LIMENTE SMART SENSOR ovikytkin (IR) | 24 V

Tuotekoodi: SMARTDOOR
Sähkönumero:
LIMENTE SMART SENSOR 512

76,88 €(62,00 € alv 0%)

Automaattinen ovikytkin ja liikkeeseen reagoiva säädin- helppoa valojen säätämistä

Valaistuksen automatisoitu ohjaus on parhaimmillaan silloin, kun käyttäjän huomaamatta valot ovat päällä, kun niitä tarvitaan ja siellä missä niitä tarvitaan. Valojen turha päällä olo ja sähkönkulutus vähenevät samalla kun turvallisuus lisääntyy. LIMENTE SENSOR -sarja on suunniteltu automatisoimaan valaistuksen ohjausta kaikissa kodin tiloissa.


SMART 512 ovikytkin asennetaan joko liuku- tai kääntyvän oven yhteyteen. Ovikytkin-tilassa järjestelmä sytyttää komeron valot tai vaikka aamiaiskaapin valot silloin kun ovi avataan ja valoa tarvitaan. Valot pysyvät päällä niin kauan kuin komeron ovi on auki. Automaattinen valaistuksen ohjaus tekee kodin valaistuksesta uudenlaisen mukavuus ja turvallisuustuotteen ja samalla se on myös ekologinen tapa käyttää valoja.

Elektroniikkayksiköstä voidaan valita halutaanko yksittäisestä tunnistimesta ohjata kaikkia elektroniikkayksikköön liitettyjä valaisimia vai ohjaako jokainen tunnistin ainoastaan siihen kytkettyä yksittäistä valaisinta. Tunnistimia sekä valaisimia voi olla maksimissaan neljä kappaletta yhdessä järjestelmässä.

Valaistuksen säätäminen

LIMENTE SMART 512 toimii automaattisena ovi-ON/OFF kytkimenä. Ovikytkimenä käytettäessä kytkin sytyttää valot kun ovi avataan ja vastaavasti sammuttaa ne kun ovi suljetaan.

Asennus

LIMENTE SMART SENSOR -sarjan elektroniikkayksikkö ja tunnistin ovat yksinkertaisia ja nopeita asentaa, eivätkä ne vaadi erillisiä sähköasennuksia. Valitse aluksi elektroniikkayksiköstä sopiva toimintatila, jolloin sensorit toimivat haluamallasi tavalla.


Pienikokoisessa elektroniikkayksikössä on naaras- ja urospikaliitännät. Urospikaliitin painetaan virtalähteeseen ja naaraspikaliittimiin kytketään ohjattavat valot LED-puolelle. Yhteen järjestelmään voit liittää maksimissaan neljä 24V valaisinta. SENSOR-puolelle asennetaan IR tunnistimet. Asennuksen voit tehdä myös itse.

Tunnistin sijoitetaan oven taakse niin, että avattaessa ovi se poistuu tunnistimen edestä.

Elektroniikkayksikköön voi kytkeä max 4 tunnistinta. Kaikki liitännät tehdään pikaliittimien avulla. Kytkettäessä ohjattavia valaisimia LIMENTE SMART SENSORiin on huomioitava, että niiden yhteenlaskettu maksimikuorma ei saa ylittää 96 W.

Toimitussisältö

Valitse ylhäällä olevasta alasvetovalikosta tuote ja näet tässä mitä tuote sisältää.

Tekniset tiedot

Valaisimen väri
Alulook
Asennustapa
Pinta-asennus
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
24 V DC
Takuu kk
24