DOT USB (A+C) pistorasia | rst/valk./musta

Tuotekoodi: 63141
Sähkönumero: 2529563
DOT USB (A+C) pistorasia rst/valkoinen/musta

107,88 €(87,00 € alv 0%)

Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
DOT USB (A+C) Varastossa MyLimente

Huomaamaton pyöreä USB-pistorasia

Tyylikkään huomaamaton USB-pistorasia voidaan upottaa pöytätasoon, hyllyihin, kalusteisiin, huonekaluihin yms. Pienen kokonsa ja pistotulppaliitännäisen virransyötön ansiosta niitä voidaan käyttää myös irtonaisissa kalusteissa kuten pöydissä, sohvissa ja kirjahyllyissä.


DOT-sarja sisältää neljä erilaista mallia, jotka ovat kaikki ulkomitoiltaan identtisiä. Tuotevaihtoehdot ovat DOT shuko -pistorasia, DOT USB (A+C) -pistorasia, DOT bluetooth kaiutin ja DOT langaton laturi. DOT-pistorasiat ovat ulkomitoiltaan identtisiä ja muodostavat näin ollen tyylikkään yhdistelmän asennettaessa vierekkäin tai päällekkäin. Moduulisen rakenteensa ansiosta DOT on projekteja varten saatavissa myös erityyppisillä liittimillä (esim. HDMI).

Pistorasioiden värivaihtoehdot

Tuotteen mukana toimitetaan rst, valkoinen ja musta peitelaippa, jolloin asennuksen yhteydessä voidaan valita tuotteen väri. Ohut ulkokehä on aina kromattu.

Asennus ja sähköliitäntä

DOT USB pistorasia on yksinkertainen ja nopea asentaa.


Pöytätasoon tai esim. saarekkeen kylkeen tehdään pyöreä aukko, johon pistorasia painetaan kiinni ja mukana tuleva virtalähde liitetään pistorasiaan. Asennuksen ja johdon läpivientien helpottamiseksi pistotulppa toimitetaan irrallisena ja kiinnitetään asennuspaikalla. DOT-USB -pistorasioissa olevien USB-porttien sähkönkulutus standby-tilassa on <0,1W.

Toimitussisältö

- pistorasia 2m syöttöjohdolla
- maadoitettu pistotulppa

Tekniset tiedot

Asennustapa
Uppoasennus
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
240 V
Takuu kk
24
Virrankesto
16 A