Profiilit ja led-nauhat

Profiilit ja led-nauhat

Profiili- ja led-nauhoissa valo on yhtenäistä ja jatkuvaa. Valaisimet voidaan asentaa pitkinä tai jatkettavina yhtenäisinä valoraitoina tai lyhyempinä raitoina, jolloin valo katkeaa profiilien välillä. Profiilivalaisimilla valaistava pinta saa tasaisen valon ja itse valaisin voidaan sijoittaa huomaamattomasti katseilta piiloon esimerkiksi listan tai levyn taakse.

Usein profiilivalaisimia käytetään työskentelyvalon lisäksi epäsuorana valona. Tällöin itse valaisin on näkymättömissä ja valo heijastuu seinän, katon tai lattian kautta huonetilaan. Epäsuoravalo on miellyttävä lisävalo, joka antaa lisävaloa, mutta myös luo erilaisia tunnelmia tilaan.

Keittiön välitilassa voit käyttää kolmea erityyppistä profiilivalaisinta. Valo on kaikissa vastaavaa, erot asennustavoissa ja ulkonäössä. Voit valita mieleisesi sen mukaan mikä sopii parhaiten sisustukseesi ja makuusi

  1. Led-Profil LUX on määrämittainen valaisin, joita asennetaan 60-80 cm välein. Pöytätason valoteho on riittävä, vaikka esim. liesi jäisi kahden valaisimen väliin. Valaisin voidaan asentaa kaapiston alle syvyyssuunnassa haluttuun paikkaan, mutta suositeltavaa on asentaa se joko keskelle tai lähemmäksi kaapiston etureunaan. Valaisinta ei lyhennetä asennuspaikalla.
  2. Led-Corner, Led-Linea ja Led-Inser valaisimet on tilattavissa kahden ja neljän metrin pituisina listoina, jotka lyhennetään asennuspaikalla haluttuun mittaan. Valaisimet asennetaan yleensä koko yläkaappien matkalle; Led-Linea ja Led-Inser kaapiston keskelle tai lähemmäksi etureunaa ja Led-Corner kaapiston takareunaan.
  3. Led-Wall toimitetaan myös kahden ja neljän metrin pituisen listana. Poiketen edellä mainituista valaisimista Led-Wall upotetaan taustaseinään, josta se valaisee työtasoa. Led-Wall valaisin sopii hyvin keittiöön, jossa ei ole yläkaappeja tai kaappeja on vain osalla matkaa.

Epäsuoraa tunnelmavaloa voit helposti luoda makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen erillisillä Led-Up (valaisee ylöspäin) ja Led-Duo (valaisee ylös- ja alaspäin) led-valolistoilla. Valo molemmissa on miellyttävän lempeää ja yhtenäistä. Listat toimitetaan kahden ja neljän metrin pituisina ja ne lyhennetään asennettaessa aina juuri halutun mittaisiksi.

Profiilit ja led-nauhat 17 tuotetta

Näytetään 1 - 17 / 17 tuotteesta
Näytetään 1 - 17 / 17 tuotteesta