LIMENTE SMART CLASSIC himmennin 520 | 24 V, valkoinen

Tuotekoodi: SMART520
Sähkönumero:
LIMENTE SMART CL-himmennin 520, 24 V

84,32 €(68,00 € alv 0%)

Koodi Sähkönro Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
640520 4009745 SMART 520, himmennin: Varastossa MyLimente

Langaton valaistuksen ohjaus valaisimille - helposti yhdistettävä klassinen muotoilu

LIMENTE SMART CLASSIC-sarjalla ratkaiset yksinkertaisesti ja tyylikkäästi valaistuksen ohjauksen esimerkiksi keittiössä ja muissa kodin tiloissa. Valaisimia ohjataan tyylikkäällä seinäkytkimellä (säätimellä), jossa on päälle/pois -toiminto ja himmennysominaisuus. Säädin ei tarvitse johdotuksia vaan se toimii langattomasti, jolloin se voidaan myös sijoittaa vapaasti haluttuun paikkaan huoneessa. Tämän tuotteen asentamiseen et tarvitse sähköasentajaa vaan voit tehdä asennuksen helposti myös itse.


Säätimiä voi olla useita kappaleita ohjaamassa samoja himmentimiä ja yhdellä säätimellä voit ohjata useita eri himmentimiä, minkä ansiosta järjestelmää on helppo laajentaa myös jälkikäteen. Näin ratkaiset valonohjauksen helposti myös esimerkiksi portaikkoon, jossa valot pitää pystyä sammuttamaan ja laittamaan päälle niin ylhäältä kuin alhaaltakin. Valaistuksenohjaus ei edellytä erillisiä sähköasennuksia, vaan riittää kun on olemassa pistorasia. LIMENTE SMART CLASSIC on valmis setti sisältäen kaikki tarvittavat osat valaistuksen ohjaamiseen. Langaton valonohjaus koostuu aina kahdesta osasta: valaisimen ja virtalähteen väliin tulevasta himmenninosasta sekä haluttuun paikkaan asetettavasta säätimestä. Valot yhdistetään langattomaan kytkimeen himmenninosan avulla, joten himmenninosa tarvitaan aina.

Säädin on tyylikäs pintaan asennettava kytkin. Päälle/pois-toiminto toimii lyhyellä painalluksella ja pitkä painallus himmentää/kirkastaa valoa. Säätimen mataluuden ansiosta se näyttää pinta-asennuksesta huolimatta upotetulta seinäkytkimeltä. Järjestelmää voidaan käyttää kaikkien LIMENTE 24 V led-valaisimien kanssa.

Classic- ja Luxus-sarjan kytkimet voidaan liittää Limente ja Schneider Exxact kehyksiin.

Valaistuksen säätäminen

Säätämällä valaisimia voit muokata valaistusta ja luoda kotiisi tilanteeseen sopivan valaistuksen. Himmentämällä LIMENTE valaisimia muutat kodin valaistusta tehokkaasta ja kirkkaasta hämärään ja kodikkaaseen. Halutessasi voit samalla kytkimellä säätää kaikkia huoneessa olevia LIMENTE 24 V -valaisimia mukaan lukien erilaiset paneeli- ja välitilavalaisimet. Valaisimet säätyvät tasaisen miellyttävästi ja yhtäaikaisesti muuttaen kerralla koko tilan tunnelmaa.


LIMENTE SMART -himmentimellä voit säätää LIMENTE LED-valaisimien valotehoa portaattomasti välillä 0 - 100 % välillä. Lyhyt painallus säätimestä kytkee valot päälle / pois ja pitkä painallus himmentää / kirkastaa valoa.

Perussettiin sisältyy LIMENTE SMART 520 himmennin ja SMART 522 -säädin soveltuu yhden valaistusryhmän ohjaamiseen. Mikäli haluat ohjata useampaa erillistä ryhmää, tulee sinun tilata jokaista ryhmää kohden oma himmenninosa (640520). Aloituspaketti sisältää yhden himmenninosan. Valaistusryhmällä tarkoitetaan tässä aina kaikkia yhteen virtalähteeseen kytkettyjä valaisimia, toisin sanoen tarvitset aina yhden himmenninosan jokaista virtalähdettä kohden.

Asennus

LIMENTE SMART CLASSIC 532 on valmis setti sisältäen kaikki tarvittavat osat valaistuksen ohjaamiseen. Säädin ja himmennin ovat yksinkertaisia ja nopeita asentaa, eivätkä ne vaadi erillisiä sähköasennuksia. Asennuksen voit tehdä myös itse.


LIMENTE SMART 520 on langaton 24 V himmenninosa, joka asennetaan virtalähteen ja valaisimien väliin. Himmentimessä on vastaava liitin kuin virtalähteessä, ja vastaavat liittimet kuin 24 V valaisimissa. Himmentimeen voi asentaa maksimissaan 5 kpl valaisimia. Himmenninosia tarvitaan 1 kpl jokaista valoryhmää (virtalähdettä) kohden. LIMENTE SMART 520 himmenninosaa voi käyttää kaikkien 24 V LIMENTE valaisimien kanssa. Huomioithan, että valaisimien yhteenlaskettu maksimikuorma ei saa ylittää 96 W.

Asennus ja käyttöönotto on yksinkertaista ja nopeaa. Usein pistorasia on esimerkiksi keittiön yläkaapin päällä, jolloin myös himmenninosa sijoitetaan sinne. Himmenninosa asennetaan pikaliittimien avulla virtalähteen ja valaisimien väliin. Tämän jälkeen tyylikäs seinäkytkin (säädin) asennetaan haluttuun kohtaan seinää. Säädin ja himmenninyksikkö tulee parittaa keskenään, minkä jälkeen järjestelmä on valmis käyttöön otettavaksi. Säätimen ja himmentimen parittaminen on erittäin yksinkertaista. Ensin painetaan himmentimessä olevaa connect-nappia lyhyesti, jonka jälkeen painetaan säätimestä painiketta, josta kyseisen valon halutaan syttyvän. Nyt nämä kaksi osaa on paritettu yhteen. Toista sama kaikille muille himmentimille, jotka haluat yhdistää samaan kytkimeen. Jos painat connect-nappia pohjassa pitkään, jolloin valot välähtävät, resetoit yhteyden.

Mikäli tarvitset lisää himmentimiä tai säätimiä, tulee myös ne parittaa keskenään. Parituksen avulla himmennin tunnistaa säätimen lähettämän signaalin. Paritus on yksinkertainen ja nopea toimenpide, josta löytyy myös selkeä ohje Youtube -kanavaltamme.

Toimitussisältö

- himmennin pikaliittimin
- integroitu jakotukki
- Plastic Free-pakkaus

Tekniset tiedot

Säätimen väri
Valkoinen
Asennustapa
Pinta-asennus
Valovirta
-
Hyötysuhde
-
CRI-arvo
-
Ottoteho
-
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
24 V DC
Takuu kk
24
Lisäturva kk
-