LIMENTE SMART 551 LUXUS valonohjaussetti | 24 V, valkoinen

Tuotekoodi: SMART551
Sähkönumero:
LIMENTE SMART LX-setti 24 V, 1-osainen

182,28 €(147,00 € alv 0%)

Koodi Sähkönro Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
640551 2600875 551 langaton 1-os. valonohjaussetti, valk. lasi: Varastossa MyLimente

Langaton valonohjaussetti - ripaus luxusta hillityn tyylikkään lasin ansiosta

LIMENTE SMART LUXUS-sarjalla ratkaiset yksinkertaisesti ja tyylikkäästi valaistuksen ohjauksen esimerkiksi keittiössä ja muissa kodin tiloissa. Valaisimia ohjataan tyylikkäällä lasireunaisella seinäkytkimellä (säätimellä), jossa on päälle/pois -toiminto ja himmennysominaisuus. CCT mallissa (SMART 571) voit säätää myös valaisimen värilämpötilaa (edellyttää että olet hankkinut CCT valaisimet). LIMENTE SMART 551, 552, 554 ja 571 ovat valmiita settejä sisältäen kaikki tarvittavat osat LIMENTE 24 V -valaisimien (kaikki välitila- ja profiilivalaisimet) ohjaamiseen.


Säädin ei tarvitse johdotuksia vaan se toimii langattomasti, jolloin se voidaan myös sijoittaa vapaasti haluttuun paikkaan huoneessa. Säätimiä voi olla useita kappaleita ohjaamassa samoja valaisimia ja yhdellä säätimellä voit ohjata useita eri valaisimia, minkä ansiosta järjestelmää on helppo laajentaa myös jälkikäteen. Näin ratkaiset valonohjauksen helposti myös esimerkiksi portaikkoon, jossa valot pitää pystyä sammuttamaan ja laittamaan päälle niin ylhäältä kuin alhaaltakin. Valaistuksenohjaus ei edellytä erillisiä sähköasennuksia, vaan riittää kun on olemassa pistorasia. Tämän tuotteen asentamiseen et tarvitse sähköasentajaa vaan voit tehdä asennuksen helposti myös itse.

Valonohjaussetti LIMENTE SMART 551 sisältää yhden LIMENTE SMART 540, 24 V himmenninosan ja yhden LIMENTE SMART 541 kytkimen (säätimen). Säätimiä ja himmenninosia voit myös tilata erikseen tarpeen mukaan. Jokaista valosettiä (virtalähdettä) varten tarvitset yhden himmenninosan. Esimerkiksi jos keittiössä on välitilassa LED-LENOX kolmen valaisimen setti ja yläkaapin päällä erillinen LED-LINEA epäsuorana valona, tarvitset 2 kpl himmenninosia, jotta voit ohjata LED-LENOXia ja LED-LINEAa erikseen. Mikäli haluat ohjata niitä samanaikaisesti riittää yksi himmenninosa, johon kytket kaikki valaisimet.

Settiin kuuluvan yksiosaisen SMART 541 säätimen lisäksi voit tilata minkä tahansa LUXUS-sarjan säätimistä. Huomioithan, että CCT valaisimet tarvitsevat oman CCT-säätimensä, mutta muuten voit yhdistellä useita eri säätimiä tarpeesi mukaan. Tyylikäs seinäkytkimen näköinen säädin asennetaan haluttuun kohtaan seinää. Säätimien mataluuden ansiosta ne näyttävät pinta-asennuksesta huolimatta upotetuilta seinäkytkimiltä. Säätimet eivät tarvitse johdotuksia vaan ne toimivat langattomasti, jolloin voit myös sijoittaa ne vapaasti haluamaasi paikkaan huoneessa.

Valaistuksen säätäminen

Säätämällä valaisimia voit aina muokata valaistusta ja luoda kotiisi tilanteeseen sopivan valaistuksen. Himmentämällä LIMENTE valaisimia muutat kodin valaistusta tehokkaasta ja kirkkaasta hämärään ja kodikkaaseen. Halutessasi voit samalla kytkimellä säätää kaikkia huoneessa olevia LIMENTE valaisimia mukaan lukien erilaiset katto-, paneeli- ja välitilavalaisimet. Valaisimet säätyvät tasaisen miellyttävästi ja yhtäaikaisesti muuttaen kerralla koko tilan tunnelmaa. LIMENTE SMART -himmentimellä voit säätää LIMENTE LED-valaisimien valotehoa portaattomasti välillä 0 - 100 % välillä.


LIMENTE SMART 551 settiin sisältyy LIMENTE SMART 541 yksiosainen seinäkytkin (säädin). Säätimessä on päälle/pois toiminto ja himmennys. Päälle/pois toimii lyhyellä painalluksella ja pitkä painallus himmentää/kirkastaa valoa.

LIMENTE SMART LUXUS-sarjassa on saatavilla myös LIMENTE SMART 542 kaksiosainen seinäkytkin, jolla voidaan ohjata kahta erillistä valaisinryhmää. Esimerkiksi haluttaessa ohjata erikseen keittiön kahdella eri puolella olevia välitilavaloja. Lisäksi sarjassa on LIMENTE SMART 544 musta kaksiosainen säädin, jonka toiminnot ovat samat kuin valkoisessa SMART 542 seinäkytkimessä.

Mikäli haluat säätää useampia LIMENTE valaisimia (ei CCT valaisimet), tilaa perussetin lisäksi yksi LIMENTE SMART 540 himmenninosa jokaista virtalähdettä kohden. LIMENTE CCT-valaisimien kanssa käytettävän himmenninosan tuotekoodi on 640560 ja säätimen koodi on 640561.

Asennus

LIMENTE SMART 551 on valmis setti sisältäen kaikki tarvittavat osat LIMENTE 24 V valaistuksen ohjaamiseen. Säädin ja himmennin ovat yksinkertaisia ja nopeita asentaa, eivätkä ne vaadi erillisiä sähköasennuksia. Asennuksen voit tehdä myös itse.


LIMENTE SMART 540 on langaton 24 V himmenninosa, joka asennetaan virtalähteen ja valaisimien väliin. Himmentimessä on vastaava liitin kuin virtalähteessä ja vastaavat liittimet kuin 24 V valaisimissa. Jakotukkiin voi asentaa maksimissaan 6 kpl valaisimia. Himmenninosia tarvitaan 1 kpl jokaista valoryhmää (virtalähdettä) kohden. LIMENTE SMART 540 himmenninosaa voi käyttää kaikkien 24 V LIMENTE valaisimien kanssa.

Tarvitset valonohjaukseen vähintään yhden säätimen sekä himmentimen (sisältyy settiin 640551). Asennus ja käyttöönotto on yksinkertaista ja nopeaa. Usein pistorasia on esimerkiksi keittiön yläkaapin päällä, jolloin myös himmenninosa sijoitetaan sinne. Himmenninosa asennetaan pikaliittimien avulla virtalähteen ja valaisimien väliin. Tämän jälkeen tyylikäs seinäkytkin (säädin) asennetaan haluttuun kohtaan seinää. Säädin ja himmenninyksikkö tulee parittaa keskenään ja sen jälkeen järjestelmä on valmis käyttöön otettavaksi.

Mikäli tarvitset lisää himmentimiä tai säätimiä, tulee myös ne parittaa keskenään. Parituksen avulla himmennin tunnistaa säätimen lähettämän signaalin, jolloin järjestelmä on valmis käyttöönotettavaksi. Paritus on yksinkertainen ja nopea toimenpide, josta löytyy myös selkeä ohje Youtube -kanavaltamme.

Toimitussisältö

- 1-osainen langaton säädin
- patteri
- himmennin pikaliittimin
- jakotukki
- Plastic Free-pakkaus

Tekniset tiedot

Säätimen väri
Lasi, valkoinen
Asennustapa
Pinta-asennus
Virransyöttöliitin
patteri, CR 2430
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
3 V DC
Takuu kk
24