Pistorasiat

Oikeanlainen pistorasia asennuspaikan mukaan

Keittiötä suunniteltaessa on tärkeää ottaa huomioon pistorasiat ja niiden sijainnit. Näiden suunnittelussa on syytä huomioida, että pistorasia paikkoja on riittävästi keittiön pienlaitteille, kuten vatkaimelle, leivänpaahtimelle tai kahvinkeittimelle. Ennakoi siis jo keittiön suunnitteluvaiheessa, jotta tarvittava määrä pistokepaikkoja on saatavilla, siellä missä keittiössä työskennellään. Pistorasiapaikkoja voi tuskin olla liikaa keittiössä ja onneksi LIMENTE:n valikoimasta löydät eri sisustukseen sulautuvia malleja.

LIMENTE-pistorasia valikoimasta löydät monipuolisen valikoima erityyppisiä pistorasioita niin tasoon upotettavina kuin kaapiston alle asennettavina. Pöytätasoon asennettavat pistorasiat ovat toimiva ratkaisu saarekkeellisissa tai yläkaapittomissa keittiökokonaisuuksissa. Kaapiston alle asennettavia pistorasioita voidaan käyttää keittiössä tai kodinhoitohuoneessa. DESK, TOWER ja INSET upotetaan esimerkiksi työpöytätasoon. Vastaavasti MINI-, LUNA- ja MIRO-pistorasiat asennetaan yläkaapiston pohjaan, jossa ne ovat käytettävissä koko ajan.

Pistorasioita on saatavissa yksi-, kaksi- ja kolmeosaisina. Värivaihtoehtoja löytyy kolmessa tyylikkäässä värissä (valkoinen, harjattu rst ja mattamusta).

Pistorasiat 19 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • USB-liitännällä

  Lataa puhelinta pelkällä USB-piuhalla

  Monipuolisessa keittiön ja kodinhoitohuoneen välitilan pistorasiassa on usein tarvetta myös USB-liittimille. Yleisimmin käytettyjä ovat USB-A liitin, joka on perinteinen USB-liitin ja löytyy monesta käytössä olevasta tuotteesta. Sen rinnalla ja korvaajana yleistyy kovaa vauhtia USB-C liitin, joka jo nyt löytyy uusimmista puhelimista yms.. Molempia liitintyyppejä tulee vielä pitkään olemaan erilaisissa ladattavissa laitteissa.

  LIMENTE MINI-2C USB pistorasialaturi tarjoaa tehokkaan latausnopeuden kaikille laitteillesi. MINI-2C pistorasia on nopea ja yksinkertainen asentaa ja pelkistetyn muotoilun ansiosta sopii hyvin yhteen kaikenlaisten valaisimien kanssa. Vinon etureunan ansiosta niin pistotulpat kuin USB portitkin ovat aina helposti käytettävissä ja näet selkeästi missä suunnassa pistotulppa tulee asettaa pistokkeeseen. USB- ja USB-C -liittimien avulla on kätevä ladata puhelimet tai kuulokkeet ja Fast Charge mahdollistaa myös padien nopean latauksen. - ulostulo USB-A (Quick Charge 3.0) -portista.

  Tyylikkäässä Suomessa muotoillussa LIMENTE MINI -pistorasiasarjassa on kattava valikoima erilaisia pistorasioita. MINI-2 pistorasiassa on paikka kahdelle pistokkeelle. Mini-pistorasioita on lisäksi yksi- ja kolmeosaisia ja niitä voi yhdistellä keittiössä aina tarpeen mukaan. MINI-2 on saatavissa perusmallin lisäksi integroidulla kytkimellä (LIMENTE LUNA) ja kahdella USB liittimellä (LIMENTE MINI-2C USB). Kaikkien pistorasioiden materiaali on joko ruostumaton teräs, maalattu valkoinen tai musta (metallirunko) ja ne ovat varustettu lapsisuojalla.

 • Pistorasioiden tarvikkeet
 • Erikoismallit

  Lisää toimintoja pistorasiassa

  Oleellinen osa keittiötä ovat pistorasiat. Pistorasioihin on mahdollista liittää toimintoja, kuten valaisimen kytkimen ja virtalähteen. Limenten LUXA ja LUNA tuotteilla tuot lisää toimintoja keittiöösi.

  LIMENTE LUXA-31 on välitilan pistorasia sisältäen led-valojen virtalähteen ja kytkimen, jolla voidaan ohjata välitilavalaistusta. Limente LUXAlla voit siis samanaikaisesti ohjata sekä 24 V välitilavalaistusta että 240 V sähkölaitteitaLUXA on nopea ja yksinkertainen asentaa ja sitä voidaan käyttää kaikenlaisten LIMENTE led-valaisimien kanssa. Viiston muotoilun ansiosta pistorasiat ovat aina helposti käytettävissä ja näet selkeästi, missä suunnassa pistotulppa asetetaan pistorasiaan.

  LIMENTE LUNA -pistorasialla muutat valaistuksen moderniksi led-valoksi. LUNA-pistorasiat ovat aina kaksiosaisia ja niissä on on/off-kytkin erilliselle johdon päässä olevalle euro-pistorasialle. Kytkimen avulla voit ohjata esimerkiksi välitilavaloja. Yhdistämällä LIMENTE LUNA:n LIMENTE-profiilivalaisimiin, luot tyylikkään kokonaisuuden keittiön välitilaan. 

  Katso tarkemmat tiedot ja selventävät kuvat tuotteen kohdalta.

Näytetään 1 - 19 / 19 tuotteesta
Näytetään 1 - 19 / 19 tuotteesta