Pistorasiat

Oikeanlainen pistorasia asennuspaikan mukaan

Pistorasia on tärkeä osa keittiötä ja kotia ylipäätään. Niiden puuttuminen huomataan usein vasta, kun niitä tarvitaan. Pistorasioita on hyvä olla riittävä määrä, jotta erilaisia sähkölaitteita kuten vatkaimia, paahtimia ja monitoimikoneita voidaan kätevästi käyttää ilman erillisiä lisäjohtoja tai jakorasioita. Pistorasioiden määrä ja sijainti on hyvä ennakoida jo keittiön suunnitteluvaiheessa, jotta tarvittava määrä pistokepaikkoja on saatavilla, kun keittiössä työskennellään.

LIMENTE-pistorasioista löytyy monipuolinen valikoima erilaisia ja erityyppisiä pistorasioita niin tasoon upotettavina kuin kaapiston alle asennettavina. Pöytätasoon asennettavat pistorasiat toimivat hyvin saarekkeellisissa tai yläkaapittomissa keittiökokonaisuuksissa. Kaapiston alle asennettavia pistorasioita voidaan käyttää keittiössä tai kodinhoitohuoneessa. DESK, TOWER ja INSET upotetaan esimerkiksi työpöytätasoon. Vastaavasti MINI-, LUNA- ja MIRO-pistorasiat asennetaan yläkaapiston pohjaan, jossa ne ovat käytettävissä koko ajan.

Pistorasioita on saatavissa yksi-, kaksi- ja kolmeosaisina sekä kolmessa tyylikkäässä värissä (valkoinen, harjattu rst ja mattamusta).

Pistorasiat 21 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • Valonohjauksella

  Kytke valot päälle pistorasiasta

  Pistorasia on tärkeä osa keittiötä ja kotia ylipäätänsä. Niiden puuttuminen huomataan usein vasta, kun niitä tarvitaan. Pistorasioita on hyvä olla riittävä määrä, jotta erilaisia sähkölaitteita kuten vatkaimia, paahtimia ja monitoimikoneita voidaan kätevästi käyttää ilman erillisiä lisäjohtoja tai jakorasioita. Pistorasioiden määrä ja sijainti on hyvä ennakoida jo keittiön suunnitteluvaiheessa, jotta tarvittava määrä pistokepaikkoja on saatavilla, kun keittiössä työskennellään.

  Pistorasia voi sisältää myös valaisimien kytkimen. Korvaamalla perinteisen loisteputkivalaisimen LIMENTE LUNA -pistorasialla muutat valaistuksen moderniksi led-valoksi. Ilman suurempia sähkötöitä asennuta LUNA olemassa olevaan sähkönsyöttöön, vie LUNA:lla ohjattu europistorasia kaapin päälle ja kytke siihen mitkä tahansa LIMENTE-välitilavalaisimet. LIMENTE LUNA on erityisen kätevä remonteissa.

  Katso tarkemmat tiedot ja selventävät kuvat tuotteen kohdalta.

 • Pistorasioiden tarvikkeet
 • Virtalähteellä

  LIMENTE LUXA on pistorasia uutuus, jossa pistorasian sisään on integroitu virtalähde valaisimia varten. Pistorasian kanssa voidaan käyttää mitä tahansa LIMENTE 24 V valaisinta, mutta parhaiten siihen integroituu sitä varten suunniteltu LIMENTE LUXOR profiili. LUXOR-profiilin muotoilu mukailee pistorasioiden muotoa ja samalla valo on optimaalisessa kulmassa valaistakseen tasaisesti koko työpöydän. Värivaihtoehdot ovat samat kuin LUXA-pistorasioissa, joten voit luoda tyylikkään valkoisen tai mustan kokonaisuuden.

  Muita erityisen hyvin LUXAn kanssa yhteensopivia profiileita ovat LIMENTE CORNER ja LIMENTE DECKER. Samoin kuin LUXOR myös CORNER ja DECKER asettuvat tyylikkäästi pistorasian kylkeen ja peittävät siinä oleva johtoaukon, jolloin kokonaisuus on erittäin tyylikäs. Mikäli valaisin halutaan tuoda kaapistojen etureunaan kannattaa käyttää esimerkiksi LINEA profiilia, jolloin johto tuodaan pistorasian kylkeä pitkin kaapiston etureunaan. Lue lisää >

 • USB-liitännällä

  Monipuolisessa keittiön ja kodinhoitohuoneen välitilan pistorasiassa on usein tarvetta myös USB-liittimille. Yleisimmin käytettyjä ovat USB-A liitin, joka on perinteinen USB-liitin ja löytyy monesta käytössä olevasta tuotteesta. Sen rinnalla ja korvaajana yleistyy kovaa vauhtia USB-C liitin, joka jo nyt löytyy uusimmista puhelimista yms.. Molempia liitintyyppejä tulee vielä pitkään olemaan erilaisissa ladattavissa laitteissa.

  LIMENTE MINI-2C USB pistorasialaturi tarjoaa tehokkaan latausnopeuden kaikille laitteillesi. MINI-2C pistorasia on nopea ja yksinkertainen asentaa ja pelkistetyn muotoilun ansiosta sopii hyvin yhteen kaikenlaisten valaisimien kanssa. Vinon etureunan ansiosta niin pistotulpat kuin USB portitkin ovat aina helposti käytettävissä ja näet selkeästi missä suunnassa pistotulppa tulee asettaa pistokkeeseen. USB- ja USB-C -liittimien avulla on kätevä ladata puhelimet tai kuulokkeet ja Fast Charge mahdollistaa myös padien nopean latauksen. - ulostulo USB-A (Quick Charge 3.0) -portista.

  Tyylikkäässä Suomessa muotoillussa LIMENTE MINI -pistorasiasarjassa on kattava valikoima erilaisia pistorasioita. MINI-2 pistorasiassa on paikka kahdelle pistokkeelle. Mini-pistorasioita on lisäksi yksi- ja kolmeosaisia ja niitä voi yhdistellä keittiössä aina tarpeen mukaan. MINI-2 on saatavissa perusmallin lisäksi integroidulla kytkimellä (LIMENTE LUNA) ja kahdella USB liittimellä (LIMENTE MINI-2C USB). Kaikkien pistorasioiden materiaali on joko ruostumaton teräs, maalattu valkoinen tai musta (metallirunko) ja ne ovat varustettu lapsisuojalla.

Näytetään 1 - 21 / 21 tuotteesta
Näytetään 1 - 21 / 21 tuotteesta