LIMENTE SMART 561 LUXUS CCT-säädin | 24 V, valkoinen

Tuotekoodi: SMART561
Sähkönumero:
LIMENTE SMART LX-säädin CCT lasi

97,96 €(79,00 € alv 0%)

Koodi Sähkönro Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
640561 2600867 SMART 561 CCT-säädin, valk. lasi: Varastossa MyLimente

Tyylikä Limente LUXUS sarjan kytkin

LIMENTE SMART LUXUS-sarjalla ratkaiset yksinkertaisesti ja tyylikkäästi valaistuksen ohjauksen esimerkiksi keittiössä ja muissa kodin tiloissa. Valaisimia ohjataan tyylikkäällä lasireunaisella seinäkytkimellä (säätimellä), jossa on päälle/pois -toiminto ja himmennysominaisuus. CCT mallissa (SMART 561) voit säätää myös valaisimen värilämpötilaa (edellyttää että olet hankkinut CCT valaisimet). Tyylikäs seinäkytkimen näköinen säädin asennetaan haluttuun kohtaan seinää. Säätimien mataluuden ansiosta ne näyttävät pinta-asennuksesta huolimatta upotetuilta seinäkytkimiltä.


Säädin ei tarvitse johdotuksia vaan se toimii langattomasti, jolloin se voidaan myös sijoittaa vapaasti haluttuun paikkaan huoneessa. Säätimiä voi olla useita kappaleita ohjaamassa samoja valaisimia ja yhdellä säätimellä voit ohjata useita eri valaisimia, minkä ansiosta järjestelmää on helppo laajentaa myös jälkikäteen. Näin ratkaiset valonohjauksen helposti myös esimerkiksi portaikkoon, jossa valot pitää pystyä sammuttamaan ja laittamaan päälle niin ylhäältä kuin alhaaltakin. Valaistuksenohjaus ei edellytä erillisiä sähköasennuksia, vaan riittää kun on olemassa pistorasia. Tämän tuotteen asentamiseen et tarvitse sähköasentajaa vaan voit tehdä asennuksen helposti myös itse.

LUXUS-säätimien keskiö on suunniteltu niin että voit yhdistää ne myös ABB Impressivon ja Schneider Exxact -sarjojen kehyksiin.

Valaistuksen säätäminen

Säätämällä valaisimia voit aina muokata valaistusta ja luoda kotiisi tilanteeseen sopivan valaistuksen. Himmentämällä LIMENTE valaisimia muutat kodin valaistusta tehokkaasta ja kirkkaasta hämärään ja kodikkaaseen. Halutessasi voit samalla kytkimellä säätää kaikkia huoneessa olevia LIMENTE valaisimia mukaan lukien erilaiset katto-, paneeli- ja välitilavalaisimet. Valaisimet säätyvät tasaisen miellyttävästi ja yhtäaikaisesti muuttaen kerralla koko tilan tunnelmaa. LIMENTE SMART -himmentimellä voit säätää LIMENTE LED-valaisimien valotehoa portaattomasti välillä 0 - 100 % välillä.


LIMENTE SMART 541 on yksiosainen seinäkytkin (säädin). Säätimessä on päälle/pois toiminto ja himmennys. Päälle/pois toimii lyhyellä painalluksella ja pitkä painallus himmentää/kirkastaa valoa.

LIMENTE SMART LUXUS-sarjassa on saatavilla myös LIMENTE SMART 542 kaksiosainen seinäkytkin, jolla voidaan ohjata kahta erillistä valaisinryhmää. Esimerkiksi haluttaessa ohjata erikseen keittiön kahdella eri puolella olevia välitilavaloja. Lisäksi sarjassa on LIMENTE SMART 544 musta kaksiosainen säädin, jonka toiminnot ovat samat kuin valkoisessa SMART 542 seinäkytkimessä.

Mikäli haluat säätää useampia LIMENTE valaisimia (ei CCT valaisimet), tilaa perussetin lisäksi yksi LIMENTE SMART 540 himmenninosa jokaista virtalähdettä kohden. LIMENTE CCT-valaisimien kanssa käytettävän himmenninosan tuotekoodi on 640560 ja säätimen koodi on 640561.

Asennus

LIMENTE SMART 540 on langaton 24 V himmenninosa, joka asennetaan virtalähteen ja valaisimien väliin. Himmentimessä on vastaava liitin kuin virtalähteessä ja vastaavat liittimet kuin 24 V valaisimissa. Jakotukkiin voi asentaa maksimissaan 6 kpl valaisimia. Himmenninosia tarvitaan 1 kpl jokaista valoryhmää (virtalähdettä) kohden. LIMENTE SMART 540 himmenninosaa voi käyttää kaikkien 24 V LIMENTE valaisimien kanssa.


Tarvitset valonohjaukseen vähintään yhden säätimen sekä himmentimen (640540 tai 640560, CCT). Asennus ja käyttöönotto on yksinkertaista ja nopeaa. Usein pistorasia on esimerkiksi keittiön yläkaapin päällä, jolloin myös himmenninosa sijoitetaan sinne. Himmenninosa asennetaan pikaliittimien avulla virtalähteen ja valaisimien väliin. Tämän jälkeen tyylikäs seinäkytkin (säädin) asennetaan haluttuun kohtaan seinää. Säädin ja himmenninyksikkö tulee parittaa keskenään ja sen jälkeen järjestelmä on valmis käyttöön otettavaksi.

Mikäli tarvitset lisää himmentimiä tai säätimiä, tulee myös ne parittaa keskenään. Parituksen avulla himmennin tunnistaa säätimen lähettämän signaalin, jolloin järjestelmä on valmis käyttöönotettavaksi. Paritus on yksinkertainen ja nopea toimenpide, josta löytyy myös selkeä ohje Youtube -kanavaltamme.

Toimitussisältö

- CCT- langaton säädin
- patteri
- Plastic Free-pakkaus

Tekniset tiedot

Asennustapa
Pinta-asennus
Virransyöttöliitin
patteri, CR 2430
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
3 V DC
Takuu kk
24