Profiilit ja led-nauhat

Profiilit ja led-nauhat

Profiilit ja led-nauhat ovat tuotteita, joissa valo on pitkältä matkalta yhtenäistä. Valaistava pinta saa tasaisen valon ja itse valaisin voidaan sijoittaa huomaamattomasti piiloon. Usein profiilivalaisimia käytetään työskentelyvalon lisäksi epäsuorana valona. Tällöin itse valaisin on näkymättömissä ja valo heijastuu seinän tai katon kautta huonetilaan.

Keittiön välitilassa voit käyttää kolmea eri tyyppistä profiilivalaisinta. Valo on kaikissa vastaavaa ja on enemmän makukysymys mitä valaisinta haluaa käyttää.
- Led-Profil LUX on määrämittainen valaisin, joita asennetaan 60-80 cm välein. Käytännössä esimerkiksi lieden molemmille puolelle oma valaisin. Valaisinta ei lyhennetä asennuspaikalla.
- Led-Corner, Led-Linea ja Led-Inser toimitetaan kahden ja neljän metrin pituisina, jotka lyhennetään haluttuun mittaan. Valaisin asennetaan yleensä koko yläkaappien matkalle.
- Led-Wall toimitetaan myös kahden ja neljän metrin pituisena. Poiketen edellä mainituista valaisimista Led-Wall upotetaan taustaseinään, josta se valaisee työtason. Näin ollen Led-Wall valaisinta voidaan käyttää vaikkei yläkaappeja olisikaan.

Epäsuoraa ja tunnelmavaloa voit luoda Led-Up (valaisee ylöspäin) ja Led-Duo (valaisee ylös- ja alaspäin) valaisimilla. Molemamt toimitetaan kahden ja neljän metrin pituisina, jotka lyhennetään haluttuun mittaan.

Kaikkien valaisimien tuotesivulla kohdasta "Asennuskuvat" löydät esimerkkejä miten ja missä valaisimia voi käyttää sekä miten johdotuksen menevät huomioiden langaton valaistuksen ohjaus.

Profiilit ja led-nauhat 22 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 18 / 22 tuotteesta
Näytetään 1 - 18 / 22 tuotteesta