LIMENTE INSET pistorasia | alulook

Tuotekoodi: INSET
Sähkönumero:
LIMENTE INSET pistorasia

265,36 €(214,00 € alv 0%)

Koodi Sähkönro Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
63170 2407112 INSET-3, 3-osainen pistorasia: Varastossa MyLimente

Tasoon upotettava pistorasia

INSET on koteihin ja konttoreihin suunniteltu kannellinen, pöytätasoon upotettava kiinteäasenteinen pistorasia. Siinä on kolme pistorasiaa, joita on siisti ja yksinkertainen käyttää suljettavan kannen ansiosta. Pistorasiat ovat helposti käytettävissä 45 asteen kulmassa ja tulevat näkyviin heti, kun kansi avataan.


Pistorasian etuosassa on johtojen läpivientiä varten tilaa, minkä ansiosta voit sulkea kannen kytkettyäsi sähkölaitteen pistorasiaan. Näin kansi estää esimerkiksi roskia menemästä pistorasiaan. Kun pistorasiaan on kytketty sähkölaitteita, pidetään kansi kiinni. Kantta ei ole tarkoitettu pysyvästi auki pidettäväksi. Kannen ollessa kiinni mahtuvat johdot kulkemaan kannen etureunassa olevien harjaksien läpi.

Yksinkertainen ja nopea asennus

INSET-pistorasiaa varten sinun tarvitsee tehdä ainoastaan oikean kokoinen aukko pöytätasoon, laittaa pistorasia paikoilleen ja ruuvata se kiinni tasoon kahdella ruuvilla. Pöytätason paksuuden tulee olla max. 30 mm, jotta mukana tulevia kiinnitysruuveja voidaan käyttää. Tuotteen mukana toimitetaan irrallinen 2 m pituinen pistotulppaliitännäinen syöttöjohto, jonka toinen pää kytketään INSET-rasiaan ja toinen pistorasiaan.

Toimitussisältö

- pistorasia 2m syöttöjohdolla
- maadoitettu pistotulppa

Tekniset tiedot

Pistorasian väri
Alulook
Asennustapa
Uppoasennus
Hyötysuhde
-
Ottoteho
-
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
240 V
Takuu kk
24
Virrankesto
16 A