TURN pistorasia | valkoinen / rst / musta

Tuotekoodi: TURN
Sähkönumero:
tasopistorasia TURN

Sähköisesti esille tuleva pistorasia

Tasoon upotettu tyylikäs pistorasia kääntyy näyttävästi esille, kun asetat sormen pistorasiassa olevan sinisen valon päälle. Tukevaan runkoon asennetut neljä pistorasiaa ovat nyt käytettävissä ja käytön jälkeen voit sulkea pistorasian asettamalla sormi uudestaan sinisen valon päälle. Pistorasian sininen valo palaa aina kun pistorasia on paikoillaan ja kääntymisen ajaksi valo muuttuu punaiseksi ja vilkkuvaksi. Kiinni ollessaan pistorasiat ovat piilossa ja näkyvissä on laadukkaasti viimeistelty tasaisen pinta sekä pienet sivuanturit.


Sähköinen kääntyminen on tehty mahdollisimman turvalliseksi mm. tunnistamalla automaattisesti laitteeseen kytketyt pistotulpat. Mikäli pistorasiaa yritetään avata tahallisesti tai tahattomasti, kun siihen on kytketty pistotulppia, sivuanturit estävät tuotteen kääntymisen. Tällöin laite pysähtyy ja kääntyy takaisin alkuasentoon. Lisäksi laitteeseen on asennettu ominaisuus, joka pysäyttää laitteen moottorin epänormaalin pysähdyksen, odottamattoman sähkökatkon tai muun odottamattoman tapahtuman sattuessa. Laite on tällöin mahdollista kääntää käsin takaisin alkuasentoon.

Värivaihtoehdot

VersaTurn on aina pintamateriaaliltaan ruostumatonta terästä.

Asennus

VersaTurn-pistorasia on yksinkertainen ja nopea asentaa. Tasoon (10 – 55 mm) tehdään asennusohjeen mukainen reikä, johon pistorasia asetetaan ja kiristetään altapäin mukana tulevilla kiristysruuveilla. Sähköliitäntä tapahtuu mukana toimitettavan 2 m pistotulppaliitännäisen johdon avulla. Huomioi, että max. kahden metrin etäisyydellä on oltava maadoitettu pistorasia ja että pistorasia vaatii asennussyvyyttä n. 10 cm.

Toimitussisältö

- pistorasia 2m syöttöjohdolla
- maadoitettu pistotulppa

Tekniset tiedot

Materiaali
Alumiini
Asennustapa
Uppoasennus
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
240 V
Takuu kk
24
Virrankesto
16 A