LED-DRI 09 valk. | 9 W, 830 lm, Ra>80

Tuotekoodi: 62728
Sähkönumero: 4129693
LED-DRI 09

45,88 €(37,00 € alv 0%)

Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
LED-DRI 09 Varastossa MyLimente

Tehokas ja matala paneelivalaisin

Matala ja huomaamaton kattoon upotettava LIMENTE-paneelivalaisin antaa tasaisen ja pisteettömän valon. Matalan asennuskorkeutensa ansiosta upotettava valaisin voidaan asentaa lähes kaikkialle alakattoihin. Asennustilan korkeudessa on huomioitava valaisimen korkeuden lisäksi virtalähteen vaatima tila (katso mittakuva). Upotettavaa mallia on saatavilla myös neliönmuotoisena (LIMENTE LED-DSI). Valaisimen IP44-kotelointiluokan (alaspäin) ansiosta LIMENTE LED-DRI -valaisin sopii käytettäväksi myös kosteissa tiloissa.


LIMENTE-paneelivalaisimissa on sama värilämpötila kuin muissa LIMENTE-valaisimissa, minkä ansiosta led-nauhat sekä katto- ja kalustevalaisimet luovat yhtenäisen ja miellyttävän valaistuskokonaisuuden. LIMENTE-paneelivalaisimissa käytetään mahdollisimman laadukkaita komponentteja ja myönnämme niille tavallista pidemmän tuoteturvan.

Himmennys ja valaistuksen ohjaus

LIMENTE LED-DRI -valaisinta ei voi himmentää. Halutessasi himmennettävän valaisimen valitse LIMENTE LED-DRI DIM.

Helppo asennus

LIMENTE LED-DRI -paneelivalaisimet ovat helppoja ja nopeita asentaa. Valaisin upotetaan kattoon ja jokainen valaisin sisältää pikaliittimen virransyöttöä (ketjutettava liitin) varten.


Virtalähteen ja valaisimen välissä oleva pikaliitin mahdollistaa johdotuksen kytkemisen ja virtalähteiden asentamisen etukäteen välikattoon. Myöhemmin, kun katto on valmis, valaisimen asennus tapahtuu liittämällä se pikaliittimellä virtalähteeseen ja painamalla valaisin asennusaukkoon.

Toimitussisältö

- paneelivalaisin, jossa virransyöttöjohto urosliittimellä
- virtalähde naarasliittimellä
- virtalähteeseen liitetty kytkentärasia

Tekniset tiedot

EAN-koodi:
6438400001411
Valaisimen väri
Valkoinen
Valolähde
LED
Asennustapa
Uppoasennus
Virransyöttöliitin
Kiinteä asennus
Valovirta
830 lm
Hyötysuhde
92 lm/W
Värilämpötila
4000 K
Ra-arvo
> 80
Ottoteho
9 W
Elinikä
40.000 h ( L80B10 )
Kotelointiluokka
IP44
Jännite
240 V
Energialuokka
A+
Takuu kk
24
Lisäturva kk
36