavasti vastapäivään himmenee.

Asennuksessa tarvittava asennuskehys ei kuulu toimitukseen.

Toimitussisältö

Tekniset tiedot

Valaisimen väri
Valkoinen
Asennustapa
Pinta-asennus
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
12 V DC
Takuu kk
24

Tutustu myös näihin yhteensopiviin pistorasioihin