LIMENTE SMART LUXUS valonohjaussetti 554 | 24 V, musta

Tuotekoodi: SMART554
Sähkönumero:
LIMENTE SMART LX setti 24 V, 2-osainen musta

173,60 €(140,00 € alv 0%)

Koodi Sähkönro Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
640554 2600877 554 langaton valonohjaussetti, musta lasi: Varastossa MyLimente

Langaton valonohjaussetti

LIMENTE SMART LUXUS-sarjalla ratkaiset yksinkertaisesti ja tyylikkäästi valaistuksen ohjauksen esimerkiksi keittiössä ja muissa kodin tiloissa. Valaisimia ohjataan tyylikkäällä seinäkytkimellä (säätimellä), jossa on päälle/pois -toiminto ja himmennysominaisuus. CCT mallissa (SMART 571) voit säätää myös valaisimen värilämpötilaa (edellyttää että olet hankkinut CCT valaisimet).


Säädin ei tarvitse johdotuksia vaan se toimii langattomasti, jolloin se voidaan myös sijoittaa vapaasti haluttuun paikkaan huoneessa. Säätimiä voi olla useita kappaleita ohjaamassa samoja valaisimia ja yhdellä säätimellä voit ohjata useita eri valaisimia, minkä ansiosta järjestelmää on helppo laajentaa myös jälkikäteen. Näin ratkaiset valonohjauksen helposti myös esimerkiksi portaikkoon, jossa valot pitää pystyä sammuttamaan ja laittamaan päälle niin ylhäältä kuin alhaaltakin. Valaistuksenohjaus ei edellytä erillisiä sähköasennuksia, vaan riittää kun on olemassa pistorasia. Tämän tuotteen asentamiseen et tarvitse sähköasentajaa vaan voit tehdä asennuksen helposti myös itse.

LIMENTE SMART 551, 552, 554 ja 571 ovat valmiita settejä sisältäen kaikki tarvittavat osat LIMENTE 24 V -valaisimien (kaikki välitila- ja profiilivalaisimet) ohjaamiseen.

Valonohjaussetti LIMENTE SMART 554 sisältää yhden LIMENTE SMART 540, 24 V himmenninosan ja yhden mustan kaksiosaisen LIMENTE SMART 544 kytkimen (säätimen). Säätimiä ja himmenninosia voit myös tilata erikseen tarpeen mukaan. Jokaista valosettiä (virtalähdettä) varten tarvitset yhden himmenninosan. Esimerkiksi jos keittiössä on välitilassa LED-LENOX kolmen valaisimen setti ja yläkaapin päällä erillinen LED-LINEA epäsuorana valona, tarvitset 2 kpl himmenninosia, jotta voit ohjata LED-LENOXia ja LED-LINEAa erikseen. Mikäli haluat ohjata niitä samanaikaisesti riittää yksi himmenninosa, johon kytket kaikki valaisimet.

Settiin kuuluvan kaksiosaisen SMART 544 säätimen lisäksi voit tilata minkä tahansa LUXUS-sarjan säätimistä. Huomioithan, että CCT valaisimet tarvitsevat oman CCT-säätimensä, mutta muuten voit yhdistellä useita eri säätimiä tarpeesi mukaan. Tyylikäs seinäkytkimen näköinen säädin asennetaan haluttuun kohtaan seinää. Säätimien mataluuden ansiosta ne näyttävät pinta-asennuksesta huolimatta upotetuilta seinäkytkimiltä. Säätimet eivät tarvitse johdotuksia vaan ne toimivat langattomasti, jolloin voit myös sijoittaa ne vapaasti haluamaasi paikkaan huoneessa.

Classic ja Luxus-sarjan kytkimet voidaan liittää Limente ja Schneider Exxact kehyksiin, mutta ei ABB Impressivo kehyksiin.

Valaistuksen säätäminen

Säätämällä valaisimia voit aina muokata valaistusta ja luoda kotiisi tilanteeseen sopivan valaistuksen. Himmentämällä LIMENTE valaisimia muutat kodin valaistusta tehokkaasta ja kirkkaasta hämärään ja kodikkaaseen. Halutessasi voit samalla kytkimellä säätää kaikkia huoneessa olevia LIMENTE valaisimia mukaan lukien erilaiset katto-, paneeli- ja välitilavalaisimet. Valaisimet säätyvät tasaisen miellyttävästi ja yhtäaikaisesti muuttaen kerralla koko tilan tunnelmaa. LIMENTE SMART -himmentimellä voit säätää LIMENTE LED-valaisimien valotehoa portaattomasti välillä 0 - 100 % välillä.


LIMENTE SMART 554 settiin sisältyy LIMENTE SMART 544 musta kaksiosainen seinäkytkin (säädin). Kaksiosainen säädin mahdollistaa kahden erillisen valaisinryhmän ohjauksen. Esimerkiksi haluttaessa ohjata erikseen keittiön kahdella eri puolella olevia välitilavaloja. Säätimessä on päälle/pois toiminto ja himmennys. Päälle/pois toimii lyhyellä painalluksella ja pitkä painallus himmentää/kirkastaa valoa

LIMENTE SMART LUXUS- sarjassa on saatavilla myös LIMENTE SMART 542 valkoinen kaksiosainen säädin, jonka toiminnot ovat samat kuin mustassa SMART 544 seinäkytkimessä. Lisäksi sarjassa on LIMENTE SMART 541 valkoinen yksiosainen seinäkytkin (säädin), jolla voi ohjata kaikkia säätimeen yhdistettyjä valaisinryhmiä samanaikaisesti yhdestä painikkeesta.

Mikäli haluat säätää useampia LIMENTE valaisimia (ei CCT valaisimet), tilaa perussetin lisäksi yksi LIMENTE SMART 540 himmenninosa jokaista virtalähdettä kohden. LIMENTE CCT-valaisimien kanssa käytettävän himmenninosan tuotekoodi on
640560 ja säätimen koodi on 640561.

Asennus

LIMENTE SMART 554 on valmis setti sisältäen kaikki tarvittavat osat LIMENTE 24 V valaistuksen ohjaamiseen. Säädin ja himmennin ovat yksinkertaisia ja nopeita asentaa, eivätkä ne vaadi erillisiä sähköasennuksia. Asennuksen voit tehdä myös itse.


LIMENTE SMART 540 on langaton 24 V himmenninosa, joka asennetaan virtalähteen ja valaisimien väliin. Himmentimessä on vastaava liitin kuin virtalähteessä ja vastaavat liittimet kuin 24 V valaisimissa. Jakotukkiin voi asentaa maksimissaan 6 kpl valaisimia. Himmenninosia tarvitaan 1 kpl jokaista valoryhmää (virtalähdettä) kohden. LIMENTE SMART 540 himmenninosaa voi käyttää kaikkien 24 V LIMENTE valaisimien kanssa.

Tarvitset valonohjaukseen vähintään yhden säätimen sekä himmentimen (sisältyy settiin 640554). Asennus ja käyttöönotto on yksinkertaista ja nopeaa. Usein pistorasia on esimerkiksi keittiön yläkaapin päällä, jolloin myös himmenninosa sijoitetaan sinne. Himmenninosa asennetaan pikaliittimien avulla virtalähteen ja valaisimien väliin. Tämän jälkeen tyylikäs seinäkytkin (säädin) asennetaan haluttuun kohtaan seinää. Säädin ja himmenninyksikkö tulee parittaa keskenään ja sen jälkeen järjestelmä on valmis käyttöön otettavaksi.

Mikäli tarvitset lisää himmentimiä tai säätimiä, tulee myös ne parittaa keskenään. Parituksen avulla himmennin tunnistaa säätimen lähettämän signaalin, jolloin järjestelmä on valmis käyttöönotettavaksi. Paritus on yksinkertainen ja nopea toimenpide, josta löytyy myös selkeä ohje Youtube -kanavaltamme.

Toimitussisältö

- 2-osainen langaton säädin
- patteri
- himmennin pikaliittimin
- jakotukki
- Plastic Free-pakkaus

Tekniset tiedot

Säätimen väri
Lasi, musta
Asennustapa
Pinta-asennus
Virransyöttöliitin
patteri, CR 2430
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
3 V DC
Takuu kk
24