ELITE-USB pistorasia + USB (A+C) | alumiini/rst

Tuotekoodi: 63061
Sähkönumero: 2509111
ELITE-USB pistorasia alumiini/rst

458,80 €(370,00 € alv 0%)

Tasoon upotettava pistorasia

ELITE on tyylikäs pistorasiatorni, joka soveltuu käytettäväksi monissa eri kohteissa, kuten keittiössä, konttoreissa ja työpisteissä. Pistorasiat ovat normaalisti tason alla piilossa ja tarvittaessa ne nostetaan ylös näkyville. Käytön jälkeen pistorasiatorni painetaan takaisin alas.


Tuote sisältää kolmeosaisen pistorasian, USB (A+C) pistorasian ja kahden metrin syöttöjohdon. ELITE voidaan tarpeen mukaan asentaa niin pysty- kuin vaaka-asentoon.

Pistorasioiden värivaihtoehdot

ELITE on saatavissa sävyissä alumiini/rst ja kromi/kromi.

Asennus

ELITE-pistorasia on yksinkertainen ja nopea asentaa. Tasoon tehdään halkaisijaltaan 100 mm tai 124 mm reikä, johon pistorasiatorni kiristetään altapäin mutterilla. 100mm reikä on asennukselle ilman uppoasennusadapteria, jolloin pistorasia tulee kiinniasennossa 10mm tason päälle. 124mm reikä on asennukselle uppoasennusadapterin kanssa, jolloin pistorasia tulee kiinniasennossa 1,5mm tason päälle. Sähköliitäntä tapahtuu mukana oleva 2 m pistotulppaliitännäisen johdon avulla. Huomioi, että max. kahden metrin etäisyydellä on oltava maadoitettu pistorasia ja että pistorasia vaatii asennussyvyyttä n. 20 cm. Elite-pistorasioissa olevien USB-porttien sähkönkulutus standby-tilassa on <0,3W. Asennus ei vaadi sähköasentajaa.

Toimitussisältö

- pistorasia 2m syöttöjohdolla
- maadoitettu pistotulppa
- erillinen uppoasennettava adapteri, joka mahdollistaa asennuksen 100 mm lisäksi 124 mm halkaisijalla olevaan reikään

Tekniset tiedot

Materiaali
Alumiini
Pistorasian väri
Ruostumaton teräs
Asennustapa
Uppoasennus
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
240 V
Takuu kk
24
Virrankesto
16 A