Käyttökohde: Kylpyhuone

Kylpyhuone

Esimerkiksi näitä valaisimia voit käyttää kylpyhuoneissa ja wc-tiloissa.

Kylpyhuone on paikka, jossa usein vietetään päivän ensimmäiset hetket suihkutellen tai ehostautuen. Valon täytyykin olla hyvää ja tarkoitukseen sopivaa. Kylpyhuoneeseen on suositeltavaa asentaa tilan riittävän tehokkaasti valaiseva yksittäinen valolähde tai useita pienempiä esim. kattoon upotettavia spottivaloja. Erityistä huomioita kannattaa kiinnittää peilin ympärillä olevaan valoon. Peilin edessä tarvitaan hyvää valoa kasvoille ja hiuksille, jotta aamu- ja iltatoimet sujuvat turvallisesti.

Kylpyhuoneessa toimii parhaiten valo, jonka värilämpötila on 4000 Kelviniä. Silloin valo on sävyltään lähinnä luonnonvaloa vastaavaa ja kasvojen väri näyttää luonnolliselta. Kellertävässä tai sinertävässä sävyssä ihonväri näyttää erilaiselta ja vääristää kasvojen ilmettä. Kaikki Limente kylpyhuonevalaisimet ovat sävyltään 4000 K.

Kylpyhuoneessa käytettävien valaisinten tulee olla kosteisiin tiloihin sopivia IP44 kosteussuojattuja. IP-luokitus on valaisimen kotelointiluokka, eli miten hyvin valaisin on suojattu kosteudelta ja vierailta esineiltä. Jokaiselle valaisimella on oma suojausluokkansa, jonka voi tarkistaa valaisimen kohdalta. Limente kylpyhuonevalaisimet ovat aina suojaluokaltaan IP44.

Käyttökohde: Kylpyhuone 20 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 18 / 20 tuotteesta
Näytetään 1 - 18 / 20 tuotteesta