DOT langaton laturi langaton laturi | rst/valk./musta

Tuotekoodi: 63121
Sähkönumero: 2529561
DOT langaton laturi rst/valkoinen/musta

135,16 €(109,00 € alv 0%)

Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
DOT langaton laturi Varastossa MyLimente

Huomaamaton pyöreä langaton laturi

Tyylikkään huomaamaton langaton laturi voidaan upottaa pöytätasoon, hyllyihin, kalusteisiin, huonekaluihin yms. Pienen kokonsa ja pistotulppaliitännäisen virransyötön ansiosta niitä voidaan käyttää myös irtonaisissa kalusteissa kuten pöydissä, sohvissa ja kirjahyllyissä.


DOT-sarja sisältää neljä erilaista mallia, jotka ovat kaikki ulkomitoiltaan identtisiä. Tuotevaihtoehdot ovat DOT shuko -pistorasia, DOT USB (A+C) -pistorasia, DOT bluetooth kaiutin ja DOT langaton laturi. DOT-pistorasiat ovat ulkomitoiltaan identtisiä ja muodostavat näin ollen tyylikkään yhdistelmän asennettaessa vierekkäin tai päällekkäin. Moduulisen rakenteensa ansiosta DOT on projekteja varten saatavissa myös erityyppisillä liittimillä (esim. HDMI). Laturit tukevat "Fast Charge"-langatonta latausta.

Laturin värivaihtoehdot

Tuotteen mukana toimitetaan rst, valkoinen ja musta peitelaippa, jolloin asennuksen yhteydessä voidaan valita tuotteen väri. Ohut ulkokehä on aina kromattu.

Asennus ja sähköliitäntä

DOT langaton laturi on yksinkertainen ja nopea asentaa.


Pöytätasoon tai esim. saarekkeen kylkeen tehdään pyöreä aukko, johon laturi painetaan kiinni ja mukana tuleva virtalähde liitetään pistorasiaan. Asennuksen ja johdon läpivientien helpottamiseksi pistotulppa toimitetaan irrallisena ja kiinnitetään asennuspaikalla. DOT -langattoman laturin sähkönkulutus standby-tilassa on <0,1W.

Toimitussisältö

- pistorasia 2m syöttöjohdolla
- maadoitettu pistotulppa

Tekniset tiedot

Materiaali
Sinkki
Asennustapa
Pistotulppaliitäntä
Asennustapa
Uppoasennus
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
240 V
Takuu kk
24
Virrankesto
16 A

Tuotteeseen liittyvät artikkelit