Uutuudet

UUTUUDET 2022

Limente tuo vuosittain uusia ratkaisuja, joilla on helppo toteuttaa toimiva keittiövalaistus unohtamatta välitilapistorasioita ja keittiön valonohjausta.

Valonohjaus on yhä kiinteämpi osa valaistusta sen avulla muuttaa kotisi ilmettä hetkessä kirkkaasta päivänvalosta tunnelmalliseen iltavaloon. Uudistunut Limente Smart valonohjaukseen on tullut kolme uutta sarjaa. Smart Classic on edullinen peruspaketti, jolla saa ohjattua kaikkia Limente 24 V valaisimia. Smart Luxus on lasinen design sarja, jolla voit ohjata 24 V valaisimien lisäksi myös 240V valaisimia ja Smart Greenline on ominaisuuksiltaan vastaava kuin Luxus, mutta ensimmäistä kertaa kytkin tuottaa itse tarvitsemansa energian ja kytkimen sisällä ei ole vaihdettavaa paristoa.

Profiilivalaisimista suosituimpaan Led-Lineaan on tullut vaihtoehdoiksi myös musta ja valkoinen profiili ja kaikki värit ovat saatavissa niin 300 K, 400 K kuin värilämpötilasäädettävinä (2700 K – 5500 K).

Kaluste- ja vitriinivalaisimiin on tullut uusi pienikokoinen Led-Leto, joka sopii mainiosti vitriineihin ja muualle missä tarvitaan tunnelmavaloa. Suosittu Led-Lenox 4000 K on saanut rinnalleen lämpimänsävyisen 3000 K version ja sekä Led-Leto että Led-Lenox ovat saatavissa kaikissa väreissä valkoinen, musta, messinki ja rst optik.

Pistorasiauutuuksista merkittävin on 2022 myyntiin tuleva välitilan pistorasiasarja Limente Econ sarja, jossa on kaksi- ja kolmiosaiset pistorasiat kolmessa värissä musta, valkoinen ja alulook.

Myyntimme kertoo mielellään lisää uutuuksista. Lähetä viesti myynnille.

Uutuudet 53 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 24 / 53 tuotteesta
Näytetään 1 - 24 / 53 tuotteesta