Laturit ja kaiuttimet

Lataa puhelinta pelkällä USB-piuhalla

Monipuolisessa keittiön ja kodinhoitohuoneen välitilan pistorasiassa on usein tarvetta myös USB-liittimille. Yleisimmin käytettyjä ovat USB-A liitin, joka on perinteinen USB-liitin ja löytyy monesta käytössä olevasta tuotteesta. Sen rinnalla ja korvaajana yleistyy kovaa vauhtia USB-C liitin, joka jo nyt löytyy uusimmista puhelimista yms.. Molempia liitintyyppejä tulee vielä pitkään olemaan erilaisissa ladattavissa laitteissa.

LIMENTE MINI-2C USB pistorasialaturi tarjoaa tehokkaan latausnopeuden kaikille laitteillesi. MINI-2C pistorasia on nopea ja yksinkertainen asentaa ja pelkistetyn muotoilun ansiosta sopii hyvin yhteen kaikenlaisten valaisimien kanssa. Vinon etureunan ansiosta niin pistotulpat kuin USB portitkin ovat aina helposti käytettävissä ja näet selkeästi missä suunnassa pistotulppa tulee asettaa pistokkeeseen. USB- ja USB-C -liittimien avulla on kätevä ladata puhelimet tai kuulokkeet ja Fast Charge mahdollistaa myös padien nopean latauksen. - ulostulo USB-A (Quick Charge 3.0) -portista.

Tyylikkäässä Suomessa muotoillussa LIMENTE MINI -pistorasiasarjassa on kattava valikoima erilaisia pistorasioita. MINI-2 pistorasiassa on paikka kahdelle pistokkeelle. Mini-pistorasioita on lisäksi yksi- ja kolmeosaisia ja niitä voi yhdistellä keittiössä aina tarpeen mukaan. MINI-2 on saatavissa perusmallin lisäksi integroidulla kytkimellä (LIMENTE LUNA) ja kahdella USB liittimellä (LIMENTE MINI-2C USB). Kaikkien pistorasioiden materiaali on joko ruostumaton teräs, maalattu valkoinen tai musta (metallirunko) ja ne ovat varustettu lapsisuojalla.

Laturit ja kaiuttimet 6 tuotetta

Näytetään 1 - 6 / 6 tuotteesta
Näytetään 1 - 6 / 6 tuotteesta