Käyttökohde: Keittiö

Keittiö

Esimerkiksi näitä valaisimia voit käyttää keittiössä.

Keittiö on paikka, jossa tarvitaan sekä hyvää yleisvaloa että tehokasta työskentelyvaloa. Lisäksi epäsuorien valolähteiden käyttö keittiössä lisää tietenkin valaistusta ja tuo sisustukseen ilmettä. Keittiön yleisvalon tulee olla riittävän tehokas, jotta työskentely on turvallista ja miellyttävää. Yleisvalona voidaan käyttää kattopintaan asennettavia paneeli valaisimia, pienempiä led spot valaisimia tai roikkuvia valoja. Roikkuvien led valojen asentamisessa kannattaa muistaa, ettei niitä sijoiteta katseen tielle.

Välitilavaloon on keittiössä syytä kiinnittää erityishuomiota, jotta varmistetaan tehokas ja riittävä valo tasolla työskentelyä varten. Heikossa valossa työskentely on ikävää ja heikentää työturvallisuutta. Keittiön välitilaan asennettavien led valojen asennusväli on tärkeä huomioida riittävän tehokkaan työskentelyvalon takaamiseksi. Asennusväli on mainittu jokaisen valaisimen kohdassa ”Asennuskuvat”.

Keittiön valaistuksessa kannattaa myös huomioida epäsuora valo. Hyviä paikkoja epäsuorien valojen sijoittamiseen ovat yläkaappien päällinen, sokkeli ja saarekkeen taustaosa tai tason alapuoli. Epäsuoria valolähteitä ei voi olla liikaa, sillä niiden avulla valoja sytyttämällä tai sammuttamalla voidaan helposti vaihtaa tunnelmasta toiseen.

Käyttökohde: Keittiö 27 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 18 / 27 tuotteesta
Näytetään 1 - 18 / 27 tuotteesta