LIMENTE SMART 571 LUXUS CCT-valonohjaussetti | 24 V, valkoinen

Tuotekoodi: SMART571
Sähkönumero:
LIMENTE SMART LX-setti 24 V CCT

182,28 €(147,00 € alv 0%)

Koodi Sähkönro Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
640571 2600880 571 langaton valonohjaussetti, CCT, valk. lasi: Varastossa MyLimente

Langaton valonohjaussetti värilämpötilan säädöllä - ripaus luxusta hillityn tyylikkään lasin ansiosta

LIMENTE SMART LUXUS-sarjalla ratkaiset yksinkertaisesti ja tyylikkäästi valaistuksen ohjauksen esimerkiksi keittiössä ja muissa kodin tiloissa. Valaisimia ohjataan tyylikkäällä seinäkytkimellä (säätimellä), jossa on päälle/pois -toiminto, himmennysominaisuus ja voit säätää myös valaisimen värilämpötilaa (edellyttää että olet hankkinut CCT valaisimet).


Säädin ei tarvitse johdotuksia vaan se toimii langattomasti, jolloin se voidaan myös sijoittaa vapaasti haluttuun paikkaan huoneessa. Säätimiä voi olla useita kappaleita ohjaamassa samoja valaisimia ja yhdellä säätimellä voit ohjata useita eri valaisimia, minkä ansiosta järjestelmää on helppo laajentaa myös jälkikäteen. Valaistuksenohjaus ei edellytä erillisiä sähköasennuksia, vaan riittää kun on olemassa pistorasia. LIMENTE SMART 551, 552, 554 ja 571 ovat valmiita settejä sisältäen kaikki tarvittavat osat LIMENTE 24 V -valaisimien (kaikki välitila- ja profiilivalaisimet) ohjaamiseen.

Valonohjaussetti LIMENTE SMART 571 sisältää yhden LIMENTE SMART 560, 24 V CCT himmenninosan ja yhden LIMENTE SMART 561 CCT kytkimen (säätimen). Säätimiä ja himmenninosia voit myös tilata erikseen tarpeen mukaan. Jokaista valosettiä (virtalähdettä) varten tarvitset yhden himmenninosan. Esimerkiksi jos keittiössä on välitilassa LED-LENOX kolmen valaisimen setti ja yläkaapin päällä erillinen LED-LINEA CCT epäsuorana valona, tarvitset 2 kpl himmenninosia joista toinen on CCT himmennin, jotta voit ohjata LED-LENOXia ja LED-LINEA CCT:ä erikseen.

Settiin kuuluvan SMART 561 CCT-säätimen lisäksi voit tilata erikseen minkä tahansa LUXUS-sarjan seteistä. Huomioithan, että CCT valaisimet (sis. värilämpötilan säätö) tarvitsevat oman CCT-säätimensä, mutta muuten voit yhdistellä useita LUXUS-säätimiä tarpeesi mukaan. Tyylikäs seinäkytkimen näköinen säädin asennetaan haluttuun kohtaan seinää. Säätimien mataluuden ansiosta ne näyttävät pinta-asennuksesta huolimatta upotetuilta seinäkytkimiltä. Säätimet eivät tarvitse johdotuksia vaan ne toimivat langattomasti, jolloin voit myös sijoittaa ne vapaasti haluamaasi paikkaan huoneessa.

Valaistuksen säätäminen

Säätämällä valaisimia voit aina muokata valaistusta ja luoda kotiisi tilanteeseen sopivan valaistuksen. Himmentämällä LIMENTE valaisimia muutat kodin valaistusta tehokkaasta ja kirkkaasta hämärään ja kodikkaaseen. Halutessasi voit samalla kytkimellä säätää kaikkia huoneessa olevia LIMENTE valaisimien värilämpötilaa lämpimästä puhtaan valkoiseen. Valaisimet säätyvät tasaisen miellyttävästi ja yhtäaikaisesti muuttaen kerralla koko tilan tunnelmaa. LIMENTE SMART -himmentimellä voit säätää LIMENTE LED-valaisimien valotehoa portaattomasti välillä 0 - 100 % välillä.


LIMENTE SMART 571 settiin sisältyy LIMENTE SMART 561 CCT-säädin. Valoa ohjataan kaksiosaisella säätimellä, joista toinen puoli säätää valon värilämpötilaa ja toinen valotehoa. Värilämpötilansäätö-painikkeella pitkä painallus muuttaa värilämpötilaa lämpimämmäksi/kylmemmäksi. Valoteho-painikkeen päälle/pois toimii lyhyellä painalluksella ja pitkä painallus himmentää/kirkastaa valoa.

Mikäli haluat säätää useampia LIMENTE CCT valaisimia, tilaa perussetin lisäksi yksi LIMENTE SMART 560 himmenninosa jokaista virtalähdettä kohden. LIMENTE CCT-valaisimien kanssa käytettävän säätimen koodi on 640561.

Asennus

LIMENTE SMART 571 on valmis setti sisältäen kaikki tarvittavat osat LIMENTE 24 V valaistuksen ohjaamiseen. Säädin ja himmennin ovat yksinkertaisia ja nopeita asentaa, eivätkä ne vaadi erillisiä sähköasennuksia. Asennuksen voit tehdä myös itse.


LIMENTE SMART 560 on langaton 24 V CCT himmenninosa, joka asennetaan virtalähteen ja valaisimien väliin. Himmentimessä on vastaava liitin kuin virtalähteessä ja vastaavat liittimet kuin 24 V CCT valaisimissa. Jakotukkiin voi asentaa maksimissaan 6 kpl valaisimia. Himmenninosia tarvitaan 1 kpl jokaista valoryhmää (virtalähdettä) kohden. LIMENTE SMART 560 CCT himmenninosaa voi käyttää kaikkien 24 V LIMENTE CCT valaisimien kanssa.

Tarvitset valonohjaukseen vähintään yhden säätimen sekä himmentimen (sisältyy settiin 640571). Asennus ja käyttöönotto on yksinkertaista ja nopeaa. Usein pistorasia on esimerkiksi keittiön yläkaapin päällä, jolloin myös himmenninosa sijoitetaan sinne. CCT himmenninosa asennetaan pikaliittimien avulla virtalähteen ja valaisimien väliin. Tämän jälkeen tyylikäs seinäkytkin (säädin) asennetaan haluttuun kohtaan seinää. Säädin ja himmenninyksikkö tulee parittaa keskenään ja sen jälkeen järjestelmä on valmis käyttöön otettavaksi.

Mikäli tarvitset lisää himmentimiä tai säätimiä, tulee myös ne parittaa keskenään. Parituksen avulla himmennin tunnistaa säätimen lähettämän signaalin, jolloin järjestelmä on valmis käyttöönotettavaksi. Paritus on yksinkertainen ja nopea toimenpide, josta löytyy myös selkeä ohje Youtube -kanavaltamme.

Jokaista virtalähdettä kohden tarvitaan vähintään yksi himmennin. Huomioi tämä, mikäli haluat ohjata samalla säätimellä useamman virtalähteen takana olevia valaisimia.

Toimitussisältö

- CCT- langaton säädin
- patteri
- CCT himmennin pikaliittimin
- jakotukki
- Plastic Free-pakkaus

Tekniset tiedot

Säätimen väri
Lasi, valkoinen
Asennustapa
Pinta-asennus
Virransyöttöliitin
patteri, CR 2430
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
24 V DC
Takuu kk
24