LIMENTE SMART GREENLINE valonohjaussetti 572 CCT | 24 V, valkoinen

Tuotekoodi: SMART572
Sähkönumero:
LIMENTE SMART GL setti 24 V, CCT

190,96 €(154,00 € alv 0%)

Koodi Sähkönro Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
640572 2600881 572 langaton valonohjaussetti, CCT, valk.: Varastossa MyLimente

Langaton valonohjaussetti värilämpötilan säädöllä - ekologisesti ilman virrankulutusta

LIMENTE SMART GREENLINE-sarjalla ratkaiset yksinkertaisesti ja tyylikkäästi valaistuksen ohjauksen esimerkiksi keittiössä ja muissa kodin tiloissa. Valaisimia ohjataan tyylikkäällä seinäkytkimellä (säätimellä), jossa on päälle/pois -toiminto, himmennysominaisuus ja voit säätää myös valaisimen värilämpötilaa (edellyttää että olet hankkinut CCT valaisimet). GREENLINE sarjan säätimet eivät tarvitse toimiakseen sähköä vaan kytkimen liike tuottaa tarvittavan energian.


Säädin ei tarvitse johdotuksia vaan se toimii langattomasti, jolloin se voidaan myös sijoittaa vapaasti haluttuun paikkaan huoneessa. Säätimiä voi olla useita kappaleita ohjaamassa samoja valaisimia ja yhdellä säätimellä voit ohjata useita eri valaisimia, minkä ansiosta järjestelmää on helppo laajentaa myös jälkikäteen. Valaistuksenohjaus ei edellytä erillisiä sähköasennuksia, vaan riittää kun on olemassa pistorasia. LIMENTE SMART 556, 557 ja 572 ovat valmiita settejä sisältäen kaikki tarvittavat osat LIMENTE 24 V -valaisimien (kaikki välitila- ja profiilivalaisimet) ohjaamiseen.

Valonohjaussetti LIMENTE SMART 572 sisältää yhden LIMENTE SMART 560, 24 V CCT himmenninosan ja yhden LIMENTE SMART 562 CCT kytkimen (säätimen). Säätimiä ja himmenninosia voit myös tilata erikseen tarpeen mukaan. Jokaista valosettiä (virtalähdettä) varten tarvitset yhden himmenninosan. Esimerkiksi jos keittiössä on välitilassa LED-LENOX kolmen valaisimen setti ja yläkaapin päällä erillinen LED-LINEA CCT epäsuorana valona, tarvitset 2 kpl himmenninosia joista toinen on CCT himmennin, jotta voit ohjata LED-LENOXia ja LED-LINEA CCT:ä erikseen.

Settiin kuuluvan SMART 562 CCT-säätimen lisäksi voit tilata erikseen minkä tahansa GREENLINE-sarjan seteistä. Huomioithan, että CCT valaisimet (sis. värilämpötilan säätö) tarvitsevat oman CCT-säätimensä, mutta muuten voit yhdistellä useita GREENLINE-säätimiä tarpeesi mukaan. Tyylikäs seinäkytkimen näköinen säädin asennetaan haluttuun kohtaan seinää. Säätimien mataluuden ansiosta ne näyttävät pinta-asennuksesta huolimatta upotetuilta seinäkytkimiltä. Säätimet eivät tarvitse johdotuksia vaan ne toimivat langattomasti, jolloin voit myös sijoittaa ne vapaasti haluamaasi paikkaan huoneessa.

Classic ja Luxus-sarjan kytkimet voidaan liittää Limente ja Schneider Exxact kehyksiin, mutta ei ABB Impressivo kehyksiin.

Valaistuksen säätäminen

Säätämällä valaisimia voit aina muokata valaistusta ja luoda kotiisi tilanteeseen sopivan valaistuksen. Himmentämällä LIMENTE valaisimia muutat kodin valaistusta tehokkaasta ja kirkkaasta hämärään ja kodikkaaseen. Halutessasi voit samalla kytkimellä säätää kaikkia huoneessa olevia LIMENTE valaisimien värilämpötilaa lämpimästä puhtaan valkoiseen. Valaisimet säätyvät tasaisen miellyttävästi ja yhtäaikaisesti muuttaen kerralla koko tilan tunnelmaa. LIMENTE SMART -himmentimellä voit säätää LIMENTE LED-valaisimien valotehoa portaattomasti välillä 0 - 100 % välillä.


LIMENTE SMART 572 settiin sisältyy LIMENTE SMART 562 CCT-säädin. Valoa ohjataan kaksiosaisella säätimellä, joista toinen puoli säätää valon värilämpötilaa ja toinen valotehoa. Värilämpötilansäätö-painikkeella pitkä painallus muuttaa värilämpötilaa lämpimämmäksi/kylmemmäksi. Valoteho-painikkeen päälle/pois toimii lyhyellä painalluksella ja pitkä painallus himmentää/kirkastaa valoa.

Mikäli haluat säätää useampia LIMENTE CCT valaisimia, tilaa perussetin lisäksi yksi LIMENTE SMART 560 himmenninosa jokaista virtalähdettä kohden. LIMENTE CCT-valaisimien kanssa käytettävän säätimen koodi on 640562.

Asennus

LIMENTE SMART 572 on valmis setti sisältäen kaikki tarvittavat osat LIMENTE 24 V valaistuksen ohjaamiseen. Säädin ja himmennin ovat yksinkertaisia ja nopeita asentaa, eivätkä ne vaadi erillisiä sähköasennuksia. Asennuksen voit tehdä myös itse.


LIMENTE SMART 560 on langaton 24 V CCT himmenninosa, joka asennetaan virtalähteen ja valaisimien väliin. Himmentimessä on vastaava liitin kuin virtalähteessä ja vastaavat liittimet kuin 24 V CCT valaisimissa. Jakotukkiin voi asentaa maksimissaan 6 kpl valaisimia. Himmenninosia tarvitaan 1 kpl jokaista valoryhmää (virtalähdettä) kohden. LIMENTE SMART 560 CCT himmenninosaa voi käyttää kaikkien 24 V LIMENTE CCT valaisimien kanssa.

Tarvitset valonohjaukseen vähintään yhden säätimen sekä himmentimen (sisältyy settiin 640572). Asennus ja käyttöönotto on yksinkertaista ja nopeaa. Usein pistorasia on esimerkiksi keittiön yläkaapin päällä, jolloin myös himmenninosa sijoitetaan sinne. CCT himmenninosa asennetaan pikaliittimien avulla virtalähteen ja valaisimien väliin. Tämän jälkeen tyylikäs seinäkytkin (säädin) asennetaan haluttuun kohtaan seinää. Säädin ja himmenninyksikkö tulee parittaa keskenään ja sen jälkeen järjestelmä on valmis käyttöön otettavaksi.

Mikäli tarvitset lisää himmentimiä tai säätimiä, tulee myös ne parittaa keskenään. Parituksen avulla himmennin tunnistaa säätimen lähettämän signaalin, jolloin järjestelmä on valmis käyttöönotettavaksi. Paritus on yksinkertainen ja nopea toimenpide, josta löytyy myös selkeä ohje Youtube -kanavaltamme. Jokaista virtalähdettä kohden tarvitaan vähintään yksi himmennin. Huomioi tämä, mikäli haluat ohjata samalla säätimellä useamman virtalähteen takana olevia valaisimia.

Toimitussisältö

- CCT- langaton säädin
- CCT himmennin pikaliittimin
- jakotukki
- Plastic Free-pakkaus

Tekniset tiedot

Säätimen väri
Valkoinen
Asennustapa
Pinta-asennus
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
24 V DC
Takuu kk
24