Valaisimet

LIMENTE VALAISIMET

LIMENTE valaisimet on jaettu viiteen ryhmään profiilit ja led-nauhat sekä kaluste-, CCT-, katto ja kylpyhuonevalaisimet.

Profiilit ja led-nauhat ovat tuotteita, joissa valo on pitkältä matkalta yhtenäistä. Valaistava pinta saa tasaisen valon ja itse valaisin voidaan sijoittaa huomaamattomasti piiloon.

Kalustevalaisimet ovat spottimaisia valaisimia ja ne sijoitetaan usein niin että myös valaisin näkyy. Kalustevaloilla voit korostaa yksittäistä valaistavaa kohdetta, mutta toisaalta välitilassa sijoitettuna suositeltujen etäisyyksien päähän toisistaan pöytätasolle tuleva valo on tasaista ja miellyttävää.

CCT-valojen ideana on että voit itse jälkikäteen säätää minkäväristä valoa haluat. Säätöalue on hyvin laaja ja mahdollistaa värilämpötilan säätämisen lämpimästä kylmään. CCT valoja on sekä profiilivalaisimina että spottivalaisimina.

Kattovalaisimet ovat katosta roikkuvia tai kattoon upotettavia valaisimia ja kylpyhuonevalaisimet ovat nimensä mukaan kylpyhuoneeseen suunniteltuja valaisimia.

Valaisimet Ei tuotteita tuoteryhmässä.

Alatuoteryhmät

 • Kalustevalaisimet

  Kalustevalaisimet

  Kalustevalaisimet ovat spottimaisia valaisimia ja ne sijoitetaan usein niin että myös valaisin näkyy. Kalustevaloilla voit korostaa yksittäistä valaistavaa kohdetta, mutta toisaalta välitilassa sijoitettuna suositeltujen etäisyyksien päähän toisistaan pöytätasolle tuleva valo on tasaista ja miellyttävää.

 • Profiilit ja led-nauhat

  Profiilit ja led-nauhat

  Profiilit ja led-nauhat ovat tuotteita, joissa valo on pitkältä matkalta yhtenäistä. Valaistava pinta saa tasaisen valon ja itse valaisin voidaan sijoittaa huomaamattomasti piiloon. Usein profiilivalaisimia käytetään työskentelyvalon lisäksi epäsuorana valona. Tällöin itse valaisin on näkymättömissä ja valo heijastuu seinän tai katon kautta huonetilaan.

  Keittiön välitilassa voit käyttää kolmea eri tyyppistä profiilivalaisinta. Valo on kaikissa vastaavaa ja on enemmän makukysymys mitä valaisinta haluaa käyttää.
  - Led-Profil LUX on määrämittainen valaisin, joita asennetaan 60-80 cm välein. Käytännössä esimerkiksi lieden molemmille puolelle oma valaisin. Valaisinta ei lyhennetä asennuspaikalla.
  - Led-Corner, Led-Linea ja Led-Inser toimitetaan kahden ja neljän metrin pituisina, jotka lyhennetään haluttuun mittaan. Valaisin asennetaan yleensä koko yläkaappien matkalle.
  - Led-Wall toimitetaan myös kahden ja neljän metrin pituisena. Poiketen edellä mainituista valaisimista Led-Wall upotetaan taustaseinään, josta se valaisee työtason. Näin ollen Led-Wall valaisinta voidaan käyttää vaikkei yläkaappeja olisikaan.

  Epäsuoraa ja tunnelmavaloa voit luoda Led-Up (valaisee ylöspäin) ja Led-Duo (valaisee ylös- ja alaspäin) valaisimilla. Molemamt toimitetaan kahden ja neljän metrin pituisina, jotka lyhennetään haluttuun mittaan.

  Kaikkien valaisimien tuotesivulla kohdasta "Asennuskuvat" löydät esimerkkejä miten ja missä valaisimia voi käyttää sekä miten johdotuksen menevät huomioiden langaton valaistuksen ohjaus.

 • Kattovalaisimet

  Kattovalaisimet

  Kattovalaisimet ovat katosta roikkuvia tai kattoon upotettavia valaisimia. Kattoon upotettavia on saatavissa kolmen eri tehoisina, joista sopiva valitaan huonekorkeuden ja sen mukaan kuinka lähelle toisiaan valaisimet halutaan sijoittaa. Pintaan asennettavalla valaisimella korvaat helposti esimerkiksi perinteisen katosta roikkuvan valaisimen.

  Roikkuvat valaisimet sopivat yhtälailla yläkaapittoman keittiön työpöytävalaistukseen kuin ruokapöydän päälle tai huoneen yleisvaloksi.

 • Kylpyhuonevalaisimet

  Kylpyhuonevalaisimet

  Kylpyhuonevalaisimet sopivat tyylikkäästi esimerkiksi peilin molemmin puolin tai sen päälle asennettaviksi. tehokas, mutta samalla pehmeä valo tulee miellyttävästi mattapintaisen lasin läpi valaisten kaikkiin suuntiin.

 • CCT-LED...

  Värilämpötilan säätö

  CCT-valojen ideana on että voit itse jälkikäteen säätää minkäväristä valoa haluat. Säätöalue on huomattavan laaja ja mahdollistaa värilämpötilan säätämisen lämpimästä kylmään. CCT valaisimien säätäminen onnistuu kätevästi langattomilla SMART 430 + SMART 434 säätimillä. Säätimet tulee muistaa tilata erikseen.