LIMENTE INSET pistorasia | alulook

Tuotekoodi: INSET
Sähkönumero:
LIMENTE INSET

265,36 €(214,00 € alv 0%)

Koodi Sähkönro Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
63170 2407112 INSET-3, 3-osainen pistorasia: Varastossa MyLimente

Tasoon upotettava pistorasia

LIMENTE INSET on koteihin ja konttoreihin suunniteltu kannellinen, pöytätasoon upotettava, ja kiinteäasenteinen pistorasia. Siinä on kolme pistorasiaa, joita on siisti ja yksinkertainen käyttää suljettavan kannen ansiosta. Pistorasiat ovat helposti käytettävissä 45 asteen kulmassa ja tulevat heti näkyviin, kun kansi avataan.


Pistorasian etuosassa on johtojen läpivientiä varten tilaa, minkä ansiosta voit sulkea kannen kytkettyäsi sähkölaitteen pistorasiaan. Näin kansi estää roskia yms. menemästä pistorasiaan. Kun pistorasiaan on kytketty sähkölaitteita, pidetään kansi kiinni. Kantta ei ole tarkoitettu pysyvästi auki pidettäväksi. Kannen ollessa kiinni mahtuvat johdot kulkemaan kannen etureunassa olevien harjaksien läpi.

Yksinkertainen ja nopea asennus

LIMENTE INSET -pistorasiaa varten sinun tarvitsee tehdä ainoastaan oikean kokoinen aukko pöytätasoon, laittaa pistorasia paikoilleen ja ruuvata kiinni kahdella ruuvilla. Pöytätason paksuuden tulee olla max. 30 mm, jotta mukana tulevia kiinnitysruuveja voidaan käyttää. Tuotteen mukana on irrallinen 2 m pituinen pistotulppaliitännäinen syöttöjohto, jonka toinen pää kytketään INSET-rasiaan ja toinen pistorasiaan.

Toimitussisältö

- kolmoispistorasia 2m syöttöjohdolla
- pistotulppa

Tekniset tiedot

Pistorasian väri
Alulook
Asennustapa
Uppoasennus
Hyötysuhde
-
Ottoteho
-
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
240 V
Takuu kk
24
Virrankesto
16 A

Tutustu myös näihin yhteensopiviin pistorasioihin