DSI 12DIM valk. himmennettävä | 12 W, 1100 lm, CRI>90

DSI-12DIM val paneelivalaisin

Asennus- ja huolto-ohjeet

Asennusohjeet

Mittakuvat

Asennuskuvat

Tuotekoodi: 62724
Sähkönumero: 4129659
DSI-12DIM val paneelivalaisin

63,24 €(51,00 € alv 0%)

Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
DSI 12DIM Varastossa MyLimente

Tehokas ja matala paneelivalaisin

Neliönmuotoinen, matala ja huomaamaton, kattoon upotettava LIMENTE-paneelivalaisin antaa tasaisen ja pisteettömän valon. Matalan asennuskorkeuden ansiosta upotettava valaisin voidaan asentaa kaikkialle alakattoihin. Asennustilan korkeudessa on huomioitava valaisimen korkeuden lisäksi virtalähteen vaatima tila (katso mittakuva). Upotettavaa mallia on saatavilla myös pyöreänä (LIMENTE DRI). IP44-kotelointiluokan ansiosta LIMENTE DSI -valaisimia voidaan käyttää myös kosteissa tiloissa.

LIMENTE-paneelivalaisimissa on sama värilämpötila kuin muissa LIMENTE-valaisimissa, minkä ansiosta nauhat sekä katto- ja kalustevalaisimet luovat yhtenäisen ja miellyttävän valaistuskokonaisuuden. LIMENTE-paneelivalaisimissa käytetään mahdollisimman laadukkaita komponentteja ja myönnämme niille tavallista pidemmän tuoteturvan.

Himmennys ja valaistuksen ohjaus

Säätämällä valaisimia voit aina muokata valaistusta ja luoda kotiisi tilanteeseen sopivan valaistuksen. Himmentämällä LIMENTE DSI:tä muutat kodin valaistusta tehokkaasta ja kirkkaasta hämärään ja kodikkaaseen. Halutessasi voit samalla kytkimellä säätää kaikkia huoneessa olevia LIMENTE-valaisimia mukaan lukien erilaiset katto-, paneeli- ja välitilavalaisimet. Valaisimet säätyvät tasaisen miellyttävästi ja yhtäaikaisesti muuttaen kerralla koko tilan tunnelmaa.

LIMENTE DSI -valaisin on himmennettävissä LIMENTE SMART GREENLINE -sarjojen 240 V himmentimellä SMART 580 (nro 640580) sekä sitä ohjaavilla langattomilla säätimillä (nro 640561 ja 640562). Portaattomalla himmentimellä on helppo luoda tilaan tunnelmaa ja uutta ilmettä.
Himmennin asennetaan verkkovirran ja virtalähteen väliin ja se sisältää valmiit pikaliittimet kytkemistä/ketjuttamista varten. Portaattomalla himmentimellä on helppo luoda tilaan tunnelmaa ja uutta ilmettä. SMART 580 -himmentimen lisäksi LED DSI -valaisimia voidaan himmentää yhteensopivilla TRIAC-himmentimillä.

Helppo asennus

LIMENTE DSI -paneelivalaisimet ovat helppoja ja nopeita asentaa. Valaisin upotetaan kattoon ja jokainen valaisin sisältää pikaliittimen virransyöttöä (ketjutettava liitin) varten.

Virtalähteen ja valaisimen välissä oleva pikaliitin mahdollistaa johdotuksen kytkemisen ja virtalähteiden asentamisen etukäteen välikattoon. Myöhemmin, kun katto on valmis, valaisimen asennus tapahtuu liittämällä se pikaliittimellä virtalähteeseen ja painamalla valaisin asennusaukkoon.

Toimitussisältö

Tekniset tiedot

Valaisimen väri
Valkoinen
Valolähde
LED
Asennustapa
Uppoasennus
Virransyöttöliitin
Kiinteä asennus
Valovirta
1100 lm
Hyötysuhde
89 lm/W
Värilämpötila
4000 K
Ottoteho
12 W
Elinikä
40.000h (L80B10)
Kotelointiluokka
IP44
Jännite
240 V
Takuu kk
24
Lisäturva kk
12