Pistorasiat

Pistorasiat

Pistorasia on tärkeä osa keittiötä ja kotia ylipäätänsä. Niiden puuttuminen huomataan usein vasta kun niitä tarvitaan. Pistorasioita on hyvä olla riittävä määrä, jotta erilaisia sähkölaitteita kuten vatkaimia, paahtimia ja monitoimikoneita voidaan kätevästi käyttää ilman erillisiä lisäjohtoja tai jakorasioita. Pistorasioiden määrä ja sijainti on hyvä ennakoida jo keittiön suunnitteluvaiheessa, jotta tarvittava määrä pistokepaikkoja on saatavilla, kun keittiössä työskennellään.

Pistorasiat ovat viime vuosina kokeneet uudistusta erilaisten toimintojen kautta. Uusimpiin pistorasioihin on upotettu myös USB-liittimiä tai kaiuttimia. Lisäksi tasoon tai seinään upotettavien pistorasioiden valikoima on laajentunut.

USB-liittimellä varustettu pistorasia on kätevä, koska monia pienlaitteita kuten puhelinta tai kuulokkeita voidaan ladata USB-liittimen kautta. Pistorasiassa olevan kaiuttimen kautta voidaan keittiössä kuunnella musiikkia suoraan omasta puhelimesta. Puhelin liitetään kaiuttimeen bluetooth- yhteydellä, eikä erillistä soittolaitetta tarvita.

Limente pistorasioista löytyy monipuolinen valikoima erilaisia ja erityyppisiä pistorasioita sekä tasoon upotettavia että kaapiston alle asennettavia. Pöytätasoon asennettavat pistorasiat toimivat hyvin saarekkeellisissa tai yläkaapittomissa keittiökokonaisuuksissa. Kaapiston alle asennettavia pistorasioita voidaan käyttää keittiössä tai kodinhoitohuoneessa. Desk, Tower ja Inset upotetaan

Pistorasiat 11 tuotetta

Näytetään 1 - 11 / 11 tuotteesta
Näytetään 1 - 11 / 11 tuotteesta