Käyttökohde: Toimisto

Toimisto

Esimerkiksi näitä valaisimia voit käyttää toimistoissa tai erilaisissa työpisteissä ja -tiloissa.

Toimistot ja työtilat ovat paikkoja, joissa tarkkaan työskentelyyn vaaditaan mahdollisimman tehokasta valoa. Valojen tehokkuutta voidaan lisätä valaistuksen määrällä ja sijoittamalla led valaisimia riittävän lähekkäin sekä tietysti lähelle työskentelypistettä. Tehokas yleisvalo takaa riittävän valon yleiseen työskentelyyn, mutta sen lisäksi erityisiä kohdennettavia työvaloja pitää olla tarkempaan työskentelyyn.

Tilan ei kuitenkaan tulisi olla ilmeeltään liian kova, jotta työnteko siellä on miellyttävää. Ilmettä voidaankin pehmentää led valaisinten sijoittelulla ja muodolla. Erilaisilla riippuvilla valaisimilla voidaan ilmeeseen tuoda kodikkuutta ja epäsuorilla valopisteillä erilaista tyyliä. Työtilan muodosta ja koosta riippuen voidaan sinne luoda upotetuilla valoilla eleettömyyttä tai näkyvillä valoilla ilmeikkyyttä.

Toimistossa yleisvalona voidaan käyttää kattoon asennettavia led paneelivalaisimia, kohdevaloina erillisiä led spot valaisimia ja miellyttävää epäsuoraa valoa voidaan lisätä led listavaloilla. Jokainen kokonaisuus lisää valotehoa ja tekee tilasta viihtyisämmän.

Käyttökohde: Toimisto 20 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 18 / 20 tuotteesta
Näytetään 1 - 18 / 20 tuotteesta