ELITE pistorasia | kromi/kromi

Tuotekoodi: 63059
Sähkönumero: 2509110
ELITE pistorasia kromi/kromi

448,88 €(362,00 € alv 0%)

Tasoon upotettava pistorasia

ELITE on tyylikäs pistorasiatorni, joka soveltuu käytettäväksi monissa eri kohteissa, kuten keittiössä, konttoreissa ja työpisteissä. Pistorasiat ovat normaalisti tason alla piilossa ja tarvittaessa ne nostetaan ylös näkyville. Käytön jälkeen pistorasiatorni painetaan takaisin alas.


Tuote sisältää kolmeosaisen pistorasian ja kahden metrin syöttöjohdon. ELITE voidaan tarpeen mukaan asentaa niin pysty- kuin vaaka-asentoon.

Pistorasioiden värivaihtoehdot

ELITE on saatavissa sävyssä alumiini/rst ja kromi/kromi. Lisäksi projekteihin pistorasian kansi on saatavissa eri väreissä ja omalla logolla painettuna. HUOM., tuotekuva on viitteellinen.

Asennus

ELITE-pistorasia on yksinkertainen ja nopea asentaa. Tasoon tehdään halkaisijaltaan 80 mm reikä, johon pistorasiatorni kiristetään altapäin mutterilla. Sähköliitäntä tapahtuu mukana oleva 2 m pistotulppaliitännäisen johdon avulla. Huomioi, että max. kahden metrin etäisyydellä on oltava maadoitettu pistorasia ja että pistorasia vaatii asennussyvyyttä n. 20 cm. Asennus ei vaadi sähköasentajaa.

Toimitussisältö

- pistorasia 2m syöttöjohdolla
- maadoitettu pistotulppa

Tekniset tiedot

Materiaali
Alumiini
Pistorasian väri
Kromi
Asennustapa
Uppoasennus
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
240 V
Takuu kk
24
Virrankesto
16 A