Profiilit ja led-nauhat

Profiilit ja led-nauhat

Esteettisesti kaunis valaistusilme saadaan aikaan tasaisilla ja yhtenäisillä valopinnoilla. Mitä elegantimpi ja huomaamattomampi valon halutaan olevan sitä rauhallisempi ja tasaisempi valon pitäisi olla. Led profiili ja led-nauha valoissa valo on rauhallisen yhtenäistä ja jatkuvaa. Led profiilivalojen valaisema alue on yhtenäinen jättämättä erillisiä valaisemattomia kohtia.

Usein led profiili valoja käytetään työskentely valon lisäksi epäsuorana valona. Tällöin itse valaisin on näkymättömissä ja valo heijastuu seinän, katon tai lattian kautta huonetilaan. Epäsuoravalo on miellyttävä lisävalo, joka antaa lisävaloa, mutta myös luo erilaisia tunnelmia tilaan.

Lep profil valaisimet voidaan asentaa pitkinä tai jatkettavina yhtenäisinä valoraitoina tai lyhyempinä pätkinä, jolloin tulee huomata, että valo katkeaa profiilien välillä. Profiilivalaisimilla valaistava pinta saa tasaisen valon ja itse valaisin voidaan sijoittaa huomaamattomasti katseilta piiloon esimerkiksi listan tai levyn taakse.

Keittiön välitilassa voit käyttää kolmea erityyppistä profiilivalaisinta. Valo on kaikissa vastaavaa, erot asennustavoissa ja ulkonäössä. Voit valita mieleisesi sen mukaan mikä sopii parhaiten sisustukseesi ja makuusi

  1. Led-Profil LUX on määrämittainen valaisin, joita asennetaan 60-80 cm välein. Pöytätason valoteho on riittävä, vaikka esim. liesi jäisi kahden valaisimen väliin. Led Profil valaisin voidaan asentaa kaapiston alle syvyyssuunnassa haluttuun paikkaan, mutta suositeltavaa on asentaa se joko keskelle tai lähemmäksi kaapiston etureunaan. Valaisinta ei lyhennetä asennuspaikalla.
  2. Led profiili valaisimet Corner, Linea ja Inser on tilattavissa kahden ja neljän metrin pituisina listoina, jotka lyhennetään asennuspaikalla haluttuun mittaan. Valaisimet asennetaan yleensä koko yläkaappien matkalle; Led-Linea ja Led-Inser kaapiston keskelle tai lähemmäksi etureunaa ja Led-Corner kaapiston takareunaan.
  3. Led-Wall toimitetaan myös kahden ja neljän metrin pituisen listana. Poiketen edellä mainituista valaisimista Led-Wall lista upotetaan taustaseinään, josta se valaisee työtasoa. Led-Wall valaisin sopii hyvin keittiöön, jossa ei ole yläkaappeja tai kaappeja on vain osalla matkaa.

Epäsuoraa tunnelmavaloa voit helposti luoda makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen erillisillä Led-Up (valaisee ylöspäin) ja Led-Duo (valaisee ylös- ja alaspäin) led-valolistoilla. Valo molemmissa led profiili valoissa on miellyttävän lempeää ja yhtenäistä. Profiilivalojen listat toimitetaan kahden ja neljän metrin pituisina ja ne lyhennetään asennettaessa aina juuri halutun mittaisiksi.

Led-Ribbon on erillinen valonauha, joka voidaan suoraan tarrapinnan avulla asentaa esim. sokkelivaloksi. Suositeltavaa on kuitenkin asentaa Led-Ribbon nauha aina alumiinilistan sisään, jolloin valo on tasaista ja led nauha pysyy varmasti paikoillaan.

Profiilit ja led-nauhat 13 tuotetta

Alatuoteryhmät

Näytetään 1 - 13 / 13 tuotteesta
Näytetään 1 - 13 / 13 tuotteesta