Uutuudet

UUTUUDET

Limente tuo markkinoille vuosittain uusia ratkaisuja, joilla helppokäyttöinen ja toimiva valaistuskokonaisuus on helppo toteuttaa. Uutuuksista löydät uusia ja raikkaita tuotteita valaistukseen, monipuolisia pistorasioita ja valonohjausta unohtamatta.

Limenten pistorasiavalikoima on uudistunut ja nyt löydät valikoimasta yhä monipuolisemmin tuotteita jokaiseen tarpeeseen. Oli tarpeesi löytää kulmapistorasia, pistorasia keittiön välitilaan tai vaikka pistorasia USB-liitännällä, Limenten valikoimasta löydät vaihtoehdon niin tasoon upotettavina kuin kaapiston alle asennettavina.

Erittäin matalat, pistotulppaliitännäiset pistorasiauutuudet asennetaan tasoon. Niiden erityisen matala rakenne mahdollistaa pistorasian asentamisen pöytätason tai hyllylevyjen lisäksi myös irtonaisissa kalusteissa, kuten esimerkiksi pöydissä, sohvissa tai kirjahyllyissä. Taso näyttää siistiltä ja yhtenäiseltä, sillä pistorasia ei kohoa tasosta huomattavasti.

Tutustu uusiin pistorasiasarjoihimme DOT, ELITE, MONO, PICK ja VERSA sekä langattomaan laturiin CHARGER. Sarjat sisältävät useamman erilaisen mallin, jotka ovat ulkomitoiltaan identtisiä ja muodostavat näin ollen tyylikkään yhdistelmän asennettaessa vierekkäin tai päällekkäin.

Valonohjaus on yhä kiinteämpi osa valaistusta. Valaistuksen ohjauksella voit muuttaa kotisi ilmettä hetkessä. Limente Smart -valonohjauksen kolme uutta sarjaa tekevät valaistuksen ohjauksen suunnittelusta ja toteuttamisesta entistä helpompaa. Smart Classic on edullinen peruspaketti, jolla saa ohjattua kaikkia Limente 24 V valaisimia. Smart Luxus on lasinen design-sarja, jolla voit ohjata 24 V valaisinten lisäksi myös 240 V kattovalaisimia. Ominaisuuksiltaan Luxusta vastaava Smart Greenline on ekologisin tapa ohjata kodin valaistusta, sillä ensimmäistä kertaa kytkin tuottaa itse tarvitsemansa energian eikä kytkin sisällä paristoa.

Profiilivalaisimista suosituin Led-Linea on saanut värivaihtoehdoikseen mustan ja valkoisen valaisinprofiilin. Profiilivalaisimen kaikki värit ovat saatavissa niin 3000 K kuin 4000 K värilämpötilassa sekä värilämpötilasäädettävinä (2700 K – 5500 K).

Kaluste- ja vitriinivalaisinten valikoima on täydentynyt uudella pienikokoisella Led-Leto-valaisimella, joka sopii mainiosti vitriineihin ja muualle, missä tarvitaan tunnelmavaloa. Suosittu Led-Lenox 4000 K on saanut rinnalleen lämpimän valkoisen 3000 K version. Sekä Led-Leto että Led-Lenox ovat saatavissa kaikissa väreissä valkoinen, musta, messinki ja rst optik.

Myyntimme kertoo mielellään lisää uutuuksista. Lähetä viesti myynnille.

Uutuudet 61 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 24 / 61 tuotteesta
Näytetään 1 - 24 / 61 tuotteesta